Snelle levering slechte kwaliteit

Ik heb een electrische schakelaar besteld en die was snel geleverd. Echter geeft de sensor een verkeerde waarde aan de meter. Ik heb nu een bij de dealer gekocht en deze is wel goed. Het lag dus echt aan de schakelaar.

goede ervaring product snel geleverd top !

Matig

3 ruitenwissers besteld na opgave van kenteken. 2 voorste wissers pasten perfect, de achterwaartse was niet te monteren.

Uitmuntend

Volgede x weer winparts.

Goed en snel

Gewoon goed en snel geleverd.... Top bedankt. R. Van der plas

Goedkoop en prima geleverd

Precies volgens planning en goed verpakt geleverd !

noorderlingen mogen elkaar een beetje steunen in moeilijke tijden.

Altijd passende onderdelen.

Goede prijs kwaliteit verhouding een aanrader .

Beste webshop ooit

Absoluut een aanrader. Veel keuze, kleine prijzen, goed advies en een top service.

Zeer goede website

Materialen zeer op tijd geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden waar je pakket bevindt. Goede kwaliteit materialen

Alles netjes op tijd en een goed bereikbare prima snel reagerende klantenservice.

De twee producten zijn bij elkaar gepropt in 1 doos.

Ik heb twee producten besteld. Ruitenwissers en windscherm voor de voor ramen. De ruitenwissers zijn in de ander doos gepropt. De wissers lagen uit de originele doos. Gelukkig niet beschadigt.

Geleverd wat gekocht

Verzenden zou sneller kunnen

Goede prijs en snelle levering

Geleverd volgens afspraak en zeer klantvrienelijk.

De website werkt gemakkelijk en de spullen zijn volgens afspraak geleverd. Door eigen fout verkeerde onderdeel besteld, maar toch netjes en klantvriendelijk afgehandeld.

Snel en goede prijzen

Snelle levering en past perfect

Mijn ruitenwissers heb ik besteld op kenteken, dus het paste perfect op mijn auto. Snelle levering ook!

Product omschrijving volledig, en ook zoeken op kenteken is een positieve optie. hierdoor altijd een juist product. prijs\ kwaliteit is goed. snelle levering

Duidelijke website

Voor herhaling vatbaar

Fijne website, duidelijk bestelproces. Bestelling werd op afgesproken dag bezorgd.

Snelle service.

Besteld en de volgende dag keurig geleverd.

Goede service en dienstverlening

Mijn bestelling kwam incompleet aan door de bezorgmaatschappij, maar ik kreeg de missende producten alsnog thuis gestuurd

Goed bezorgd

Geen byzonderheden

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire