Heb een mooie set automatten gekocht voor mijn.Peugeot 2008, passen perfect, ben er blij mee

Lijkt een prima kwaliteit, snel geleverd....

Altijd goed te vinden wat je zoekt

Altijd als ik onderdelen zoekt kan ik het bij hun altijd vinden tot nu toe en de snelle levering is perfect

Snelle levering en goeie prijzen

Voldoet aan hun belofte

Uitgebreid assortiment en uitstekende service!

Snel geleverd.

O.K.

O.K.

Prima artikel tegen een goede prijs

Goede service en een concurrerende prijs top!

Makkelijk en snelle afwikkeling

Makkelijk en duidelijke webshop en snelle levering top spul

Niets op aan te merken

Net verpakt, goed product, op tijd geleverd. Alles naar verwachting.

Goed product

Slecht

Geleverd matriaal zat vol krassen ik zou terug gebeld worden ben ik niet Mail wordt ook slecht op gereageerd

Uitstekende snelle service!

Snel geleverd en wordt goed geïnformeerd over de status van de bestelling als het onderweg is

top goede service en snelle levering.

simpel bestellen en snelle levering.

Goed en snel

Rubbermatjes besteld voor mijn MG ZS. Past perfect, staat goed en is lekker praktisch als ik met m'n modderlaarzen instap.

Goede sale en snelle levering

Zeer tevreden!

Niet kloppende product info

Verkeerde maat moer Terwijl ik op kenteken heb gezocht en mijn auto ook in de lijst stond

prima service

na fout mijnerzijds toch bestelling snel gekregen, prima !

snelle goede levering

Snel en goed geleverd . zeker aanrader

Snel, passend en goedkoop

Fijne website en zoekend op kenteken kwam ik de juiste producten tegen. Zelfs een mail gekregen omdat er voor mijn bestelde ruitenwissers meerdere varianten zijn en of ik wilde controleren dat ik écht de juiste besteld had. Dat is klantgericht werken!

prima snelle levering met juiste onderdelen

geen klachten

jazeker prima

Producten snel geleverd en passen perfect

Prima webshop snelle levering, goed verpakt en geven goed aan wanneer de producten geleverd worden.

Goede service, enkel spijtig dat de mazoutfilter niet in stock was. Nu moet ik deze achteraf bestellen en moet ik helaas nog eens verzendkosten betalen (dit is helaas weg gesmeten geld dan) Voor de rest paste al de filters enz goed.

Zeer slecht

Dringend advies aan iedereen , Vermijd a.u.b. deze bedrijf ,voordat het laat wordt !!!!

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire