Ruitenwissers op kenteken bestellen, nooit meer hier.

Bestel ruitenwissers op kenteken, staat duidelijk bij: Dit onderdeel is toepasbaar op het door u geselecteerde voertuig. Krijg ik mail met dat het toch misschien niet past. Ik opmeten, blijkt er een 5 cm korter te zijn. Ik bellen, kan geregeld worden, andere die wel passen zijn 1 euro duurder, kan voldaan worden door een betaal link. Top. Klik op de betaal link moet ik 38 euro betalen ipv de afgesproken 1 euro??? Terug gebeld, ja maar de eerste set ligt al verzendklaar, haal je die toch ff weg en wissel die om!!!! Nee dat is niet mogelijk, u kunt deze opnieuw betalen en de andere weigeren. Nee ik stuur ze wel retour, op eigen kosten terwijl de fout bij jullie ligt. Nog een fijne dag............

Hele goede service

Erg goed

Eerstens had ik de verkeerde bougies besteld. (Desondanks ik mijn kenteken had ingevoerd, bestaan er toch verschillende afmetingen bougies). In de eerste instantie had ik gelijk de goede her-besteld, zonder dat ik wist dat er een Winparts omruil service was waarbij er geen port betaald hoeft te worden. Dus kwam ik daar niet voor in aanmerking. Maar na wat heen en weer gemaild te hebben, kreeg ik toch een retour formulier. Petje af!

makkelijk , vlot en de prijs is oke

Goede vlotte afhandeling . ben gewoon tevreden. Kan ik helaas niet zeggen van post NL , ze gooien het pakket gewoon in mijn tuin , terwijl ik thuis ben . Het briefje met , u was niet thuis , lag in de struiken .

top service!

zeer vriendelijke service bij telefonisch contact en via mail! ik was op zoek voor een embleem van een oudere wagen. Door hun goede service heb ik deze kunnen ontvangen!

Fijn bedrijf

Goede website,snel geleverd,goede prijs, prima telefonisch kontakt.

Makkelijke site en snelle levering

Bestel er regel matig

Nooit geen problemen gehad site is en blijft zeer duidelijk

Snel, goedkoop en goed

Rubbers uitlaat kwijt.... In de avond nieuwe besteld en de volgende middag waren ze al geleverd.

Goed product en snelle levering

Goede kwaliteit ruitenwisser. Makkelijk te vervangen

Prima en snel geregeld

Prima en snelle service

Prima en snel geleverd

Snelle levering en top kwaliteit.

Snelle levering , goede kwaliteit

Ik heb er wieldoppen besteld, waren de volgende dag al geleverd. Mooie kwaliteit makkelijk te monteren ! Zeker een aanrader!

duidelijke site , snelle levering.

Gewoon zoals het hoort

Kan niets anders zeggen.

Naar tevredenheid.

Goede service en snelle levering

Snelle en acurate levering

Kreeg na bestelling nog een mailtje of ik wel de goede remblokken en remschijven had besteld omdat er meerdere mogelijkheden waren. Of ik dus goed gemeten had. Vindt dit heel netjes dan zomaar het bestelde te sturen en er dan achterkomen dat het de verkeerde zijn. Is bij remmen toch van essentieel belang dat ze passen en goed functioneren.

Prima service na foute levering

Na een foutieve levering van niet passende max gear gasdrukveren voor een MB 200 R171 werd dit zeer soeoel opgelost, maar haal deze gasveren uit het assortiment!

Ondanks een leverprobleem prima opgelost en is bestelling keurig afgehandeld

Prefect

Levering op tijd en volgens bestelling. Site werkt geween erg prettig.

Ruim aanbod

Snel en goed.

Alles naar wens geleverd.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire