Snelle service, juiste producten

De producten werden snel geleverd en voldeden aan wat er besteld was. Ook keurig verpakt, zodat alles heel aankwam

goede spullen snelgeleverd retour kan beter

Spullen retour zou beter geregeld moeten zijn, een langere tijd om te retourneren ik was over de tijd heen door omstandigheden en nu zit ik met verkeerde onderdelen

tevredenstellend!

Via het kenteken, tot nu toe alle benodigde onderdelen, voor een mooie prijs weten te bemachtigen en ze werden lekker snel bezorgd, zodat ik ze kon monteren, thnx!

Super goede deal.

Netjes oprijd geleverd en de deal was super.

Top leverancier

Duidelijke website, goede productomschrijving, breed aanbod, goede prijs/kwaliteit, snelle levering, heldere communicatie over orderstatus en levering

Snelle levering nog niet gepast

Snel geleverd nog niet gemonteerd

Als altijd goed snel redelijk geprijsd

En vlot geleverd

Superservice

Verkeerde ruitenwisser werd zonder pardon omgeruild zonder extra kosten.

Netjes geregeld

Na mij bestelling verzochten ze mij toch even telefonisch contact te zoeken omdat Winparts twijfelde of het onderdeel wel zou passen. Meedenken ter voorkoming van teleurstelling.

teleurstellend

van mijn bestelling WP220-481958 waaronder twee wielremcilinders was van een de ontluchtingsnippel lek en bij het aandraaien brak een groot stuk uit het gietijzer waardoor de cilinder totaal onbruikbaar werd. U zult begrijpen dat je hier niet blij van wordt. Op dit moment zou ik het niet aanbevelen.

Onderdelen snel geleverd tegen een scherpe prijs, tevens god verpakt.

deze webshop is een aanrader

Zeer overzichtelijke site. Vandaag bestellen, morgen leveren Uitstekende producten

Vlot en accuraat

Veel keuze uit vooraanstaande merken voor een nette prijs.

super

Alles is naar behoren geleverd

Ik heb nooit iets ontvangen

Niks ontvangen

Aan de hand van je kenteken krijg je de passende onderdelen. Had schokkendempers en artikelen voor een grote beurt nodig. Dat scheelt heel wat om het zelf te kopen. Dan weet je wat voor kwaliteit je koopt. Snelle levering.

Alles past

Goede ervaring spullen op tijd ontvangen zeer goed verpakt en wel zal in de toekomst als ik iets nodig heb voor mijn auto weer gebruik van maken.

Betrouwbaar zoals altijd al gewend

Snelle en correcte levering waar niks op aan te merken valt

Goede kwaliteit en snel geregeld

Makkelijk te bestellen en goede pasvorm

Snel

Schade

Schade bij nieuwe producten, krassen en deuken. Slecht ingepakt. Geen dozen oid, alleen een folie getaped aan het einde van de zijschermen.

Slechte ervaring

Ik ben niet tevreden met winkelen bij jullie.

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire