leverdatum vlink overschreden

leverdatum al met 3 dagen overschreden en nog niet binnen wel bericht van gehad

Prima passende onderdelen vlot verstuurd ook het Haynes Werkplaatshandboek is prachtig en zzeer handig. Bedankt Prima zo.

Prima shop

Ruine keuze en makkelijk zoeken. Als je er niet uit komt hebben ze een erg goede en vriendelijke helpdesk. Ook het kosteloos retourneren is een pre. De levering is ook erg snel..meestal heb je het de volgende dag.

Gaat wel

Ze werken te traag als je contact wilt krijgen telefonisch onmogelijk !!

Goed geregeld

Netjes op tijd geleverd en op de hoogte gehouden

niet te bereiken

Woon in West Afrika en wilde een bestelling doen voor 20 liter antivries en een paar kartons olie. Kan betalen met credit card en laten leveren in Belgie. Bestelling via web site gaat niet, Senegal niet vermeldt, telefoon wordt niet opgenomen, geen email adres. Dus andere leverancier zoeken...

prima op tijd geleverd

mooi op tijd nette chauffeur

Snelle levering, juiste artikel, redelijke transportkosten

Prima service (geen ervaring met ruilen)

niks op aan te merken.

Ik had een kofferbak rubber mat besteld en die is keurig snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen.

Niet geschikt voor professionals.

Goede producten, concurrerende prijs. Levering zeer traag en onvoorspelbaar. Het verwachte aflevermoment verandert steeds. Eenmaal bij DHL ... gaat het snel. Tip: Bestel ruim op tijd en accepteer levertijden van een week. Prima webwinkel voor thuis en hobby als snelle levering geen grote rol speelt. Winparts is niet geschikt voor professionals.

Hele goede service

Dit bedrijf raad ik zeer zeker aan, omdat het goede service en de afspraken nakomt.

Snel geleverd alleen kenteken geeft verkeerd voertuig aan

Alles wat ik besteld had is snel geleverd. Alleen de kenteken zoeker gaf een verkeerd model aan. E39 ipv E61 bmw. Luchtfiltertje paste niet. ff terugsturen Verder top Had de spullen eerst besteld bij auto-onderdelen24 Blijkt gewoon autodoc te zijn. Had ik geen zin aan dus maar gecanceld voor winparts. Was wel bijna €100,- duurder uit maar wel met een bezorgddatum die klopte. Is ook wat waard

Duidelijke website en goede snelle levering.

Veel keuze, super snelle levering, top service. Ik had de verkeerde maat wieldoppen besteld. T werd meteen geregeld... Binnen 3 dagen had ik de juiste. Aardig bedrijf, heel vriendelijk... Thnx guys.

Snelle levering en goedkope onderdelen

Goedkope maar degelijk merk artikelen. Snelle levering Goed passende onderdelen

Snel en goed

Snelle levering en goede kwaliteit produkten.

Altijd top

Goede en snelle service !!

Lekker makkelijk snel en goedkoop

:-)

Besteld en volgende dag in huis, super!

Mooie wieldoppen, met een sportieve uitstraling, blij mee!

Prima afhandeling, kwaliteit en bezorging.

Zie boven.

Makkelijk en snel

Prettige duidelijke site om te bestellen! Ook aantrekkelijke prijzen

Goede producten tegen nette prijzen

Altijd als ik onderdelen bestel krijg ik ook dat wat ik wil ook het annuleren van een bestelling gaat goed. Van mij mag de levertijd wel iets sneller

Snelle levering + past prima!

Onderdelen passen prima. Snelle levering. Werkt goed. Degelijke montage mogelijk.

Alles klopte zoals op de website staat

Ik heb in het verleden, toen ik een semi old timer reed, regelmatig van de diensten van Winparts gebruikgemaakt. Uitsluitend goede ervaringen.

Zeer slecht

Laatste keer dat ik een grote bestelling plaats Uiterst amateuristisch ! De personen waarmee jullie samenwerken is uiterst amateuristisch. Ze zijn gisteren bij mij geweest en ik was niet thuis , ik krijg na dat ze geweest zijn pas een mail dat ze onderweg zijn. Mijn gsm nummer hebben ze foutief genoteerd dus konden ze mij niet contacteren. Ik bel hun op dat ik thuis ben en dan zeggen ze dat ze alsnog de levering gaan uitvoeren in de namiddag. Dus ik blijf speciaal thuis . Ik bel en zeggen ze het zal dinsdag voormiddag zijn. Nu bel ik terug en zeggen ze dat ze van niets weten. Dit is de laatste keer geweest dat ik een grotere bestelling plaats via winparts. Mijn klant wacht al 1.5 week op zijn wagen en heeft me al 3x gebeld en ik moet de onderdelen nog hebben voor hem te maken. Bedankt voor alles . Mvg Rahmi Ö. 0491485875

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire