Nette prijzen en snel geleverd

Niets te klagen

Snel en goed.

Geweldig!

Goed, overzichtelijk en klantgericht! Top!

zeer gebruiksvriendelijke side

gemakkelijk je vind er heel geemakkelijk spullen na dat je je kenteken hebt ingevoerd

Snelle levering zonder gedoe en goed verpakt

ik ben blij met de service,en ook een snelle levering

In tweede instantie tevreden

Ik had de artikelen 27 december besteld omdat alles op voorraad was en ik ze nog voor de 31 ste in huis wilde hebben.maar ik kreeg een mail dat de artikelen 2 jan 2021 geleverd zouden worden ik heb toen meteen terug gereageeerd dat ik dat niet begreep omdat alles ol voorraad was toen is alsnog alles op 30 dec geleverd

Snel en adequaat geholpen

Hele goede service

Hadden een verkeerde lamp geleverd. Hebben de juiste opgestuurd, de verkeerde mocht ik houden.

Gewoon snel netjes en goede producten

Prima duidelijke webwinkel met een goed assortiment. Snel en netjes geleverd.

Wederom nét het verkeerde

Door het kenteken in te geven op de site van Winparts, krijg je alle juiste onderdelen te zien die op je auto passen. De dingen die je dan specifiek besteld voor je auto hebben dan ook pasgarantie. Helaas heb ik nu tot 2x toe een onderdeel besteld die dan weer nét niet helemaal paste. De eerste keer was het een radio frame waar de pinnen te dik waren, de laatste keer was het net het verkeerde afdekkapje voor de achter ruitenwisser. Qua pasgarantie mag je de spullen uiteraard retourneren, alleen was dat ditmaal (door eigen toedoen) niet meer mogelijk omdat ik het frame zelf al heb kunnen aanpassen en het afdekkapje helaas heb gesloopt om het.toch passend te krijgen. Kijk dus goed of je echt het goede onderdeel hebt voordat je besteld.

top

alles naar wens

Supersnel

Voor een mooie prijs

Service conform verwachting

Gewoon zoals het hoort, maak je tegenwoordig niet altijd meer mee.

Het ging allemaal soepel!

Prima producten en snel verzonden

Niks mis mee, exact wat ik zocht en snel verzonden. Jammer dat de verzendkosten niet wegvallen bij een bepaald bestelbedrag, dat doen de anderen wel. Maar in het kort prima en snel.

Altijd op en top!

Altijd levering zoals beloofd. Puik assortiment. Nooit een defect onderdeel ontvangen. En als je een vraag hebt of onderdeel bent vergeten te bestellen en wil toevoegen wordt alles in 1 telefoontje geregeld.

Goede informatie en snelle bezorging.Concurerende prijzen.

Alleen telefonische bereikbaarheid kan beter

Goede website, alleen aan de telefoon duurt het soms te lang, of geen contact gaat moeilijk

Fijne ervaring

Bestelling was zo gedaan, fijne optie qua filteren om het juiste product te vinden. Enige minpunt is de bezorgdienst DHL. 1x aanbellen en direct weglopen en een mail versturen dat je niet thuis zou zijn waardoor ik het product te laat heb binnengekregen daar de klantenservice van DHL geen moeite wilt doen om het alsnog diezelfde dag weer opnieuw te laten bezorgen

Uitstekend!

Ik bestel best vaak bij hun. De verzending is erg snel en hun prijzen zijn super!

Duidelijke omschrijving. Snelle levering

Snel en correct.

Er wordt gecheckt of je het juiste onderdeel bestelt, wat ik ook zeer waardeer.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire