super contact

goed op de hoogte gehouden.

Niet gekregen

Ik heb vrijdag een bestelling geplaatst en nog niet gekregen!

Zeer goede ervaring met dit bedrijf

Prima, bestelling volgens planning geleverd

Zoals altijd levering goed en op tijd. Ik bestel graag bij Winparts.

Snelle levering en goed product

Vanwege een kapotte accu een nieuwe besteld bij Winparts. Handig dat je pasgarantie hebt als je het kenteken intypt. Ondanks de drukte werd de accu de volgende dag al geleverd, hoewel dat ook wel mag met 10 euro bezorgkosten. De accu was zo vervangen en tot nu toe loopt de auto weer goed. Geen enkele reden om naar de garage te gaan en het dubbele te betalen.

Volgens verwachting

Bestelde artikel,levering was geheel naar verwachting.

No

I didn't receive what i ordered. I wanted wipers for Peugeot 108 and they send me the front wiper for Peugeot 208. I send an email with pictures and i got no answer...

• Would you recommend us? No

100% satisfait à tout niveau!

Mon achat correspond entièrement à mes attentes!

Goed en snel

Goede producten en snelle levering

Niet zo best

Aks ik een bestelling plaats en betaal dan verwacht ik de bestelde artikelen geleverd te krijgen en als er een ander artikel geleverd wordt zonder over leg dan verwacht van de leverancier dat dit zonder kosten wordt opgelost en niet dat ik de verzend kosten moet betalen en maar moet afwachten of ik de gemaakte kosten retour krijg . Daarom denk ik niet dat ik bij deze firma ooit nog iets zal bestellen en ook bepaald geen reclame zal maken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Goede prijzen en service

Ik had verkeerde ruitenwissers besteld maar met de hulpvaardige helpdesk is het goedgekomen.

goed snel geleverd

ok

Goed product voor prima prijs

Product naar wens en snel geleverd Top! Fijne website.

Goede en snelle service

Ik had een bestelling geplaatst op dinsdag avond en woensdag middag had ik het al binnen echt super snel dankjewel

prima levering.

Is gewoon zoals altijd goed verkopen. Vlotte levering. Prima op de hoogte gehouden

Betrouwbaar

Makkelijk zoeken op hun side, je toets je nummerbord in , en vindt alles voor je auto, wat hun kunnen leveren

Goede service.

De levering is goed, alleen zit er altijd een dag tussen. Teveel onderdelen die niet geschikt zijn voor mijn auto staan wel vermeld onder mijn kenteken. Maakt het zoeken niet makkelijker. Heel veel onderdelen zijn beschikbaar voor mijn auto met een goede prijs en kwaliteit. Ben dus tevreden met Winparts.

Goedkoopste in merk +snelle en correcte levering

Na 4 lokale autohandelaren te hebben gebeld voor een nieuwe accu waren de prijzen zo absurd dat ik heb gegoogeld. Winparts kwam wederom met een goed merk voorstel en prijs.

Betrouwbaar adres

Kom elke keer hier weer terug, makkelijk bestellen en netjes geleverd.

Slechte service vanwege de portokosten

Je moet ook al koop je voor 120 euro zelf porto betalen. En is het dan niet goed moet je voor terug sturen eerst toestemming vragen en dan nog een keer porto betalen . Slecht service vind ik dat.

Geen Chatservice op website

Helaas is op de website van winparts geen mogelijkheid van een chatservice te zien, wat overigens wel wordt beloofd. Ik kan het in ieder geval niet vinden. Mocht het er wel zijn, dan mag het wel wat duidelijker vermeld staan.

Geen tijdige levering door niet op voorraad hebben van voorraad producten

Levering en product verder ok. Alleen houd geen schijn op van alles op voorraad hebben en het vervolgens niet kunnen leveren

Snelle en goede behandeling en bezorging.

Snelle en goede behandeling en bezorging

Goed, snel en betrouwbaar

Ga zo door.

perfecte service

users friendly website al jaren een tevreden klant (wel jammer dat er nog geen v40 dieselfilter in het assorti zit)

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire