Goed geholpen en prima service

Snelle levering (meestal 1 werkdag), fouten worden correct en snel opgelost

uitstekend levering en werkt goed

werkt perfect

Goede ser6.

Goede prijs voor de onderdelen en een vlotte levering.

Prima, met vertraging product in goede orde ontvangen

Heb bestelling gedaan, omdat afhalen wegens corona niet meer mogelijk is. De volgende dag had ik het nodig. Ondanks de belofte van snelle levering op de dag erna heb ik tot na het weekend moeten wachten tot het product verzonden en geleverd werd uiteindelijk 4 dagen later. Dat was wat jammer. Verder alles prima verlopen.

Levertijden kloppen niet!

Woensdag 4 november iets besteld wat volgens site voldoende op voorraad was. Kreeg de zelfde dag bericht dat het verzonden zou worden. Nu 11 november nog steeds mijn spullen niet ontvangen...... kreeg vandaag wel een mailtje van winparts of ik mijn ervaring wilde delen over de dienstverlening Bij deze...... erg ontevreden!

onderdelen passen niet

onderdelen passen niet De bestelde ruiten wissers passen voor wel maar de achter ruiten wisser past niet op de originele wisser arm

helaas 1 artikel verkeerd geleverd

Ik had twee gasveren voor mijn toyota besteld en aangegeven dat het speciale waren. Ik had verwacht dat het goed zou gaan maar ontving helaas twee rechter gasveren in plaats van een linker en een rechter. Vandaar mijn score 5. ( Hoewel ik besef dat iedereen een fout kan maken had ik ook misschien zelf nog duidelijker moeten zijn )

na verkoop is verschrikkelijk

na verkoop is verschrikkelijk! ik had wat onderdelen gekocht, een van hen was de eerste dag denk ik goed, maar na een dag had ik een probleem en heb ik contact met winparts. En hier gaan we; ik wil dit item ruilen voor retourkosten die ik moet betalen, ik zei tegen hen dat ik geen doos heb, ik denk dat het goed was, maar na een dag is het een kapotte artikel dat ze zeiden dat het met doos moet zijn! na wat mailing zeiden ze 1 keer oké, als je de verpakking prijs betaalt, kunnen we het kapotte artikel veranderen, natuurlijk heb ik het niet geaccepteerd en dan zeiden ze dat wanneer je iets bestelt en binnen 48 uur retourneert, retourzending moet zijn of niet kan worden geretourneerd '' kapotte artikel'' ik bestel het op 18.10 afgeleverd bij afleverpunt 21.10 die ik had opgehaald op 23.10. na 3 dagen heb ik montage gedaan en 27.10 heb ik contact met hen opgenomen voor retourzending, hoe kan het binnen 2 dagen alleen retour ??? van 27.10 tot nu zijn we nog steeds aan het mailen en elk antwoord dat mijn mail na 3 of 4 dagen is zo ernstig ?? Laatste antwoord van winparts okey we kunnen een deal sluiten we geven je% 10 procent korting voor de volgende bestelling(10.11.2020)! is dat allemaal een grap ??? Wie alle mailing wil zien, laat me weten dat ik alle mailing kan sturen om te zien!

Juist onderdeel voor me auto gekregen

Het was juister product Alleen kwa verzenden zou het nog sneller gaan hey duurde 2dagen voor dat aankwam

Was weer prima zoals eerdere leveringen.

Zie boven

helemaal top,super snel geleverd

top bedrijf altijd correct en snel geleverd

Goede en snelle levering

Verkeerde bestelling ( mijn fout) werd zonder probleem gratis herleverd!

Snel gevonden .

Goede site snel gevonden en betaald maar dan het verwerken en versturen Maar dat laat te wensen over, het duurt voor zo een bedrijf te lang . Ruim op tijd besteld en verwerkt voor verzenden dan blijft het toch liggen voor het verstuurd wordt jammer .

Beste en goedkoopste online winkel voor je auto onderdelen, ben zeer tevreden over me bestelling super snel geleverd. Tip: een winparts app zou handig zijn.

Goed opgelost

Een paar emails, maar daarna toch met een oplossing gekomen. Bedankt

doen gewoon wat ze zeggen!

zie boven

prima !!!

Prima.

Snel en goed

Bosch ruitenwissers binnen 24 uur geleverd. Precies de juiste wisser o.b.v. kenteken. Zeer tevreden.

Op tijd geleverd en voor zover ik nu weet een goed product

zie boven

Geweldig snelle levering

Wat een goede en professionele site, levering precies zoals beloofd. Reeds de volgende dag geleverd echt super!!

makkelijk te vinden onderdelen, snelle afhandeling

Op zoek naar een accu voor een auto uit 2000. Kenteken ingeven en hoppa gevonden. Dat is nog eens service. Bovendien is dit niet mijn eerste bestelling bij winparts en zij maken hun volgende dag levering waar.

Evering kwam snel na betaling

Goed en snel

Zoals altijd: de juiste onderdelen, gunstige prijs en snel geleerd.

Had savonds. Besteld rond 7 en de volgende dag in huis das wat ik noem service

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire