Zeer snel geleverd

Zeer goede service, behulpzaam en goede kwaliteit automaten voor een goede prijs. TOP!!!

Staat super ipv sprietantenne! Ontvangst is ook prima!

Snel,correct en goede prijs

Prima ruitenwissers

Pakket was bij bezorgdienst 'verkeerd gesorteerd', maar de medewerker van winparts kon na een zeer korte wachttijd perfect aangeven waar het pakket was gebleven en de dag daarna werd het alsnog bezorgd.

Zoals altijd super tevreden

Bedrijf dat gewoon telefonisch bereikbaar is met personeel dat je supervriendelijk en heel goed helpt.

Win parts is echt een top bedrijf

Win parts is echt een top bedrijf al vaker besteld ging altijd zonder moeite. De transporteur DHL is echter waardeloos. Die zeggen geweest te zijn maar komen gewoon niet

Goeie site en supersnelle levering

Goed systeem dat aan de hand van kenteken kijkt welk artikel geschikt is. Volgende dag al in huis.

tevreden

snel geleverd , geen afwijking van de bestelling van de site.

Goed binnen 1 dag geleverd alles paste precies

Geen verpakking van bestelling

De bestelling heeft geen verpakking en stoffig net zoals een oude meuk.

Gewoon goed

Weer gewoon goed

Goed spul, juiste prijs en snelle levering!

Uitstekende service

Windschermen voor mijn auto besteld en tijdens montage stukjes afgebroken. Daarover gebeld en gemaild en nieuwe gekregen.

snelle en correcte levering

voor herhaling vatbaar

Vlug geleverd en goed verpakt. Dank aan winparts

Super, passend onderdelen en na 2 dagen heb je je spullen

Ik ben zeer tevreden klant

Bijna alles goed

Er zat een verkeerd onderdeel bij, ik heb daar wel een mail over gehad, maar als jullie het al niet weten. Ik zie dat pas als ik er mee bezig ben toch? Voor de rest , top. Ik stuur alles netjes terug en moet dan de kosten betalen? Tip: regel iets met uw transporteur.

Goede service bij retourneren

Mijn bestelling werd snel geleverd maar was helaas incompleet. Maar kon makkelijk retourneren en kreeg snel mijn geld terug gestort

Prima onderdelen en uitstekende service toen omruil noodzakelijk bleek

Bosch ruitenwissers gekocht en inmiddels geinstalleerd. Prima product tegen een goede prijs. Kreeg in eerste instantie wissers met een ander bevestigingsmechanisme (ondanks dat ik op kenteken had gezocht en op de site werd aangegeven dat het product geschikt was) Het omruilen ging zeer vlot en professioneel. Dat ik als score een 9 heb gegeven heeft met het missertje op de website te maken. Heb het voor de zekerheid nog even gecheckt maar voor beide producten geeft de site als response dat het product geschikt is en dat kan niet beide waar zijn. Totaal verschillend bevestigingstype. Er had dus een "pop up" moeten komen: Let op, check enz. Niettemin erg tevreden zowel over het product als de service!

Goede website, snelle levering.

Product voldoet prima

Mag wat sneller maar prima kwaliteit

klantenservice doet niks

Twee maal iets besteld, 2 maal was de verpakking beschadigd waarvan één maal het product zelf. Paar mails gestuurd met foto's van de schade, geen antwoord, na enkele weken opnieuw gemaild, weer totaal geen reactie. Mijn advies als u geen beschadigde goederen wil, koop dan bij een andere winkel.

I am happy with my car parts.

Perfect service & quick sending. Good quality.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire