keurig verzonden

heb nu al voor de 5 de keer windschermen voor de ramen besteld en telkens voor een andere auto . en alle keren keurig ontvangen .1 keer paste het niet maar is retour gegaan en nieuwe gekregen en keurig opgelost winparts ga zo door

Goed product

Goed product, alleen de levering duurde wat langer.

Eenvoudig bestellen, snelle levering.

Heel snel en netjes verzonden en ontvangen

Goede proucten, trage levering

Producten zijn zoals beschrijft. De levering van producten is zeer traag en komen bij lange na niet overeen met de verwachte levertijden. Niet door de bezorgservice, maar de verzending van WinParts zelf naar bijv. PostNL.

netjes en snel geleverd

duidelijke website, gemakkelijk betalen en snelle nette levering

Top super service !

Vlotte levering !!

Snelle levering maar ruitenwisser paste niet

Ondanks dat ik via mijn kenteken een ruitenwisser bestelde paste deze niet. Na wat onderdelen verwijderd te hebben en wat verbuigingen zelf passend gemaakt. Dus als ik nog wat bestel zal dit niet op kenteken zijn.

Helemaal goed, kom ik zeker terug

Mooi produkt, aantrekkelijke prijs en supersnelle levering

snelle en goede service

heb al meerdere keren dingen besteld voor de auto en zo en bevalt nog steeds goed

Trage bende

Week gewacht op onderdelen, 6 onderdelen besteld, 1 onderdeel niet op voorraad en ze sturen niets op voordat alles bij hun binnen is, waardeloos. Klantenservice reageert niet, en factuur kun je ook naar fluiten. Ik stop ermee om hier nog te bestellen.

Goed geregeld en op tijd geleverd en goed verpakt

te laat verzonden

Vind het vreemd als je reclame maakt dat je voor 21.00 besteld je het de volgende dag in huis hebt. Na bestellen krijg je de melding dat het druk is bij de pakketbezorgers ivm corona. Snap ik natuurlijk, maar dat jullie hem 2 dagen later pas aanbieden bij de de DHL klopt dan niet in mijn ogen. Verder voldeed het product keurig aan de verwachtingen.

zo besteld zo in huis

Ik bestel wel vaker wat voor de Audi's A2 is nog nooit verkeerd gegaan.

Gewoon super prijzen en producten

Overzichtelijk, scherpe prijzen vele malen goedkoper als mijn locale leveranciers!

eenvoudig te bestellen en goede services

Goede service en goed telefonisch te bereiken voor extra service

Vanwege het slechte weer/sneeuw ijsonzin werd pakket pas een dag later bezorgd dan normaal. Prijs / kwaliteit was erg goed. Meteen mijn ruitenwissersbladen op gezet. Ik raad Win-Parts aan.

Goed geregeld

Snelle levering, goede ervaring

Zeer goed en snel, perfecte afhandeling van bestelling.

Ik heb mijn bestelling perfect op tijd gekregen. De prijsverhouding is zeer goed, en goede kwaliteit.

snel thuis goed product

paste perfect voor weinig geld

SUPER.

Snelle levering en ook zoals beloofd.

Mijn ervaring is zeer goed

ondanks de slechte tijden waarin wij zitten werd de bestelling redelijk op tijd geleverd

Groot assortiment en goede levering.

Na de levering waren de gekozen artikelen toch niet te gebruiken. Het retourneren ging volgens vlot.

Positieve ervaring voor herhaling vatbaar

Het geheel voldeed aan de verwachting

Snelle service, goede kwaliteit

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire