Snel geregeld.

Snel volgens afspraak geregeld.

betrouwbaar en correcte levering

Winparts kan ik iedereen aanbevelen!

Goede service en snelle levering.

Goede service en snelle levering.

Goede prijs, kwaliteit en verzending. Kortom Super!

Prima webshop, goede service

Prima webshop. Alles wat ik nodig had was te vinden. Ik heb twee auto's en daar onderdelen voor besteld. Kreeg op enig moment een mailtje of dat ook de bedoeling was. Vond ik wel attent, want voor hetzelfde geld maakte ik een vergissing. Alles werd ook snel afgeleverd en ik kon de zending volgen. Kortom tot nu toe ben ik zeer tevreden.

Keurig geleverd volgens bestelling

Bijzonder goed

Op tijde

Goede advisering en snelle levering

Voor het bestellen van een auto antenne zag ik door de bomen de antennes niet meer. Telefonisch uitstekend geholpen en daarna de juiste antenne snel in huis!

Juiste pasvorm, levering was vertraagd.

Op zondagavond besteld, Zou woensdag geleverd worden. Woensdagochtend was al te zien dat het pakket verkeerd gesorteerd was bij DHL. Ik verwachtte hier nog wel meer informatie over via DHL (ook nog email doorgegeven bij track en trace maar geen updates gehad), maar donderdag stond het nog steeds als sorteerfout bij de track&trace gegevens. Prima contact gehad overigens met de klantenservice. Pakket uiteindelijk op vrijdag na ook nog contact gehad te hebben met DHL klantenservice geleverd. Gelukkig had ik er weinig haast bij. Zaterdag onderdelen gebruikt; paste en werkte prima!

Levertijd had iets sneller gemogen en verzendkosten had ik liever ook niet willen betalen op een bedrag van 50 euro. Maar al met al prima.

goede en snelle service

ondanks een fout van mijn kant prima opgelost, artikel geretourneerd via de klantenservice die duidelijk was. Wel veel mailtjes..

goede service en snel geleverd

Snel geleverd!

Gemakkelijk uitgekozen en snel geldverd!

Product werd op tijd en zoals afgesproken afgeleverd.

Artikel geleverd volgens afspraak

goede prijs snel geleverd

Voor mijn Fiat Panda remblokken nodig. Het aanbod was toch een beetje verwarrend. Medewerker nam echt de tijd om de juiste en ook niet per se de duurste blokken aan mij te verkopen. Met 2 dagen goed verpakt geleverd

Uitstekend!

Goede afhandeling, ruim assortiment, snelle levering en mooie prijs!

Snelle bezorging en goedkoop

Vriendelijke telefonisch contact met medewerkers, snel bezorgen en redelijk goedkoper.

was goed zaken doen

als ik nog we materiaal moet hebben dan doe ik dat weer met dit bedrijf

Niet goed.

Dynamo voor Lexus GS 300 art nr 12060965 past slecht. Extrawerk moeten doen om hem gemonteerd te krijgen. Ongeveer 1,5 uur.

Beste Winparts Ik heb nu al een paar keer Bij jullie besteld ik ben zeer tevreden over de snelle verzending soms bestel ik via autodoc die is qua prijs soms wat lager maar duurt veel langer totdat je hem ontvangt dus als jullie iets beter in de prijzen konden zitten zou ik hier altijd willen bestellen

Snel duidelijk en goeie producten

super

bestelde artikelen op tijd geleverd en doen wat er er gezegd is

Goede service en snel geleverd

Past perfect en fijn te monteren

Reactie leidde tot zeer adequate handeling

Ik ga een reactie over de passendheid en het matige functioneren van een wisser. Daarop werd per direct een nieuwe wisser gestuurd. Fantastische service! Chapeau!

5 Banksstraat

Ede 6718 XP

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire