Prima artikel

Zeer snelle afhandeling van de opdracht.

Wordt aan het lijntje gehouden

21-12-2020 heb ik een aantal goederen bij jullie besteld, waaronder twee schokdempers. 23 december zou het geleverd worden. Eind van de dag niets ontvangen en zag bij track and trace dat het, ivm beschadiging retour gezonden zou worden. De 24e kreeg ik toch een pakketje , echter zonder de schokdempers. Gelijk gebeld met jullie bedrijf om dit door te geven. Ik kreeg toen een aparte track and trace vwb de schokdempers. Tot op de dag van vandaag staat er echter dat het pakket gereed is om aangeboden te worden bij sorteercentrum. Het is inmiddels 08 januari 2021 en heb nog altijd mijn bestelde en betaalde schokdempers niet. Ik heb inmiddels eerdere keren gebeld met jullie bedrijf en ben behoorlijk geduldig geweest. Echter wil ik, als klant, niet de dupe worden van het in gebreke blijven van jullie vervoerder, in dit geval DHL. Vandaar mijn verzoek om zsm mij de twee bestelde schokdempers toe te sturen, of mij het betaalde bedrag te retourneren.  Op mijn winparts zie ik twee gereserveerd staan!! Echter krijg ik momenteel geen antwoord meer op mails en wordt er niets verzonden, terwijl in laatste telefoongesprek van 6 januari beloofd is om het die avond nog te regelen en ik over zo'n twee dagen in schokdempers zou hebben. Nou niet dus.

Zeer vlotte ,en correcte levering

Product is prima, belofte niet geleverd

Het product is prima (stuurhoes), alleen wat aan de dikke kant. Geen probleem, hij doet wat hij moet doen. Maar de belofte dat het product de volgende dag geleverd zou worden is niet waargemaakt. Het was voor mij niet relevant dat het de volgende dag geleverd zou worden, maar zeg niet dat het de volgende dag geleverd wordt als dat niet het geval is. Ook al ligt het buiten jullie macht. Als de belofte is dat het de volgende dag geleverd wordt, lever het dan. Anders zeg je maar 1-2 dagen oid. Als het namelijk wel een keer relevant is, een noodaankoop zeg maar... dan vertrouw ik nu de leverdatum niet meer. Zonde.

Verzending prima, product minder...

Product was niet echt wat ik had verwacht. Heb eerder een vergelijkbaar product daar besteld, die was beter.

Super service

Makelijk en snelle verzending.

gewoon gekregen wat ik had besteld

mijn ervaring is dat ik iets heb betaald en dat vervolgens ook heb gekregen, lijkt mij niet meer dan normaal. wat voor andere ervaring zou je kunnen hebben?

Super makkelijk op kenteken besteld en snel geleverd!

niks op aan te merken,

nog niet tevreden

in het kort - besteld product dat bij mijn auto/kenteken hoort - product geeft onbalans - gebeld blijkt dat product niet geschikt is voor mijn auto - website geeft aan dat product geschikt is voor mijn kenteken/auto - moet mail sturen naar retouren - dag na de mail gebeld maar mail was wel binnen maar niet doorgestuurd naar retouren - derde dag nu nog steeds geen bericht

altijd een dikke 10

Ik bestel hier al jaren , en heb nog nooit een negatieve ervaring gehad. De website is duidelijk , prijzen zijn netjes , en spullen worden altijd op tijd geleverd.

Goede website, snel geleverd en correct geprijsd

Prima leverancier met hele duidelijke website zodat het eenvoudig is het juiste onderdeel voor je specifieke auto te bestellen. Prijs is concurrerend, webwinkel werkt makkelijk, levering is snel en correct. Wat wil je nog meer?

Slechte communicatie

Helaas slechte ervaring, zelf achter de bestelling aanbellen om vervolgens te horen dat er iets mis was.

Netjes geregeld en op tijd

Bij navraag netjes antwoord per mail ondanks corona snel geleverd ook

Snelle levering, voordelige prijzen, goede service!

Al meerdere malen besteld op winparts en nog geen enkele maal slecht gevaren, items worden zeer snel geleverd en de prijzen zijn ook zeer goed. Ik zal hier zeker nog artikels bestellen!

Ik ben in alle opzichten tevreden over de service van Winparts.nl

Je wordt van begin tot eind geïnformeerd en op de hoogte gehouden over jouw bestelling.

Mooie snelle levering goede producten Dit keer een gasklepsensor 2 schroefjes aandraaien en hij zit er op

Oké

Duidelijk website, de bezorg tijd was naar wens.

Een zeer snelle levering

Het is top

Super! Echt een aanrader.

Goede communicatie, uitgebreid assortiment, snelle levering. Alles wat je nodig hebt.

wieldoppen

6 januarie 2021 besteld,zou deze vandaag 7 januarie ontvangen??(Not)Na reviews te hebben bekeken,snelle levering, Contact gehad vanochtend ,moet nog via magazijn verwerkt worden als zij daar aan toe komen??? Beetje raar heb betaald volgende dag levering! er staat bij status bestelling in behandeling?ook vandaag. Snelle levering?? Oke ,vertaging kan er zijn,maar laat de klant dat ook weten ,en laat de status niet staan zoals je hem op de dag zelf heb besteld. ik verwacht deze dan ook Donderdag 8 Januarie uiteindelijjk binnen te krijgen. Klant moet toch niet achter zijn eigen betaalde !!product aan lopen. Verander dan je site! Bedenk 2x voor dat je besteld!! volgende dag in huis is hier niet aan de orde! Heel benieuwd of het magazijn de order vandaag 7 januarie uberhaupt verwerkt.

Slecht

Op kenteken onderdelen zoeken is slecht, verschillende soorten word getoont, personeel weet niet welke artikel bij welke auto hoort. Ik ben helaas verkeerd geadviseerd, waardoor ik retour heb gestuurd. Bezorger van winparts met bakwagen was slecht,onbeschoft en vrouw onvriendelijk(transmission)

Wat een slechte service

Nadat ik een order had ontvangen, bleken ze het verkeerde te hebben opgestuurd. Ik had 2 veren besteld van hetzelfde type, kreeg 2 dozen met hetzelfde type maar toch verschillend. Een van de dozen was ook al vaker opnieuw verpakt en zat vol met plakband. Hier melding van gemaakt via de chat, ze konden niet zeggen wanneer ze een nieuwe konden leveren omdat dit via hun leverancier ging (Op de site was het op voorraad) maar goed. Dus ik na een lange niet bevredigende chat maar gevraagd of ik alles terug kon sturen. Er werd een retourformulier aangemaakt. Alles netjes teruggestuurd, vervolgens na een paar dagen een mail met daarin dat er een bedrag was terug gestort, dit was niet eens de helft van het aankoopbedrag. De prijs van een veer werd teruggestort? Want ik had er maar een verstuurd claimen ze. Ik heb er dus wel mooi 2 verstuurd, een van de twee was enkel niet verpakt zoals origineel omdat deze ook vanuit Winparts zelf ook als zodanig was verstuurd. Ofwel zover ik kan oordelen maken ze fout op fout en belofte op belofte die ze niet nakomen. En als ze zelf fouten maken krijg je natuurlijk geen verzendkosten terug want de klant heeft immers het product teruggestuurd. (Natuurlijk want ik heb een product dat niet juist is). En omdat ze zelf geen levertijd konden garanderen heb ik het natuurlijk niet weer bij Winparts besteld.

Duidelijke site en snel bezorgd

Duidelijke site en afhandeling en snel bezorgd

Goede levering en kwaliteit

Prima tervreden

Uitstekende service en levering

Informatie, bestellen, service en levering uitstekend

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire