Zeer snelle afhandeling van de opdracht.
21-12-2020 heb ik een aantal goederen bij jullie besteld, waaronder twee schokdempers. 23 december zou het geleverd worden. Eind van de dag niets ontvangen en zag bij track and trace dat het, ivm beschadiging retour gezonden zou worden. De 24e kreeg ik toch een pakketje , echter zonder de schokdempers. Gelijk gebeld met jullie bedrijf om dit door te geven. Ik kreeg toen een aparte track and trace vwb de schokdempers. Tot op de dag van vandaag staat er echter dat het pakket gereed is om aangeboden te worden bij sorteercentrum. Het is inmiddels 08 januari 2021 en heb nog altijd mijn bestelde en betaalde schokdempers niet. Ik heb inmiddels eerdere keren gebeld met jullie bedrijf en ben behoorlijk geduldig geweest. Echter wil ik, als klant, niet de dupe worden van het in gebreke blijven van jullie vervoerder, in dit geval DHL. Vandaar mijn verzoek om zsm mij de twee bestelde schokdempers toe te sturen, of mij het betaalde bedrag te retourneren. Op mijn winparts zie ik twee gereserveerd staan!! Echter krijg ik momenteel geen antwoord meer op mails en wordt er niets verzonden, terwijl in laatste telefoongesprek van 6 januari beloofd is om het die avond nog te regelen en ik over zo'n twee dagen in schokdempers zou hebben. Nou niet dus.
Goedemorgen, Dank voor uw bericht. Onze excuses voor het afgeven van de verkeerde tijdsindicatie! Dat is altijd vervelend als u op het pakketje zit te wachten. Door grote drukte is er enige vertraging ontstaan in de levering van uw pakketje. Ik zie dat deze op 15 januari mee is gegeven aan de vervoerder, nadat deze met vertraging bij ons werd geleverd. Ik zie in de Track & Trace dat uw pakket bij DHL ook enige vertraging heeft opgelopen. Dit is natuurlijk erg vervelend. We gaan er vanuit dat zij het pakketje vandaag bij u komen afleveren. Mochten dit problemen of vragen opleveren, kunt u ons het beste bereiken per mail op [email protected]. Wij doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te woord te staan! Bedankt voor uw geduld! Met vriendelijke groet, Bianca
Zeer vlotte ,en correcte levering
Het product is prima (stuurhoes), alleen wat aan de dikke kant. Geen probleem, hij doet wat hij moet doen. Maar de belofte dat het product de volgende dag geleverd zou worden is niet waargemaakt. Het was voor mij niet relevant dat het de volgende dag geleverd zou worden, maar zeg niet dat het de volgende dag geleverd wordt als dat niet het geval is. Ook al ligt het buiten jullie macht. Als de belofte is dat het de volgende dag geleverd wordt, lever het dan. Anders zeg je maar 1-2 dagen oid. Als het namelijk wel een keer relevant is, een noodaankoop zeg maar... dan vertrouw ik nu de leverdatum niet meer. Zonde.
Hi Jan, Dank voor uw review. Onze excuses voor het afgeven van de verkeerde tijdsindicatie! Dat is altijd vervelend als u op het pakketje zit te wachten. Het overgrote deel van de hardlopende producten ligt bij ons in het magazijn en kan doorgaans tot 21.00 uur nog verstuurd worden, waarbij het product de volgende dag in huis kan zijn. Producten, die zeldzamer zijn of minder vaak afgenomen worden liggen op een ander depot. Wat in dit geval reden kan zijn van de langere levertijd. Hopelijk bent u toch tevreden over de producten en kunnen we u de volgende keer snellere levering bieden. Dank voor uw geduld en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Bianca
Product was niet echt wat ik had verwacht. Heb eerder een vergelijkbaar product daar besteld, die was beter.
Goedemorgen Barend, Dank voor uw bericht. Wat jammer dat de producten niet voldoen aan uw verwachtingen! Kunt u ons vertellen waar dat aan ligt? We komen graag met u in contact indien u de matten bij ons wil retourneren of ruilen. Dat kunt u altijd even overleggen met mijn collega's van de klantenservice. Die zijn het best bereikbaar via [email protected]! Met vriendelijke groet, Bianca
Makelijk en snelle verzending.
mijn ervaring is dat ik iets heb betaald en dat vervolgens ook heb gekregen, lijkt mij niet meer dan normaal. wat voor andere ervaring zou je kunnen hebben?
niks op aan te merken,
in het kort - besteld product dat bij mijn auto/kenteken hoort - product geeft onbalans - gebeld blijkt dat product niet geschikt is voor mijn auto - website geeft aan dat product geschikt is voor mijn kenteken/auto - moet mail sturen naar retouren - dag na de mail gebeld maar mail was wel binnen maar niet doorgestuurd naar retouren - derde dag nu nog steeds geen bericht
Goedemorgen Hans, Dank voor uw review. De kentekencheck is een handige tool om te kijken of een product op een auto past. Helaas zijn er van sommige auto's in hetzelfde jaartal verschillende types uitgebracht. Hierdoor komt het af en toe voor dat een product toch niet past. Natuurlijk mag u het product daarom gratis bij ons omruilen! We vinden het erg vervelend dat uw retouraanvraag zo lang in de wacht staat. Ik kon niet achterhalen of u inmiddels meer duidelijkheid van ons hebt gekregen. Om er zeker van te zijn dat het met u wordt opgelost, heb ik mijn collega gevraagd nog eens naar uw order en retouraanvraag te kijken. Dan zorgen we ervoor dat het goed wordt doorgevoerd en u alsnog bericht van ons krijgt! :-) Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Bianca
Ik bestel hier al jaren , en heb nog nooit een negatieve ervaring gehad. De website is duidelijk , prijzen zijn netjes , en spullen worden altijd op tijd geleverd.
Prima leverancier met hele duidelijke website zodat het eenvoudig is het juiste onderdeel voor je specifieke auto te bestellen. Prijs is concurrerend, webwinkel werkt makkelijk, levering is snel en correct. Wat wil je nog meer?
Helaas slechte ervaring, zelf achter de bestelling aanbellen om vervolgens te horen dat er iets mis was.
Hi Leon, Dank voor uw review. We vinden het erg vervelend dat er iets mis is gegaan in bij uw order. Goed dat u zelf de touwtjes in handen heeft genomen en ons heeft opgebeld! Dan kunnen we er meteen werk van maken :-) Hopelijk mogen we u een volgende keer toch weer van dienst zijn, dan kunnen we laten zien dat het veel beter kan! Met vriendelijke groet, Bianca
Bij navraag netjes antwoord per mail ondanks corona snel geleverd ook
Al meerdere malen besteld op winparts en nog geen enkele maal slecht gevaren, items worden zeer snel geleverd en de prijzen zijn ook zeer goed. Ik zal hier zeker nog artikels bestellen!
Je wordt van begin tot eind geïnformeerd en op de hoogte gehouden over jouw bestelling.
Mooie snelle levering goede producten Dit keer een gasklepsensor 2 schroefjes aandraaien en hij zit er op
Duidelijk website, de bezorg tijd was naar wens.
Het is top
Goede communicatie, uitgebreid assortiment, snelle levering. Alles wat je nodig hebt.
6 januarie 2021 besteld,zou deze vandaag 7 januarie ontvangen??(Not)Na reviews te hebben bekeken,snelle levering, Contact gehad vanochtend ,moet nog via magazijn verwerkt worden als zij daar aan toe komen??? Beetje raar heb betaald volgende dag levering! er staat bij status bestelling in behandeling?ook vandaag. Snelle levering?? Oke ,vertaging kan er zijn,maar laat de klant dat ook weten ,en laat de status niet staan zoals je hem op de dag zelf heb besteld. ik verwacht deze dan ook Donderdag 8 Januarie uiteindelijjk binnen te krijgen. Klant moet toch niet achter zijn eigen betaalde !!product aan lopen. Verander dan je site! Bedenk 2x voor dat je besteld!! volgende dag in huis is hier niet aan de orde! Heel benieuwd of het magazijn de order vandaag 7 januarie uberhaupt verwerkt.
Goedemorgen Nathalie, Dank voor uw review. Ik zie inderdaad dat uw pakketje een dag later is opgestuurd dan afgesproken. Wij doen ons best om, ondanks de drukte alle pakketten op tijd de deur uit te krijgen. Doorgaanse producten kunnen daarom vaak nog op dezelfde dag voor 21:00 verstuurd worden, waarop ze de volgende dag bij u in huis zijn. Dat is nu helaas niet gelukt. Onze excuses voor het afgeven van de verkeerde tijdsindicatie! Ik zie dat uw order gisteren (7 januari) aan de transporteur is meegegeven. Wij verwachten dat u deze snel bij u thuis kan verwachten. Hopelijk zijn de wieldoppen naar wens en mogen we u een volgende keer weer van dienst zijn. Dan kunnen we laten zien dat het sneller kan ;-) Met vriendelijke groet, Bianca
Op kenteken onderdelen zoeken is slecht, verschillende soorten word getoont, personeel weet niet welke artikel bij welke auto hoort. Ik ben helaas verkeerd geadviseerd, waardoor ik retour heb gestuurd. Bezorger van winparts met bakwagen was slecht,onbeschoft en vrouw onvriendelijk(transmission)
Goedemorgen, Dank voor uw review en feedback. De kentekencheck is een handige tool om te kijken of een product op een auto past. Helaas zijn er van sommige auto's in hetzelfde jaartal verschillende types uitgebracht. Hierdoor komt het af en toe voor dat een product toch niet past. Om met 100% zekerheid te adviseren hebben wij uw origineelnummers nodig, we snappen dat deze soms moeilijk zijn te bereiken. Echter is het zoals aangegeven voor ons dan moeilijk om met alle zekerheid te adviseren. Daarom mag u het product altijd kosteloos bij ons omruilen, mocht het toch niet passen! Onze collega's kijken graag nog eens met u mee, welk onderdeel dan wel zou moeten passen op uw voertuig. ;-) Met vriendelijke groet, Bianca
Nadat ik een order had ontvangen, bleken ze het verkeerde te hebben opgestuurd. Ik had 2 veren besteld van hetzelfde type, kreeg 2 dozen met hetzelfde type maar toch verschillend. Een van de dozen was ook al vaker opnieuw verpakt en zat vol met plakband. Hier melding van gemaakt via de chat, ze konden niet zeggen wanneer ze een nieuwe konden leveren omdat dit via hun leverancier ging (Op de site was het op voorraad) maar goed. Dus ik na een lange niet bevredigende chat maar gevraagd of ik alles terug kon sturen. Er werd een retourformulier aangemaakt. Alles netjes teruggestuurd, vervolgens na een paar dagen een mail met daarin dat er een bedrag was terug gestort, dit was niet eens de helft van het aankoopbedrag. De prijs van een veer werd teruggestort? Want ik had er maar een verstuurd claimen ze. Ik heb er dus wel mooi 2 verstuurd, een van de twee was enkel niet verpakt zoals origineel omdat deze ook vanuit Winparts zelf ook als zodanig was verstuurd. Ofwel zover ik kan oordelen maken ze fout op fout en belofte op belofte die ze niet nakomen. En als ze zelf fouten maken krijg je natuurlijk geen verzendkosten terug want de klant heeft immers het product teruggestuurd. (Natuurlijk want ik heb een product dat niet juist is). En omdat ze zelf geen levertijd konden garanderen heb ik het natuurlijk niet weer bij Winparts besteld.
Hi Ron, Dank voor uw terugkoppeling. Ik begrijp dat dit niet de service is die u van ons wenst. U gaf aan dat u 2 chassisveren heeft geretourneerd en maar 1 is gecrediteerd. Ik heb mijn collega daarom gevraagd opnieuw naar de retournering en creditering te kijken, omdat hier blijkbaar wat mis is gegaan! Wij hebben inderdaad 2 chassisveren van u ontvangen. U kan daarom de rest van de creditering binnen 3 dagen op uw rekening verwachten. Onze welgemeende excuses voor dit lange en intensieve communicatietraject. Laat dit ook voor ons een leer zijn! Dank voor uw geduld en hopelijk heeft u inmiddels de juiste chassisveren mogen ontvangen en kunnen monteren ;-) Met vriendelijke groet, Bianca
Duidelijke site en afhandeling en snel bezorgd
Prima tervreden
Informatie, bestellen, service en levering uitstekend
5 Banksstraat
Ede 6718 XP
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire