Precies geleverd wat ik nodig had!

Voor een auto uit 2003 onderdelen vinden is lastig. Bij Winparts vond ik snel en eenvoudig een set goede rubberen vloermatten. Topproduct.

Alle producten waren precies zoals omschreven.

Keurig op tijd.

Doen wat ze zeggen ! Vandaag besteld morgen in huis

Heb wel vaker bij winparts besteld. Prima producten met bijpassende prijzen. En mooi vlot geleverd!

Goed ontvangen.

Alleen bezwaar dat voor een brievenbus bestelling er een voor pakket moet worden betaald. Ga eens na of verzenden goedkoper kan, brievenbus of groter pakket. Daar wordt naar gekeken bij bestellen og ander bedrijf.

Slechtste webwinkel ooit

1. product A besteld en betaald op 12 februari j.l. 2. geleverd: product B 3. na 2 mails reactie met weinig zeggend standaard mail 4. 17 februari mail van winparts; bestelde product wordt geleverd 5. tot op heden niets meer vernomen of geleverd

prima, snelle levering

prima, snelle levering

Snel bezorgd , goede kwaliteit en prijs

Niet mijn eerste bestelling bij WinParts, altijd goed !!

Gewoon goed!

Snelle levering, zeer uitgebreid assortiment!

prima snelle levering

zie hierboven

Vandaag besteld, gisteren in huis!

Bestelling geplaatst bij Winparts...deze was er veel sneller dan verwacht!

Bijna perfect

Diverse malen iets besteld en of retour, en telefonisch kontakt gehad en prima geregeld. Laatse bestelling windschermen, daar zit wel een fout van de leverancier in. Het raam komt tegen het scherm aan dat stond ook al vermeld in een eerdere review is niet de gewenste kwaliteit. Niet meer verkopen is mijn mening.

Snel en goed.

Goede zoekfunctie waardoor bestellen makkelijk is. Levering keurig de volgende dag en prima verpakt.

netjes en vlug afgehandeld en bezorgt

voor herhaling vatbaar

vorige keer was beter

Normaal nooit problemen. Nu een klacht over een product, uiteindelijk goed opgelost jammer van de discussie. Maar bedrijf blijft goed en betrouwbaar.

Uitstekende service

Bij het monteren van wieldoppen raakten deze beschadigd. Jullie stuurden nieuwe. Wat een geweldige service!

Duurde gvd lang voor ik mn bestelling binnen had.

1 set ruitenwissers vandaag besteld morgen in huis. Morgen is alleen pas over 5 dagen. Had net zo goed naar de bouwmarkt kunnen gaan.

rustig zoeken naar mijn wensen

gebeld met vragen omtrent mijn product (ACCU) netjes antwoordt plus alternatieven. bestelling geplaatst. mail gekregen om juiste product (afmetingen etc.)

Gewoon goed

Snelle levering en precies volgens info

Snel en goed .

Nete bedrijv

Heel goed servis toper

De volgende dag had ik mijn bestelling in huis.

Snelle levering, mooie wieldoppen

Snelle levering, mooie wieldoppen

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire