goed op de hoogte gehouden.
Ik heb vrijdag een bestelling geplaatst en nog niet gekregen!
Hi Joey, Dank voor uw review. Ik heb naar aanleiding van uw review de order er even bij gepakt. Ik zie inderdaad dat u een product heeft besteld. Deze wordt morgen (15-01) weer bij ons in stock verwacht en zal dan zo spoedig mogelijk naar u worden opgestuurd! Houd uw mail in de gaten voor de Track & Trace code! Met vriendelijke groet, Bianca
Zeer goede ervaring met dit bedrijf
Zoals altijd levering goed en op tijd. Ik bestel graag bij Winparts.
Vanwege een kapotte accu een nieuwe besteld bij Winparts. Handig dat je pasgarantie hebt als je het kenteken intypt. Ondanks de drukte werd de accu de volgende dag al geleverd, hoewel dat ook wel mag met 10 euro bezorgkosten. De accu was zo vervangen en tot nu toe loopt de auto weer goed. Geen enkele reden om naar de garage te gaan en het dubbele te betalen.
Bestelde artikel,levering was geheel naar verwachting.
I didn't receive what i ordered. I wanted wipers for Peugeot 108 and they send me the front wiper for Peugeot 208. I send an email with pictures and i got no answer...
Good morning, Thank you for your message. Our apologies for sending the wrong product! I could not find the e-mail in our system on the based on your name. Have you attached multiple photos? Then it may be that our system blocked the mail. I would therefore advise you to send an email again with your order information. Then my colleagues from customer service will take a look with you! Sincerely, Bianca
Mon achat correspond entièrement à mes attentes!
Goede producten en snelle levering
Aks ik een bestelling plaats en betaal dan verwacht ik de bestelde artikelen geleverd te krijgen en als er een ander artikel geleverd wordt zonder over leg dan verwacht van de leverancier dat dit zonder kosten wordt opgelost en niet dat ik de verzend kosten moet betalen en maar moet afwachten of ik de gemaakte kosten retour krijg . Daarom denk ik niet dat ik bij deze firma ooit nog iets zal bestellen en ook bepaald geen reclame zal maken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Goedemorgen Fred, Dank voor uw review. Uit uw bericht begrijp ik dat u de verkeerde artikelen van ons geleverd heeft gekregen. Dat is erg vervelend en natuurlijk niet de bedoeling! Ik zie dat u al contact heeft gehad met onze klantenservice en dat er een ruiling is ingezet om de juiste artikelen bij u thuis te krijgen. Uiteraard hoeft u hierbij niet zelf voor de kosten op te draaien. Hopelijk worden de producten snel bij u thuis afgeleverd en zien we u een volgende keer weer eens terug. Dan kunnen we laten zien dat het veel beter kan! :-) Met vriendelijke groet, Bianca
Ik had verkeerde ruitenwissers besteld maar met de hulpvaardige helpdesk is het goedgekomen.
ok
Product naar wens en snel geleverd Top! Fijne website.
Ik had een bestelling geplaatst op dinsdag avond en woensdag middag had ik het al binnen echt super snel dankjewel
Is gewoon zoals altijd goed verkopen. Vlotte levering. Prima op de hoogte gehouden
Makkelijk zoeken op hun side, je toets je nummerbord in , en vindt alles voor je auto, wat hun kunnen leveren
De levering is goed, alleen zit er altijd een dag tussen. Teveel onderdelen die niet geschikt zijn voor mijn auto staan wel vermeld onder mijn kenteken. Maakt het zoeken niet makkelijker. Heel veel onderdelen zijn beschikbaar voor mijn auto met een goede prijs en kwaliteit. Ben dus tevreden met Winparts.
Na 4 lokale autohandelaren te hebben gebeld voor een nieuwe accu waren de prijzen zo absurd dat ik heb gegoogeld. Winparts kwam wederom met een goed merk voorstel en prijs.
Kom elke keer hier weer terug, makkelijk bestellen en netjes geleverd.
Je moet ook al koop je voor 120 euro zelf porto betalen. En is het dan niet goed moet je voor terug sturen eerst toestemming vragen en dan nog een keer porto betalen . Slecht service vind ik dat.
Hi Sjan, Dank voor uw bericht en feedback. Helaas kunnen wij door de omvang, het gewicht en de bijzondere vorm van auto-onderdelen niet zomaar gratis verzending aanbieden. Dit zou betekenen dat dit verwerkt moet worden in de productprijs. De gemiddelde productprijs wordt dan in onze shop heel onaantrekkelijk, wat we natuurlijk willen voorkomen! We hebben uw terugkoppeling wel genoteerd, dit zijn tips die ons kunnen helpen onze website te verbeteren! :-) Hopelijk zien we u weer eens terug en kunnen we u dan een betere ervaring bieden. Met vriendelijke groet, Bianca
Helaas is op de website van winparts geen mogelijkheid van een chatservice te zien, wat overigens wel wordt beloofd. Ik kan het in ieder geval niet vinden. Mocht het er wel zijn, dan mag het wel wat duidelijker vermeld staan.
Goedemorgen Jaien, Dank voor uw bericht. Dat heeft u inderdaad goed opgemerkt. Normaalgesproken hebben wij een chat functie waar u gemakkelijk bij kan om uw vragen te stellen! Bij grote drukte, telefonisch en per mail wordt deze chatfunctie tijdelijk uitgeschakelt, zodat we iedereen van een zo snel en duidelijk mogelijk antwoord kunnen blijven voorzien. De volgende keer dat u bij ons shopt, gaan we er vanuit dat de chatfunctie gewoon weer beschikbaar is. Tot die tijd kan u ons het beste even mailen naar [email protected]. We doen ons uiterste best u zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien :-) Met vriendelijke groet, Bianca
Levering en product verder ok. Alleen houd geen schijn op van alles op voorraad hebben en het vervolgens niet kunnen leveren
Goedemorgen Herbert, Dat is vervelend om te horen en natuurlijk niet de bedoeling! Wij geven in onze winkelwagen in betaalpagina altijd aan wanneer wij verwachten de bestelling te kunnen afleveren. Het kan namelijk voorkomen dat u bijvoorbeeld 3 producten heeft besteld die op voorraad waren en eentje een vertraagde levertijd heeft. Dit laatste product zorgt er voor dat wij wachten met het versturen van de hele order totdat dit product binnen is. Mochten wij zien dat de bestelling niet afgeleverd kan worden op de door ons aangegeven levertijd dan ontvangt u van ons een mailtje waarin dit wordt aangegeven. Ik zie dat u het pakket inmiddels heeft mogen ontvangen. Hopelijk is alles naar wens. Mocht er onverhoopt toch wat zijn kunt u ons het best mailen naar [email protected] of even bellen! Met vriendelijke groet, bianca
Snelle en goede behandeling en bezorging
Ga zo door.
users friendly website al jaren een tevreden klant (wel jammer dat er nog geen v40 dieselfilter in het assorti zit)
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire