Kachelradiator besteld voor Volvo V50.

De eerste paste helemaal niet omdat de pijpjes verkeerd liepen en de tweede bestelde kachelradiator passend moeten maken.

Perfecte levering en service

Perfect had alleen wel in een doos mogen zitten....

Top bedrijf

Weer een snelle levering en gunstige prijs. Deze keer de spiegel bestuurders zijde voor mijn bus besteld. Een derde van de originele prijs en exact dezelfde. Top!

Perfect service en producten

Goed geregeld

betrouwbaar

betrouwbaar

zeer tevreden over mijn bestelling

Snelle levering van het artikel. Prima service.

Snelle en correcte service, eerlijke prijs

Bestellen op kenteken is eenvoudig Altijd goede keuze Snel geleverd Correcte bezorger (Zelfde als vorige keer) Erg tevreden

Alles uitstekend geregeld

idem

Al 2 dagen zitten wachten en word weer niet bezorgd, voor de 3e keer bezorgdatum veranderd

Voor de 3e keer bezorgdatum veranderd, heeft me al 2 verlofdagen gekost en gaat me nu weer 1 dag kosten.

Om 16 uur besteld. Volgende dag om 10 uur geleverd.

En dat in corona tijd.

accu plaatst niet goed

Ondanks dat ik m'n kenteken gebruikt heb om het automerk en type te laten bepalen past de accu niet. Te breed en te laag. Dus hij zit er nu heel vreemd in.

Volgens afspraak ontvangen

Goede prijs, snelle levering.

Goede prijs, snelle levering.

snel en correct geleverd!

Prima leverancier!

Top product geleverd

Product snel gevonden tegen een leuke prijs en snel geleverd.

Prima prijs kwaliteit verhouding alleen jammer van de verzendkosten voor iets wat in een brievenbus pakje kan een doos te gebruiken

Goede prijs voor de onderdelen. Door je kenteken in te vullen krijg je ook de juiste items en kan t ook eigenlijk niet mis gaan. Scheelt meer dan de helft vergeleken met een dealerprijs.

Zeer goed, groot assortiment.

Bestellen en zoeken op website gaat makelijk en een groot assortiment. Misschien een soort van how to instal zou het nog beter maken of problemen oplossen.

Overzichtelijke website

Prima firma

Ondanks een manco in de levering was de opvolging EN bereikbaarheid perfect en accuraat. Dikke pluim.

Goed bedrijf, dat reageert op wensen van de klant

Ondanks vertraging in de logistiek, na 2x bellen met de klantenservice kwam alles toch nog goed, en daar gaat het om, het juiste gevoel overbrengen op de klant.

Ja zoals ik winparts ken gaat het altijd goed met bestellen

Multiriem besteld voor de bmw e60

Snel en correct

De juiste producten snel geleverd!

Product geleverd zoals afgesproken

Idem

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire