Supersnelle levering!

Om 17.00 uur een set ruitenwissers besteld, en om 08.00 uur de volgende ochtend geleverd!! Top!!

Prima snelle levering

prima en snelle service

gewoon goed

niet tevreden over product

Beste Winparts, De auto-omvormer werkt niet, want uit de uitgang komt geen stroom. Alleen de zekering deed het. Het is de moeite helaas niet waard om het toestel terug sturen. Het toestel zelf kost €7,95, maar de kosten om het terug te sturen zijn €4. Dit is erg jammer. Inmiddels heb ik het apparaat met grof vuil laten ophalen. Het was geen prettige ervaring en het was erg teleurstellend om bij jullie te winkelen. Met vriendelijke groeten, A. Taghavi

mijn ervaring met deze firma

verkeerd de bestelling naar mijn gestuurd terwijl heb al een kentekens door gegeven , na heb ik gebeld zegen dat deze hebben we niet op voorade . dus tijde verspilling een misleden van een klant . wat nog komt dat ik moet zelf verzenden kosten van retour betalen , dat was niet mijn fout

Bestellen op kenteken en reeds door mij bestelde artikelen. Is top. Snelle levering keurig door DHL bezorgi. Niets te klagen Groet

goede en snelle service

Levering en kwaliteit van de bestelling zoals omschreven.

Correcte levering

Dramatisch

-bestelling -beschadigde levering -retourneren -levering niet passend (wel op basis van kenteken. -statiegeld betalen voor passende “spoed” levering -terugbetaling statiegeld na 4x vragen. Oorspronkelijk bestelling 19-01-2021 Proces gereed 20-02-2021 Klantenservice kwaliteit ken heeeel grote verschillen. Niet de goedkoopste. Regionaal bestellen ben ik zeker voorstander van, maar voor auto-onderdelen niet meer, zo prijs je je als bedrijf de markt uit.

Goede communicatie met service

Snelle antwoord

Wederom een zeer goede ervaring met Winparts

Bestelling geleverd volgens bevestiging direct de volgende dag

Prima. Voorbeeld bedrijf.

Snel en klant gericht werk. Ook als je iets terug moesten. Prima.

Keuze te over en correcte levering

Veel keuze, telkens nog het juiste onderdeel / de juiste olie gevonden. Correct en snel verzonden. Prijs/ kwaliteit prima.

Goede service en snelle levering.

Wisserbladen voor mijn Fox besteld, snel geleverd en niet duur!

Heel goede service, ook dienst na verkoop.

Klein foutje met leveren, fout in hun website. Daarna alles snel en correct afgehandeld.

Prima, zo door gaan.

Uitstekende service en goede product kennis.

Oke

oke

Goed product

Het product was snel in huis en de kwaliteit is zover ik na twee weken kan beoordelen goed. Enkel wel jammer dat de bezorgkosten meer waren dan de prijs van het product.

goede levering slecht advies

Dit is mijn 2de bestelling van een hagelbestendige autohoes. De levering gaat goed en snel, prima dus. Alleen een 2de hoes moeten bestellen omdat ik bij de eerste de klantenservice heb gebeld voor de maat. Na opgeven van mijn kenteken door gekregen dat ik de XXL nodig had. Pas bij het slechte (storm) weer over de auto gedaan, en veeeel te groot! Te laat voor omruilen en nu dus L besteld die wel goed past (nu dus wel meteen gepast). Dus goede levering, maar niet de klantenservice bellen als je het niet precies weet.

netjes ingepakt en snel geleverd

Niet volgens afspraak geleverd

Er wordt beloofd dat men dezelfde dag verstuurt, uiteindelijk duurde het een dag langer voordat winparts verstuurde en zat er een zondag tussen waardoor ik de spullen 2 dagen later kreeg. Had bewust bij een duurdere webshop mijn product besteld (elders veel goedkoper) om het product de volgende dag in huis te hebben. Volgende keer bestel ik dus bij de goedkopere webshop.

Slechte service

Als je vrijdag voor 22.00 uur besteld krijg je het de volgende dag geleverd. Het product was voorradig maar ze versturen het dinsdag pas.

leverdatum vlink overschreden

leverdatum al met 3 dagen overschreden en nog niet binnen wel bericht van gehad

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire