Geopende doos met remblokken gekregen

1e ervaring prima 2 e keer remblokken gekregen die geopend waren en de zwarte vingers zaten aan de binnenkant van de doos . Verder goede passing is niets van te zeggen

Prima service,alles naar wens

Mijn ervaring is positief

prima service

bestellen en verzenden snel geregeld. De levering van post nl duurde 2 dagen langer ivm drukte. Zal mijn volgende bestelling weer bij Winparts plaatsen.

Prima.

Goede en snelle levering.

goed geregeld

prima service

Ok en vlot

Product vlot geleverd. Conform afspraak. Pasvorm niet helemaal 100%. Voldoet wel.

Goed.

Snel verzonden. Goede productinformatie.

Rubber mat voor station gekocht

1,8 cm dikke rubbermat voor achterin de Volvo V70 gekocht. Duits merk en ook Duitse kwaliteit voor een zeer mooie prijs van bijna 47 euro.

Matig

Onderdeel was niet passend...ik denk dat er in de doos 99% lucht is verstuurd en 1% onderdeel. Onderdeel had zelf in een enveloppe gepast.

Eerste aankoop

Goede gebruik van programma Goede terugkoppeling van bestelling Juiste afkeverdatum zoals beloofd Echte aaanrader

Tegelzetter

Ok

Fijn op tijd geleverd

Het zijn mooie fietshoezen

Betrouwbaar en goede communicatie mogelijk.

Al vaak onderdelen bij winparts besteld. Het aantrekkelijke van Winparts vind ik dat de communicatie en het meedenken adequater verloopt dan bij andere leveranciers.

Gewoon top snelle levering

Vaak bestelt en de levering is gewoon snel

Goede service!

Goede service & klantvriendelijk. Goed op de hoogte gehouden omtrent mijn bestelling..Top!

Al 15 jaar de beste webshop voor onderdelen!

Bestel hier al 15 jaar. Scherpe prijzen voor originele onderdelen. Checken mijn orders op fouten en een retour is nooit een probleem.

Volgende keer ergens anders

Op de site staat (oa) maak een account dan kun je 24/7 vragen stellen. Na plaatsing van bestelling meteen 3 mails, binnen 3 min, als ik 10 min daarna een vraag stel voor verandering bestelling, krijg ik antwoord, maar dat (meteen) als de bestelling verstuurd is. Tja dan ga je iets van €7.50 niet terugsturen met betalen van verzendkosten. Niet klantvriendelijk

Prijsgunstig en supersnel. Top!

Prijsgunstig en supersnel. Top!

top

precies waar het voor staat, wat je ziet is wat je krijgt en op de koop toe lekker snel opgestuurd

Goede snelle levering

Goede snelle service

Goede snelle service

Kort, zoals het is verlopen: perfect

Van bestelling tot levering perfect verlopen.

Alles prettig geregeld en geleverd

Goed en prettig

zeer tevreden

Toen ik de bestelling had gedaan is vrder alleen maar lof over de afhandeling

Snel geleverd voor een prima prijs

Ik had even een paar kleine dingen nodig voor mijn Caddy. Snel gevonden en besteld, een paar dagen later in huis.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire