Als je altijd anderen oprecht tegemoet treedt dan hoef je je nooit voor iets te schamen dan ben je een topper. Winparts jullie zijn toppers.

Goede service, snelle levering.

Na een mindere start toch wel een fijn bedrijf.

Eerste ervaring met dit bedrijf was niet echt geweldig, maar goed ondanks deze ervaring Winparts toch nog een kansje gegeven. Mijns inziens kun je na één mindere ervaring een bedrijf niet gelijk afzeiken, zoals op internet tegenwoordig maar al te vaak gebeurt !! Ik kan op dit moment niet anders zeggen dan dat het toch wel een fijn bedrijf is om onderdelen te bestellen.

Prima levering

Op de beloofde tijd geleverd en goede maatvoering van het geleverde

Top Bedrijf !

Had een product besteld die beschadigd aangekomen was. Binnen 1 dag netjes afgehandeld!!!! Dit noem ik pas een eerlijke bedrijf die niet ook moeilijk heeft gedaan om iets... 5 STERREN! Mensen koop je producten bij WINPARTS!

Levering goed, retouropties beperkt

Ik koop hier zeer regelmatig wat, het is jammer dat nu ik eindelijk wat heb, een overcompleet onderdeel dat ik graag retour wil doen na de twee weken bedenktijd, daar helemaal geen optie voor is.

Heel blij

Eindelijk weer in huis. Heel blij ben ik.

precies wat ik besteld heb, past prima

ACHTERLICHTEN VW T5 BESTELD, BINNEN 2 DAGEN IN HUIS EN PAST PERFECT

Toppie

Topservice

Redelijk

Onderdelen perfect prijs goed. Winparts liet mij bijbetalen voor avond levering wat wel handig was omdat ik overdag niet thuis ben. Helaas werd er overdag geleverd en stond de koerier voor een gesloten deur en kon ik de volgende dag niet verder met de auto erg jammer winparts! Restitutie van het extra tarief???? Mvg P..Baak.

uitstekende service!

Nadat er stukjes verf afbladerde van mijn wieldop! Contact opgenomen ... werd er dezelfde dag een compleet nieuw set opgestuurd! In een woord fantastisch!

Snel, en compleet geleverd.

De twee bestelde artikelen werden zeer snel en accuraat geleverd. Geen verdere Bemerkungen.

Primaservice en afhandeling. Houden zo.

Tevreden nu

Prima bedrijf

Op de dag besteld en de volgende dag bezorgd ,wat wil je nog meer ,prima geregeld

goede snelle levering

goede snelle levering ook al zit het bedrijf in het noorden van Nederland. Verzending naar België na bestelling onderdelen 3 tot 5 dagen thuis afgeleverd.

Snelle levering en goed verpakt product

Product zoals omschreven, snel geleverd

product conform geleverd op afgesproken tijd

Snel geleverd, goede communicatie

Prima service, snel geleverd. Artikel geheel naar wens.

Snel en goed geleverd

Online autoverlichting besteld. conform afspraak geleverd.

Nog steeds niets ontvangen na ruim een week,

Na ruim een week mijn bestelling nog niet binnen. Need I day more???

Snelle correcte levering

Prima geregeld

mijn bestelling niet volledig geleverd

na 5maal bellen noch niet na geleverd rekening is ook niet aan gepast het duurt wel lang

Duidelijke uitleg op de site, prima levering.

Op de website hele duidelijke hulp door de mogelijkheid om kenteken in te vullen. Voor mijn auto zijn 3 verschillende maten ruitenwissers nodig, die duidelijk werden weergegeven. Prijs is niet absurt hoog. Levering volgens verwachting en geheel te volgen met Track & Trace.

Snelle levering, en de automatten passen goed.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire