Heldere uitleg na trage verzending

Heldere uitleg na vertraagde levering. Helaas is de informatie op de website mbt levertijd niet correct. Houd dus rekening met een langere levertijd. Op de website werd vermeld dat de levertijd bij het product vermeld staat. Alleen als je dan voor 21:00 besteld hebt zoals aangegeven dan is het artikel de volgende dag bij winparts en moet het daarna naar jouw als klant worden verzonden. Hiermee is de levertijd dus langer dan beloofd. Tip zorg dat de informatie duidelijk en betrouwbaar is. Voorraad beheer op de website en dus actuele levertijden zijn welkom

goede en correcte levering

snelle levering volgens afspraak

Goed geholpen

Reviewmania

Wat ik BLOED IRRITANT vind, is wanneer je een bestelling maakt dat je een review verzoek krijgt. Ik hoop dat met deze review ze daarmee gaan stoppen c.q. minder. Mijn advies is dat dat een instelling wordt van je profiel. Ben er helemaal klaar mee

Slecht bereikbaar, onduidelijke informatie

Mijn accu was kapot, ik had dus snel een nieuwe nodig. Juiste accu gevonden op de website. Daar stond niet vermeld dat de winkel niet open was voor afhalen. Voor de zekerheid gebeld, werd na een lang welkomstbericht alsnog niet opgenomen. Bij een tweede poging, half uurtje later, werd er wel opgenomen. Ik stond toen inmiddels voor de winkel. Het bleek niet mogelijk om de accu ter plekke te ontvangen, ook telefonisch bestellen kon niet: moest via de site. Zou de volgende dag geleverd worden. Bij bestelling bleek ik bijna €10,- verzendkosten te moeten betalen (was mij niet verteld) en dat levering pas na ‘t weekend ging gebeuren. Zeer teleurstellend. Positief punt: de persoon die ik aan de telefoon had was wel zeer vriendelijk.

Netjes en conform afspraak geleverd

Gedaan wat je beloofde

Goede site en snelle afhandeling

Heb hier al meerdere keren besteld en altijd goed. Indien iets toch niet helemaal goed was geen probleem met retourneren.

Snelle levering, eenvoudige bestelling

Handig op kentekenniveau de onderdelen bestellen voor je voertuig. Overzichtelijk, voldoende keuze tussen merken. Prima site.

Snel geleverd en niet duur

Tevreden met de ontvangen bestellingen. Zijn van goede kwaliteit

Goede vertrouwelijke service

Besteld afgestuurd, helaas voor aflevering, 2 dagen vertraging door DHL .

Goede ervaring

Duidelijke product omschrijving en snelle levering top geregeld !

gewelidig snel

gezocht naar een nieuwe accu en uw bedrijf kwam er als beste uit gelijk besteld en betaald de andere dag was de accu bij mij afgeleverd zoals het door u beloofd is prima service

Great webshop

Right parts at the right price, delivered on time. What more can you ask for?

top

Een duidelijke site en snel geleverd

Prima en snel

Prima en snel goed zoeken op kenteken Prettig geprijsd goede kwaliteit

snel geleverd voor een goede prijs

Goeie spullen, niet te duur en snel geleverd.

Goeie spullen, niet te duur en snel geleverd.

Overzichtelijke site en goede prijs

Makkelijk zoeken op kenteken en een hele goede prijs voor de artikelen. Snel geleverd.

Na 2 week nog steeds geen product binnen

Ik had een antenne bestelt op 22 februari zou die afgeleverd moeten zijn aan DHL maar het is nu 4 maart en bij DHL staat het pakketje niet in het systeem en ik heb ook nog geen pakketje ontvangen.

Makkelijk thuis geleverd en snelle levering

prima service

onderdelen die ze op voorraad hebben zij ook en gewoon de volgende dag geleverd !

Snelle levering en product voldoet aan de wens

Volgende dag na bestellen de producten al in huis. maatvoering en montage prima. Product voldoet helemaal aan de wens.

Snel en goed materiaal geleverd

Snel geleverd. Trekhaak bestelt voor kia picanto. Snel geleverd en past precies.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire