Voor controle een mail gehad of ik de juiste had besteld omdat er met opties waren echt top service

Uitstekende website snel geleverd

Gewoon prima

Niets op aan te merken.

Snel. Redelijke prijs

Snel en netjes

Mooie wieldoppen

levering prima

alleen het geleverde onderdeel in inferieure kwaliteit

Geleverd op tijd

Levering en product voldoen na wens

snelle service

goed product en snelle service

Juiste plek voor je auto

Mijn ervaring met Winparts is altijd de plek waar ik naar toe ga als ik iets nodig heb voor mijn auto. Door dat je Kenteken invoert wordt er al een selectie gemaakt van de producten die bij die voertuig past. Kortom een hele fijne webshop.

slecht

In eerste instantie bericht bestelling op voorraad daarna bericht 2 tot 3 weken levertijd.?

Goede service via een duidelike website, aan goede prijzen.

- duidelijke website - concurrerende prijzen - ruim assortiment - correcte levering

Netjes op tijd bezorgd

Alles netjes op tijd bezorgd

Scherpe prijzen!

Overzichtelijke webshop, scherpe prijzen en snelle levering!

Bestelling snel en keurig verzorgd geleverd

Wat ik besteld heb ik tot volle tevredenheid ontvangen

De juiste bestelling op een snelle manier afgeleverd voor een goede prijs van de artikelen.

Dik in orde

Alles verlopen zoals verwacht.

Correct en snel.

Correct en snel

snel geleverd, zelfs nu tijdens corona

goed artikel, snel geleverd

Snel en goed

Duidelijke omschrijving producten. Reageren snel op mail. Alleen jammer dat ze DHL als pakketbezorgdienst hebben, waardoor de zending behoorlijk beschadigd aankwam. DHL kan totaal niet plannen en niet zorgvuldig leveren! Winparts verkoopt uitstekende producten en is niet duur.

snelle levering, onduidelijkheid mbt aansluitingen

eerste keer geprobeerd. nadat ik mijn nummerbord had ingevuld, ging het snel en soepel. Echter nadat ik betaald had kreeg ik een email dat er meerdere aansluitingen mogelijk zijn bij mijn auto (passat uit 2007). Of ik het evenwilde controleren?? dit is onmogelijk, want dat verwacht ik nu juist van winparts..... hoe je dit kan controleren is ook onduidelijk omdat de aansluitingen niet duidelijk vermeld zijn.... advies : die mail niet meer doen..... uiteindelijk werd het binnen 3 dagen geleverd een zaten er 4 aansluitingen bij. 1 leek er een beetje op en pastte. advies 2 : investeer in een foto-to-order app: ik stuur foto van mn aansluiting en slimme software weet welk onderdeel nodig is.

het kon niet beter klasse

verbaasd over de heel snelle levering

goed spul

mooien spullen

Goede pasvorm

Nette prijzen en snel geleverd

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire