Top site voor alles voor jouw auto

Ik kijk regelmatig auto programma's en twijfelde om zelf te doen of via garage. Duidelijke instructies en top product,ik zeg ben je een beetje handig zelf doen!!!! Winparts goede onderdelen en handig om via je eigen kenteken de juiste onderdelen te bestellen

Snelle service perfecte levering van omschreven product

Snelle levering. Flatbed beter dan conventionele ruitenwissers. Makkelijk te installeren! Goeie prijs.

Goed voor elkaar, zoals altijd

Ik zocht een uitlaatbeugel voor onze Peugeot. Deze was makkelijk gevonden bij Winparts. Snel ontvangen en hij past perfect.

Top service na verkeerde levering

Nergens ooit zo adequaat geholpen na een verkeerde levering. Binnen no-time opgelost! Thnx Winparts

kan beter

onderdelen besteld staat in voorraad en dan mail gehad dat het van de groothandel nog moet komen.

Goed, maar keuze in oliedrukschakelaars te wazig

Im de juiste oliedrukschakelaar te kiezen wad te lastg

Accu correct bezorgd

Accu correct bezorgd

n

Prima service, snelle levering en uitgebreide keus.

Ben zeer tevreden over de snelle levering van de juiste onderdelen, super!!!

Prima product met prima pasvorm

Een nieuwe uitlaat van Bosal besteld tegen een zeer goede prijs! De montage was kinderlijk eenvoudig omdat de pasvorm uitstekend bleek. Het pijpmateriaal paste gewoon perfect en ik kon het zonder inspanning met uitlaatmontagekit in elkaar schuiven. Ook de afzonderlijk bijbestelde montagematerialen zijn van zeer goede (solide) kwaliteit. Dus, de klemmen aandraaien en binnen een uur was alles klaar (inclusief het verwijderen van de oude uitlaat). Helaas ging het met de verzending even mis, maar dat had alles te maken met de vervoerder (Koopman Transmission) die het pakket op het depot had laten liggen. Vooral over de communicatie met Koopman ben ik beslist niet te spreken.

correct en snel

Had helaas een verkeerde bestelling geplaatst , maar kon item makkelijk retourneren . Prima ! Kom zeker terug

Prettig zoeken naar onderdeel op kenteken.

Ondanks dat het product op voorraad was en ruim voor 21:00uur besteld werd het niet volgens afspraak dezelfde dag verzonden.

Onderdeel beschadigd en vaak verkeerd geleverd

Paar keer onderdelen besteld kwamen de verkeerde. Daarnaast laatst plaatwerk besteld kwam beschadigd aan. Terug gestuurd in ruil voor een nieuwe die dezelfde dag zou worden verstuurd. Order niet ontvangen na paar dagen dus ik bellen naar de klantenservice (3e x). Wat blijkt de nieuwe is niet meer op voorraad en heeft een levertijd van meer dan 3 weken. Alles geannuleerd dat is dan wel snel geregeld.

Goede producten eerlijke prijs

Genoeg keuze op de site, handig zoeken door kenteken in te toetsen vind je altijd de juiste artikelen

perfect

Goed materiaal en snelle levering

in 1 woord geweldig

zeer netjes en snelle levering

Slecht

Na drie weken nog niks ontvangen

Goede onderdelen en snel geleverd.

Nette prijs en snel geleverd. Ik koop nu al m'n delen bij winparts. Alles op voorraad en snel geleverd. Altijd netjes verpakt. Ze krijgen de volle 5 sterren van me.

Fantastisch!

Mooi op tijd, op kenteken, goed verpakt!

Goede prijzen, snelle levering

Prima, veel keuze

Zoals altijd

Ok

Prettig en vlot

In 9van de 10 gevallen bestel je onderdelen ivm een adhoc defect, Wat zou het fijn zijn als de tijd tussen bestelling en bezorging versnelt zou kunnen worden, Mvg rob

Perfect verlopen bestelling

Ik bestelde een set bougies.. Kreeg ik de vraag voor welk type auto het was. Bang om het verkeerde te sturen. Werd dus over nagedacht. Geeft vertrouwen.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire