Verkeerde onderdelen voor de zoveelste keer op kenteken

Ze sturen de verkeerde onderdelen en het duurt lang voor je het geld terug krijgt. Maar zelf wel direct afrekenen. Nee daar gaat wel te vaak iets fout!

Snel en juiste product omschrijving

Snel en juiste product omschrijving

Duidelijk en snel. Wel een hele grote verpakking voor 2 ruitenwissers.

Snelle zorgvuldige levering

Positief

snelle reactie

Mijn bestelling snel verwerkt, bevestigd en keurig geleverd.

Zag er allemaal goed uit alleen de verpakking was wat minder.

Doe het tape er wat beter en strakker om heen.En misschien wat opvullen van de doos. Gr Pieter

Net als HG, Doet wat het belooft

Net als HG, Doet wat het belooft

moet geduld hebben

als levering sneller plaats vind zal ik eerder geneigd zijn om vaker een bestelling te doen. Lange levertijd is een rem.

genoeg keuze en duidelijke uitleg

Alle onderdelen in prima staat ontvangen op de aangegeven leverdatum. Een onderdeel pastte niet, ruilservice gebruikt, verliep goed, erg vriendelijk te woord gestaan en dezelfde dag dat ik het artikel retourneerde is het juiste onderdeel verzonden.

Gewoon goed

Gewoin goede service

Snel en goed geleverd, zou wat beter verpakt mogen worden i.p.v. los in een doos. Desondanks alle producten toch goed ontvangen.

snel, duidelijk

Mooie wieldoppen besteld. Op de site staat een duidelijke montage handleiding. De levering was een dag later door de drukte door corona, maar dit werd keurig doorgegeven en voor ons was dit geen probleem.

Goed product ( wieldoppen)snelle levering.

Mooie wieldoppen

Goed, maar niet meer via DHL

Al lang goede ervaring met winparts, maar na de laatste bestelling mijd ik bedrijven die via DHL verzenden. Tevens geen vooruitbetalingen meer. DHL maakt er een rommel van en ik kan wachten op mijn geld retour

Makkelijk te bestellen en snel geleverd,top!

Overzichtelijk, makkelijk om te bestellen. Levertijd ook zeer goed.

IK heb altijd goede ervaringen met de mensen van de klantenservice.

Goede ervaringen met het bedrijf als winparts. Ze denken met de klant mee en helpen je altijd waar nodig is. Ook al hebben klanten soms weinig begrip waar ik ook soms last van heb. Goede service en onderdelen die ik regelmatig bestel.

Goed product duidelijke website en snelle verzending. Prima bedrijf

Wederom late bezorging, nu wel juiste product.

Twee keer vlak achter elkaar besteld, beide keren niet aan hun eigen bestelvenster gehouden. 1e keer zelf twee dagen meer dan opgegeven. Bij hetgeen wat ik nodig had, zijn schijnbaar toch verschillende types voor. Juiste bouwjaar en type auto en alles ingevoerd. Hier werd niet voor gewaarschuwd of iets dergelijks. Niet helemaal Winparts de schuld, maar onhandig op zijn minst. Verder wel oke, geen problemen verder.

Lamp

Kapot lampje geleverd. Meteen de dag erna een nieuwe geleverd. Super service.

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering en correcte service

Telefonisch goed geholpen

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire