Gewldig

Super snelle levering en precies zoals op de afbeelding.

Zoals elke bestelling snel en correct geleverd

Makkelijke site, snel verzonden en in huis.

Veel keuze en redelijke prijzen.

Goede website met veel keuze in artikelen en merken. Gemakkelijk te bestellen en veel keuze uit betaalmethoden. Levering soms iets langer dan verwacht. Wordt altijd keurig verpakt verzonden. 80% van de onderdelen bestel ik bij winparts.

Groot assortiment

Goede service. Foutjes worden snel opgelost

niets op aan te merken!!.....goede service!

goede service!

Snel en overzichtelijk

Gemakkelijk en snel

Snelle levering, ruime keus, alles te verkrijgen op kenteken, ideaal.

Ik kan alleen maar zeggen TOP.

Hetgeen wat ik besteld had was top verpakt en prima ontvangen.

Bestelt en snel gelevert binnekort weer snel bestellen helaas niet alles te vinden wat ik nodig had

Prima service !

Topservice

Superservice Ik had t verkeerde type kofferbakmat besteld Na telefonisch contact super geholpen Met de goede te bestellen en elke keer netjes een mail vd levertijd ,deze zou eigenlijk begin januari Geleverd worden en verrast dat hij op kerstavond ineens geleverd werd ,dus toch t kado in huis

Goedkoop en top thuis geleverd

Snelle levering en goede en snelle service

Goed en snel geleverd.

Gewoon goed.

Levering en bestellen was idd goed.

Goede levering

Snelle levering met een matige kwaliteit

Oortjes van Blauwpunkt zijn netjes volgens afspraak geleverd. Vandaag echter Teams gesprekken gevoerd en kreeg meerdere malen de feedback terug dat ik slecht verstaanbaar was. Binnenkomend geluid was prima.... Door de matige kwaliteit van de microfoon kan ik ze dus helaas niet gebruiken voor digitale gesprekken.

Snelle levering van juiste goed

De site is overzichtelijk en het bestellen gaat gemakkelijk en snel

Zeer snelle verzending

Snelle verzending van onderdelen die ik snel nodig had.

goede service

winparts heeft een zeer goede na service vooral bij retour zending van onderdelen die niet passen of goed zijn

Snelle en correcte levering

Na bij verschillende andere webshops te hebben geprobeert om mijn onderdelen te bestellen wat niet lukte heb ik de onderdelen hier besteld en na twee dagen werden die thuis bezorgd.

Snel gevonden

Via kenteken onderdeel snel gevonden besteld en geleverd gekregen.

dik tevreden

Alles snel geleverd

Prima geregeld alles op tijd keurig

Zoals altijd, snelle verzendig, goed verpakt, kwaliteit produkten.

Goede kwaliteit, interessante prijzen, goede service, snelle levering, in 1 woord Top !!

Aardige mensen die je vlot en correct helpen telefonisch en snel geleverd. Top service. Mvg, Frans Verbeten

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire