Vlotte en correcte levering

Bestelde automatten werden vlot geleverd. Product naar tevredenheid. goede prijs/kwaliteit verhouding.

Goede onderdelen van goede merken bv febi wat ik nu had besteld.

Doen wat ze afspreken!

In no-time je bestelde spullen in huis.

Geen communicatie bij verlate levering

Onderdelen op vrijdag de 16e besteld met als verwachte leverdatum ( alles was op “voorraad ) woensdag de 21e Dinsdag de 20e nog naar de leverstatus gekeken, stond het ineens op vrijdag de 23e Bleek 1 onderdeel toch niet op voorraad te zijn ( kan gebeuren ) vervolgens staat de dag daarna de leverdatum ineens op dinsdag de 27e omdat een setje simpele remblokken ook plots toch niet op voorraad was Telefonisch geprobeerd te annuleren maar zending was al in het sorteerproces ( hoe dan? Leverdatum was pas 2 dagen later ) Verder alleen maar mondelinge excuses mogen ontvangen, maar een aanbieding om evt een koerier te sturen zat er niet bij

Niet goed

Ik heb vorige week dinsdag onderdelen besteld nog niks gekregen dus 8 dagen is heel lang gisteren contact opgenomen met klantenservice ze zegen we gaan onderzoeken ik wacht nog een dag als niks gehoord dan mijn beoordeling is echt slecht

Uitstekend bedrijf

Goed bedrijf, nette en duidelijke website met goede prijs / kwaliteit verhouding met natuurlijk een snelle levering. Top

Degelijk en goed

Wat je verwacht word geleverd

Snel

Snelle sevice.

Keurig afgehandeld.

Correspondentie netjes en duidelijke info.. Als er wat nodig is zal ik zeker eerst hier aankloppen

Helemaal volgens plan.

Prefect als optijd

Blijf ik bij Winparts bistelen ik ben erg tevreden.

Product zoals omschreven . Top dat er een pasgarantie word gegeven .

Goede producten voor een goede prijs!

Snel binnen en scherpt geprijste ruitenwisser. Je kan op kenteken zoeken dus weet zeker dat je het juiste product koopt.

Ik kocht een std ruitenwisserblad en na de bestelling een mail van WINPARTS.NL ontvangen of deze ruitenwisser bestemd was voor mijn auto, omdat bepaalde jaargangen van de Peugeot overging naar een ander type. Keurig meedenken van WINPARTS.NL en na de reply op deze mail is product direct verstuurd en keurig ontvangen (goed verpakt). Top klasse qua service en voordenken !!!!

Prima service en snelle levering, je krijgt wat je hebt besteld.

Te vreden

Goede kwaliteit en snel geleverd

Ik heb al meerdere keren hier besteld en het product is altijd van goede kwaliteit en het wordt snel geleverd.

Snel en goed geholpen product was zo als gezegt mooi afgewerkt.

Duidelijke website , bestelproces makkelijk te doorlopen en vlotte afhandeling.

Collega heeft het artikel wat ik zocht bij Winparts gevonden en mij een link gestuurd. Vervolgens heb ik het artikel vlot kunnen bestellen.

Uitstekend bedrijf

Snelle levering.

Duidelijke website, heldere informatie.

Alles is vlot verlopen, vandaag besteld, morgen in huis werd zeker waargemaakt!

Tijdige bezorging, prima !

Op de afgesproken dag werd alles netjes bezorgd.

Snelle levering goede kwaliteit past perfect en niet duur

Zo als het hoort

Gewoon goed, juiste omschrijving. Geen ge*** gewoon goed

Top leverancier

Prijstechnisch goed, snelle levering en goede track en tracé . Geen enkele klacht of opmerking

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire