Prima bedrijf

De webshop zag er professioneel en duidelijk uit. Ik had heel snel het onderdeel wat ik wilde hebben. Ook het bezorgen was top.

Zeker gemakkelijk en alles netjes verpakt. Gewoon goed en de onderdelen passen gelijk goed.

bestel er vaker

Prima service!

Ik had een ruitenwisserblad besteld, bij montage brak een deel af (en ja, ik deed voorzichtig!). Winparts stuurde direct en zonder gedoe een nieuw exemplaar. Prima!

Snel en voldoet aan verwachting

Snel geleverd en product voldoet geheel aan de verwachting.

Als je iets gaat bestellen is het op voorrraad maar toch duurt het soms 4 tot 6 weken voor dat je het heb ontvangen

Zeer snelle levering

Goed [product

Goede service snelle levering

Maandag bougies besteld, dinsdag in huis. Prima !!!!

Belofte niet na komen

Weer een site die niet waar kan maken wat ze beloven. Vrijdag na telefonisch gesprek kon ik bestelling plaatsen. Als ik van 2 onderdelen 1 er van zou bestellen zou ik mijn bestelling zaterdag ontvangen. Dit heb ik gedaan hele dag stond er vandaag geleverd tot einde vande middag. Kreeg ik melding bestelling maandag. Nu is het maandag en dhl heeft mijn pakket nog steeds niet. Bel je er achterna. Krijg je te horen dat ik niet kan annuleren en zij verder niks kunnen betekenen. Nou bedankt voor de beloftes aan de telefoon. Voor mij geen win parts meer. Ik koop wel in de winkel. Dit is gewoon misselijk al 3 dagsn nu verplicht zonder auto..

Overzichtelijke website, snelle levering

Netjes op tijd geleverd

prima voor elkaar

Netjes afgeleverd

snel binnen en past perfect

Snel en goed

Lampjes zijn overal best prijzig. Hier het voordeligst. Snel geleverd!

Goede service!

Pasgarantie

Fijn als je iets koopt en het past prima Goede service , Bedankt

Gewoon goed

Mooi product en snel geleverd

Prima afhandeling

Product is goed, maar ik had het fijn gevonden als er duidelijker werd aangegeven dat het imitatie was. Het betrof koplamp ve Ford focus.

Betrouwbare snelle en goede service.

Goed omschreven producten en alleen passend op jouw ingevoerde voertuig. Stel dat je toch een verkeerde product voor jouw wagen heb gekocht dan krijg je dat in je mail te zien en kan je het alsnog aanpassen. De levering is bijna altijd de volgende dag.

Snelle bezorging precies zoals aan gegeven was

Alles prima verzorgd.

Doet wat het belooft. Snelle, goede levering.

Prima geholpen bij het terug sturen van een product.!!

Heel prettig om zaken mee te doen

Duidelijke website, veel keuze, snelle levering, klant gericht en komen de afspraken na. Een additionele vraag was op een vriendelijke en professionele manier beantwoord.

Snel en op tijd bezorgd

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire