altijd probleemloos!

tot nu toe altijd probleemloos besteld en geleverd.

ik ben al ruim 10 jaar klant, en dat zegt alles!

genoeg keuze en snelle levering, alleen bij aankomst bleek dat de olie die ik had besteld lekte niet veel, maar daar mag wel even op gelet worden. waarschijnlijk om het door de bezorger.

Gewoon geweldig

Spiegel glas besteld kapot binnengekomen Vervolgens contact opgenomen met winparts Zo een nieuwe spiegel gestuurd omdat DHL slodderig was met mijn bestelling Toppers gaan zo door met de fijne service

Prima ruitenwissers besteld en gekregen.

Geen problemen gehad met de bestelling. Ik heb ze al gemonteerd op mijn auto.

Goede en snelle service.

Snelle levering en prima prijs

Groot asortiment de prijzen zijn prima de levering is snel niks aan toe te voegen in een woord top

in een woord prima

omruilgarantie is goed en snel

De omruilgarantie doet wat het beloofd.

Duidelijke website

Makkelijke site

Perect zoeken op kenteken en snelle levering.

Mijn ruitenwisser was defect. Het type ruitenwisser was makkelijk te selecteren op basis van kenteken, en werd snel geleverd tegen een redelijke prijs.

Goed product en sterk materiaal.ben er blij mee kan t goed gebruiken om geluidsboxen te voorzien van mooie zwarte fronten.

Gewoon goed

Overzichtelijk goed en snel

Prima geregeld

Petje af

Petje af voor de goede service

Pas perfect!

Topp service

Top snelle levering

Het bestelde product kwam snel binnen. Goed verpakt.

Goede producten, makkelijk te vinden

Ben best tevreden, goede site duidelijke omschrijving. vind het alleen erg jammer dat afhalen niet mogelijk is. Had graag de bezorgkosten bespaard

De bestelde accu werd keurig op tijd geleverd hetgeen wel handig was met de recente vrieskou. Daardoor kon ik weer snel op pad.

Geen.

Geweldig mede door de snelle levering.

Zie boven

aantrekkelijk maar erg beperkt aanbod.

Aantrekkelijk door de vlotte levering en aardige prijzen maar voor mijn merk (LDV/MAXUS) erg beperkt aanbod, dat mag wel iets beterder.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire