Kapot product en slechte service

Kapot achterlicht geleverd gekregen. Aangezien ik dag voor levering al mijn oude achterlicht had gedemonteerd en weggegooid ervoor gekozen om hem toch te monteren omdat ik die avond auto nodig had. Gelijk contact gezocht maar meer dan vergoeding verzendkosten zit er niet in. Nooit meer dus!

Goede onderdelen

Goede service maar het onderdeel was niet goed

Ik ben tevreden over de service, alleen was het onderdeel niet goed voor mijn auto en weer terug gestuurd en mijn geld terug gekregen

Slechte ondersteuning als er een probleem is met de geleverde onderdelen.

Ondersteuning als er iets is met een onderdeel is slecht. Ik had al meerdere bestellingen gedaan, prijzen zijn prima en levering is redelijk snel. Maar dit keer had ik ophanging voor de schokdemper voor gekocht en pasten de originele plastic kapjes niet omdat het gat in de geleverde onderdelen een diameter heeft die ongeveer 1 mm groter is. Het kapje dat het lager moet beschermen ligt er dus los op. Telefonisch contact gehad, ik zou terug gebeld worden na overleg met iemand die monteur is geweest. Na meerdere dagen niets gehoord te hebben maar een mailtje gestuurd. Waarop ik gevraagd word om foto's. Opgestuurd en na weer dagen wachten krijg ik als antwoord dat de onderdelen de juiste zijn voor mijn auto. Nogmaals gevraagd om een oplossing voor de kapjes, waarop ik - na weer dagen wachten - als antwoord krijgt dat ze die niet hebben en ik maar bij de dealer moet gaan vragen. Wat zinloos is, want de kapjes - origineel - zijn niet het probleem, er is een probleem met het door Winparts geleverde onderdeel. Op bijgevoegde foto is het geleverde onderdeel gemonteerd (de verf komt er ook al af). Irritant en frustrerend. De volgende keer koop ik mijn onderdelen ergens anders. Mag best wat duurder zijn als ik een ervaring als deze kan vermijden.

zou ik maar zeggen een goede service

uitstekend

Handig, duidelijk en makkelijk te bestellen

Altijd stipt en snel geleverd

Top zoals altijd

Dit bedrijf doet wat het beloofd. Nog altijd goede ervaringen!

Ptima geregeld

Filters en olie besteld voor mij bootmotor. Keurig nog een conrole op kenteken, In dit geval niet van toepassing maar toch. Snel en goed verpakt geleverd.

Snelle levering en overzichtelijke website.

Overzichtelijke website met een uitgebreid assortiment. Gewoon top!

De bestelde onderdelen voldoen aan mijn verwachting

De bestelde onderdelen voldoen aan mijn verwachting

Goede service, direct antwoorden op de chat en snelle levering

Goede service, direct antwoorden op de chat en snelle levering

Snelle aanpassing na telefonisch contact. Snelle levering.

Plezierig contact en goede reactie.

Goede prijs kwaliteits verhouding

Prima. Ook bij een ontbrekend onderdeel, na wat heen en weer gemail, netjes opgelost. Vandaag besteld, morgen geleverd lukt niet altijd. Voor de rest. Dik in orde.

Zeer snelle levering

Zoals altijd vertrouwd en goed

Prima verpakt,snel geleverd en conform de website de producten ontvangen.

Volgens afspraak

Gebeld over levertijd. Zou voor bewuste product 1 dag zijn werd verteld. Besteld. Dag daarna ontvangen. Prijs is prima.

Snel en goed

Netjes, correct en tijdig volgens track and trace

Super!!

De remschijven waren keurig op tijd en er is gecontroleerd of deze ook pasten op mijn auto.

Erg tevreden

Over het algemeen ben ik tevreden, geweldige selectie, goede prijzen, snelle levering. Soms loopt de levering van grote producten stil.

snelle en vlotte afhandeling van de bestelling

mijn ervaring is dat alles dat ik besteld hebt goed was en perfecte maat

lange levertijd

Het product staat omschreven als in voorraad Maar bij bestelling krijg je de mail van niet in voorraad en dan moet je wachten 3a4 dagen wat niet de bedoeling is

Snel geleverd en goed verpakt

Onderdeel was op voorraad en snel geleverd

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire