Risposta del proprietario dell'attività
Goedemorgen,
Dank voor uw beoordeling! De kentekencheck laat inderdaad zo specifiek mogelijk zien welke onderdelen bij uw auto passen. Daarnaast checken mijn collega's elke bestelling met pasgarantie om te zorgen dat u het juiste passende product in huis krijgt. Toch komt het nog wel eens voor dat het onderdeel niet blijkt te passen, omdat er van sommige auto's meerdere types werden gemaakt binnen een bouwjaar.
Deze producten mogen dan natuurlijk kosteloos omgeruild worden!
Onze excuses voor het afgeven van de verkeerde tijdsindicatie! Dat is altijd vervelend als u op het pakketje zit te wachten. Wellicht heeft u een product met afwijkende voorraad besteld? Het overgrote deel van de hardlopende producten ligt bij ons in het magazijn en kan doorgaans tot 21.00 uur nog verstuurd worden, waarbij het product de volgende dag in huis kan zijn. Producten, die zeldzamer zijn of minder vaak afgenomen worden liggen op een ander depot. Wat in dit geval reden kan zijn van de langere levertijd. In de winkelwagen en op de betaalpagina wordt ook een verwachte levertijdindicatie gegeven!
Hopelijk bent u toch tevreden over de producten en kunnen we u de volgende keer snellere levering bieden. Dank voor uw geduld en graag tot ziens!
Met vriendelijke groet,
Bianca