Redelijk geholpen met een oplossing te vinden

De wegbeschrijving welke bij mn bestelling zat was niet duidelijk. Niet alle materialen zaten erbij. Zelf op internet de juiste beschrijving opgezocht en zelf materialen erbij gedaan. Terug sturen was geen optie omdat ik de mail later kreeg dan dat de oplossing was gevonden.

Zeker vergeleken met auto-onderdeel-webshops, zeer goed. Snelle verzending, goed verpakt, hele fijne duidelijke zoekfunctie/website.

Gewoon prima.

Goede prijs, keurige levering.

belofte maakt schuld

Mijn bestelling gedaan op 25 febr en er wordt gemeld dat ik mijn bestelling 1 dag later 26 febr kan ontvangen tussen 10:00 en 15:00 uur. Ja dat is waar ik voor kies. Kreeg zelfs een mail van DHL dat ze het kwamen leveren . 26 febr geen levering, zaterdag 27 geen levering. Uiteindelijk weer een mail van DHL dat ze dinsdag 2 maart komen leveren tussen 10:00 en 15:00 uur, daarna weer een mail ontvangen dat ze voor de deur staan 2 maart tussen 11:00 en 13:00 uur, uiteindelijk ook 2 maart mijn bestelling ontvangen na 15:00 uur, exact tijdstip weet ik niet meer, maar waarom zeggen en mensen laten kiezen wanneer je het wilt ontvangen terwijl het niet waar wordt gemaakt ?! Alleen maar vervelend en teleurstellend, zeg gewoon dat het een paar dagen duurt! Dit is mijn ervaring, ben wel tevreden over het product wat ik had besteld. Met vriendelijke groet, E.R. Jacobs.

Snelle en correcte levering

's Avonds besteld, de volgende dag in huis, is ook wel eens anders geweest, maar nu zeer snel

Geweldige service!

Fijn zoeken op de site

Supersnelle levering, allen zijn de prijzen ex btw, in tegenstelling tot andere leveranciers, is wat verwarrend als je prijzen wilt vergelijken.

Levering zoals afgesproken.

Goede ervaring

Goed,op tijd geleverd en goed ingepakt en juiste parts .

Uitstekende service

Bedrijf met uitstekende service. Bij retourneren ook netjes afgehandeld.

Snel geleverd!

Optijd & netjes optijd ontvangen.

Het gemak van alles onder 1 dak..

Bestellen van uit de luie stoel , met de mogelijkheid om met kenteken check te verifiëren dat het onderdeel 100% past op je auto. De volgende dag alles al in huis, en het gemak van achteraf betalen... zoals je leest is het het gewoon en Win/Winparts situatie;)

Goed geholpen goeie service!! Top!!

Goed!!!!

zeer goed

goede producten, snelle duidelijke levering. top

Top service, lekker snel in huis.

Gewoon goed.

Spiegel is prima, geen schroefjes meegeleverd

De spiegel past perfect. Doordat er 3 schroefjes niet zijn meegeleverd, kan ik de andere spiegel niet monteren. Jammer!

Erg goede communicatie en verzending.

Ik heb vaker onderdelen hier gekocht en dat is mij nooit tegen gevallen. Snelle verzending en je word goed op de hoogte gehouden.

Goede Service en vriendelijk

Goede Service en vriendelijk

Snelle levering, het onderdeel was goed geprijst en makkelijk te vinden door een kentekencheck

goede afhandeling

correct leveren op de juiste plaats zoal ik heb ingegeven top

Keurig en netjes

Keurig en netjes

Goede en snelle levering!

Winparts levert snel en heeft aantrekkelijke prijzen

Goede ervaring

Gewoon top

Product komt niet overeen met de beschrijving

De maten van de auto afdekzeil komen niet overeen met de beschrijving. Op de site staat duidelijk een kleinere maat aangegeven en je ontvangt een zeil om een gehele auto af te dekken.

snel leveren

Gisteren heb ik een bestelling geplaatst en vandaag heb ik hem ontvangen. super

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire