Gewoon goed

Ik bestel hier veel onderdelen en producten bij Winparts, en is altijd en netjes op tijd geleverd.

Altijd vlot geleverd.

Gewoon allemaal zoals het hoort.

Product en levering zoals omschreven.

perfecte snelle levering zo als belooft

Makkelijke site

Toppers

Het goede onderdeel en snel geleverd prima website kan alles goed vinden kom zeker terug

Goed, maar misleidend.

Had 2 producten besteld.Een voor krassen, Scratch x 2.0 G10307, is alleen goed voor lichte krassen. De tweede artikel is Applicator Pads, x3070. Op de foto stond er ook een smeersel afgebeeld, dus ging ik ervan uit dat de smeersel er ook bij geleverd zou worden. Doet zijn werk, maar ben er niet echt super over.

Verkeerde levering kostenloos en snel verholpen, prettig persoonlijk te woord gestaan.

product voldoet precies aan beschrijving/tekening, snelle levering, goede prijs

ik heb een (aluminium)radiateur voor een Range Rover Classic besteld. uitvoering zonder de gegoten plastic zijkanten, geheel aluminium. Ondanks paasdagen, werd deze snel geleverd. (vrijdag besteld, maandag, 2e paasdag, in huis).

In het verleden dingen besteld ging altijd goed, laatste bestelling ging niet goed ruitewisserset voor BMW X2 bleek niet te passen ondanks dat de site aangaf dat het de juiste zouden moeten zijn, retour gestuurd en geld terug gehad.

super

snelle levering ,juiste product wat ik nodig had

De spullen werden de volgende dag al geleverd, dus top!

Goed artikel, snel in huis. Helemaal prima.

Uitstekend!!

Snelle levering!

Snelle levering alles netjes verpakt En achterlicht binnenkant bmw e46 past perfect

Prima prijs, levering goed

Ruitenwissers gekocht. prima prijs, levering goed

Perfecte snelle levering!

Supersnel geleverd

Helemaal top

Snel en goed

Prima service!

Ik had ruitenwisserbladen voor mijn auto besteld. Bestelling was snel in huis, super!

Ze leveren zoals het op de foto staat

Goed advies

Goed advies

Snelle en betrouwbare service!

Onderdelen besteld en op de afgesproken datum bezorgd! Ben erg tevreden over de duidelijke website en behandeling van de bestelling. Aandachtspunt: Zou fijn zijn als klantenservice medewerkers iets meer kennis zouden hebben over de onderdelen.

kwaliteit en betrouwbaar en altijd een oplossing

kwaliteit en snel geleverd en ook nog voor een goede prijs

Goed en snel geleverd

Bestelling gedaan voor ruitenwisservloeistof En de volgende dag in huis geheel netjes afgeleverd met een service die erg goed is

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire