Na bestelling direct verzonden. Dik in orde.

Na bestelling in het begin van de avond direct verzonden. Netjes verpakt en de volgende dag al in huis. Dik in orde.

Heel vlot

Groot aanbod, snelle levering en heel goed verpakt.

Helemaal top!!

Geweldig.

helder en duidelijke site.

Ik kon snel bestellen omdat de artikel omschrijvin perfect.

bar slecht

komt de afspraak niet na. we zoeken het uit en bellen terug. zit nog op het belletje te wachten

Helder en uitgelegd goed ontvangem

Top is mij goed bevallen

Mooi op tijd deze keer

Thanx

Zeer goede service

Bestellingen worden snel bezorgd en ook omruilen gaat zonder problemen super service ga zeker vaker hier bestellen is ook nog eens betaalbaar

Mijn ervaring is 1000%

Echt goede webwinkel nooit problemen

prima service en snel

doet wat men beloofd heeft

Super snel geleverd

Aanrader

Pasgarantie op kenteken faalt

Op mijn kenteken speakers en speaker ringen opgezocht. Na levering bleek er niks te passen de ringen niet op de auto en de speakers niet in de ringen of de auto. Dit gecommuniceerd naar Winparts. Daar begrijpt niemand je...... Stugge mensen aan de telefoon die alle schuld bij de klant neerleggen. Als klap op de vuurpijl mag je zelf de retourkosten betalen want ja zelf besteld he. Wat nou pasgarantie..... Pasgarantie winpart jullie zijn diep triest dit is echt de eerste keer in mijn lange geschiedenis met online bestellen dat ik zo slecht geholpen word.

niet waargemaakte belfotes!!

Geachte Heer/Mevrouw, Ik heb maandag een bestelling gedaan en toen werd vermeld dat die op 19-11 2020 geleverd zou worden prima. Vervolgens krijg een mail dat er vertraging is en dat het op 20-11-2020 geleverd word, okay goed kan gebeuren. Echter tot mijn grote verbazing word de bestelling niet geleverd maar hij word hoogst waarschijnlijk 21-11-2020 zou me niet verbazen als later word... Als ik iets online bestel ga niet dagen lang mijn mail checken als voor 3e keer iets mis van jullie kant waardoor je niet kan leveren heb dan tenminste het fatsoen om de klant in dit geval mij op de hoogte stellen, anders kan net zo goed hier in de buurt halen. Heb wel eens eerder bij jullie besteld dat ging altijd prima dus ben extra teleurgesteld.

Uitstekende service.

Verkeerd onderdeel bezorgd. Telefoon werd snel opgenomen. Onderdeel niet leverbaar. Geld onmiddelijk teruggestort. Uitstekende service.

Goede website, veel merken en lage prijzen

Door drukte in december werd het bestelde uitlaatdeel ipv zaterdag op maandag geleverd. Ik heb hier begrip voor.

Alles netjes op tijd geleverd. En geleverd zoals om schreven.

snelle levering, juiste onderdelen, niet altijd prijsvoordelig, kan goedkoper bij concurrent

Snelle levering en goed geholpen

Correcte afhandeling van klacht

?

Snel en goed

Snel en correct geleverd

Super snelle levering

Donderdag avond laat besteld en zaterdag in huis.

Snelle levering van kwaliteitsproducten

Snelle levering van kwaliteitsproducten. Levering conform de omschrijving en afbeeldingen op de website. Meerdere keren besteld. Nooit problemen gehad.

Goed prijs

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire