Zeer slecht

Laatste keer dat ik een grote bestelling plaats Uiterst amateuristisch ! De personen waarmee jullie samenwerken is uiterst amateuristisch. Ze zijn gisteren bij mij geweest en ik was niet thuis , ik krijg na dat ze geweest zijn pas een mail dat ze onderweg zijn. Mijn gsm nummer hebben ze foutief genoteerd dus konden ze mij niet contacteren. Ik bel hun op dat ik thuis ben en dan zeggen ze dat ze alsnog de levering gaan uitvoeren in de namiddag. Dus ik blijf speciaal thuis . Ik bel en zeggen ze het zal dinsdag voormiddag zijn. Nu bel ik terug en zeggen ze dat ze van niets weten. Dit is de laatste keer geweest dat ik een grotere bestelling plaats via winparts. Mijn klant wacht al 1.5 week op zijn wagen en heeft me al 3x gebeld en ik moet de onderdelen nog hebben voor hem te maken. Bedankt voor alles . Mvg Rahmi Ö. 0491485875

Top bedrijf.!!!!

Bestel al jaren bij WinParts, snelle levering voor een eerlijke prijs.

Tevreden

Prettig geprijsd en snel in huis.

Redelijke prijs en correcte levering

2 Koplampen besteld, helaas duurt de levering altijd een dag langer dan bij de concurrent.

Não satisfeito

Não recebi a minha encomenda, feita dia 1/3/2021. Não sei o que se passa. No tracking não passa do mesmo, tenho bastante urgência.

• Você nos recomendaria? sim

Altijd snel, en de juiste delen! En ook nog eens voor een goede prijs.

Snel en precies zoals besteld.

Als ik weer onderdelen nodig heb, Winparts voor mij dus...

Goed en snel

Mijn bestelling moest worden aangepast en dat was mbv klanten service snel gedaan

Snel, goede service, vertrouwbaar.

Top webwinkel

Vakkundig, betaalbaar, goede service en snelle levering. Klantenservice is goed bereikbaar en vakkundig. Zeer tevreden

snelle service

nvt

prima prijs / kwaliteit verhouding

Prima artikel. Zeer snel bezorgd.

Prima artikel. Zeer snel bezorgd.

Goed product en snelle levering

Simpel bestelproces gecombineerd met duidelijke informatie over de status van de levering en snelle levering. Wat wil je nog meer? Een goede prijs? Ook het geval. Hier ziet men mij terug. Tot de volgende keer!

Overzichtelijk en voordelig

Enorme en voordelige keuze, overzichtelijke en duidelijke site. Gemakkelijk bestellen/betalen en snel in huis, top!!

Nooit meer Winparts

Ondanks controle op kenteken met pasgarantie, draai je zelf voor de verzendkosten op bij retourneren. Slechte zaak Nooit meer Winparts voor ons.

Ik wil de thermometer terugsturen.

De meting is niet precies.

Prima website en correcte en snelle levering

Was bekend met een eerdere positieve ervaring met Winparts. Opnieuw een order geplaatst en opnieuw tevreden met de correcte en snelle levering.

prima ervaring

snelle levering netjes verpakt

Snel geleverd voor een scherpe prijs

Eenvoudige website met duidelijke info. Handige functie om op kenteken te zoeken. A-merken tegen scherpe prijzen en ook nog een snel geleverd

Kwam netjes verpakt aan.

Goede producten

De ontvangen product was van goede kwaliteit en hielp goed zelfs de auto minder verbruik van brandstof

Bijna 5 sterren

Het verzenden duurde wat langer dan ik verwachtte Voor de rest perfect

goede retourregeling

er waren voor mijn type auto 2 types ruitenwisser mogelijk (verschil in clip) uiteraard de verkeerde besteld. retour en omwisselen ging goed met heldere communicatie. mogelijk kan wel iets duidelijker op de site gezet worden waar het verschil zit tussen de verschillende onderdelen.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire