Goed product met goede prijs en snelle levering!

duidelijk en snel

makkelijke site en alles snel te vinden

Makkelijke aanbrengen en werkt direct

Ik kreeg de fles binnen en begreep meteen hoe het werkte. De druppels gleden direct van mijn scooterwindscherm af. Het enige nadeel is dat het niet lang werkt. Na 2 dagen heftige regen moet je het opnieuw aanbrengen voor het resultaat. Ik ben er blij mee en zal het vaak gaan gebruiken in de winter

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

Reactie van het bedrijf

Beste Doreen, Hartelijk dank voor je review. Fijn dat je hebt willen delen wat je van het product vindt. We wensen je veel veilige kilometers deze winter, met een scherm dat vrij is van druppels! Met vriendelijke groet, Anita

Geweldig bedrijf.

Zeer vriendelijk en meedenkend personeel. Ben geweldig geholpen.

Net als elke andere dozenschuiver...

De 1e ervaring met Winparts was goed, maar deze keer erg slecht. De levering van het bestelde artikel was ok. Echter kwam ik in aanmerking voor een kadootje. Niet dat het me daarom ging, maar beloften hoor je na te komen. Wat ik ook heb geprobeerd... klantenservice chat, mail bellen... het heeft tot niets geleid. Het foutherstellend vermogen is daarmee als de gemiddelde dozenschuiver ... erg slecht. Wat nu als er iets mis zou zijn met mijn initiële bestelling? Dan zat ik nu nog te wachten na ruim 3 weken. Winparts... schrijf op wat je doet en doe wat je opschrijft!

Reactie van het bedrijf

Beste meneer Smits, Bedankt dat u uw ervaring hebt willen delen. Heel jammer om te lezen dat het zo is gelopen met de order en het contact met ons. Onze oprechte excuses hiervoor. Ik zie dat de nalevering van het cadeautje in gang was gezet, maar door een administratief probleempje nog niet was verzonden. Ik heb dit nu verholpen. We hopen het alsnog zo snel mogelijk naar u te kunnen verzonden. Nogmaals onze excuses dat het zo is gegaan. We nemen deze feedback ter harte. We hopen u alsnog een volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Anita

Zeer tevreden.

Ik kocht onderdelen bij jullie meer dan een jaar en tot nu toe ben ik tevreden.

Hele avond en geld kwijt

Leveren niet zoals afgesproken.. Werken met de slechtste bezorg service van de wereld… Konden niet bezorgd worden in de avond omdat mijn woon appartement blijkbaar een “zakelijk” adres is. Van 17 tot 22 uur gewacht en in het weekend zou ik een brug gebruiken waar huur aan verbonden zit. Nu kan ik die ook niet gebruiken. Echt top service win Parts en cycloon. Lekker zo doorgaan samen…

Reactie van het bedrijf

Beste Phil, Hartelijk dank voor je review. Enorm vervelend dat het zo is gegaan met je order. Onze excuses hiervoor. Ik zie dat je contact hebt gehad met onze klantenservice en dat het pakket inmiddels terecht is. Mocht dit niet zo zijn, neem dan gerust opnieuw contact op. Met vriendelijke groet, Anita

Informatief

ZEER snelle levering!

prettig

De producten waren goed en op tijd ontvangen

Toppers

Vlotte levering van prima kwaliteit producten

gewoon bestellen .altijd goed .en zeker aan te bevelen .

prima geregeld

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7, 8

Groot assortiment, nog niet al te beste service

Tot en met bestellen en betalen gaat het goed, word er een leverdatum op gegeven die niet na word gekomen, probeer je contact te krijgen via de mail zijn jullie niet thuis, probeer je het via Whatsapp ook niet thuis, uiteindelijk na gemiddeld een half uur in de wacht te hebben gestaan toch telefonisch contact gekregen, en uiteindelijk goed geholpen (jammer dat dit 1,5 dag moest kosten) vervolgens onderdelen binnen gekregen blijkt dat er wat ontbreekt, mail gestuurd hoe we dit kunnen oplossen en tot op de dag van vandaag geen reactie, dus tot op heden nog niet z’n super ervaring, (Laatste order is keurig geleverd zowel optijd en alles aanwezig) Gr. Hilko

Reactie van het bedrijf

Beste meneer De Jong, Hartelijk dank voor uw review. Ontzettend vervelend dat uw order niet compleet is aangekomen en dat u ons niet goed kon bereiken. Onze oprechte excuses hiervoor! Ik heb uw bericht kunnen vinden en kom er in een persoonlijke e-mail op terug. Nogmaals onze excuses dat het zo loopt. Wel fijn om te lezen dat het met de laatste order goed is gegaan. Met vriendelijke groet, Anita

zeer tevreden

vlot en goed geleverd.

Geweldig service

Snelle levering, product precies wat ik heb verwacht, communicatie perfect.

snelle en goed service

Dag A besteld en Dag B ontvangen

Wachten

Verkeerde regio heb het nog niet binnen.. :)

Reactie van het bedrijf

Beste meneer Bakker, Bedankt voor uw review en vervelend om te lezen dat de bestelling nog niet is aangekomen. Ik zie inderdaad dat uw pakket al lang is verzonden, maar nog steeds bij de vervoerder is. We gaan hier achter aan voor u en komen er dan graag per e-mail op terug. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Anita

Uitstekend product tegen een concurrerende prijs

Uitstekend product tegen een concurrerende prijs. Prima website met goede uitleg om gefundeerd een beslissing te nemen. Ga zo door.

Top Service

Bestellen is eenvoudig en er wordt snel bezorgt, maar het bestelde artikel werd door mij beschadigd ontvangen. Dan moet blijken hoe goed de service daadwerkelijk is. Het probleem werd vakkundig en snel opgepakt en naar tevredenheid afgehandeld. Top Service dus.

zwaar triest

en pas na een HOOP GEZEIK me geld terug en sorry???? hahah ja 7 weken later beetje jammer beter 50% korting geven inplaast van slap gelul

Reactie van het bedrijf

Beste meneer Neuteboom, Hartelijk dank voor uw review. Vervelend dat het zo is gelopen met de teruggave! Onze excuses hiervoor. Ik zie dat er inmiddels een oplossing is gekomen via onze klantenservice, maar dit is inderdaad gepaard gegaan met de nodige miscommunicatie. Nogmaals onze excuses hiervoor. We nemen uw feedback mee in ons verbeterproces en werken eraan dat toekomstige orders beter zullen verlopen. Met vriendelijke groet, Anita

Winparts regeld alles goed

Heel tevreden

2 gasveer besteld samen met andere producten. Helaas 1 gasveer ontvangen, gebeld en binnen paar dagen had ik de 2e ontvangen. Was heel vriendelijk menner aan de telefoon, top !! Moest wel een foto uploaden, gelukkig had ik toevallig foto gemaakt toen ik doos open deed. Top service Als je weet wat je precies nodig hebt dan ben je bij deze webwinkels heel goedkoop uit en snel levering.

Deskundigheid

Goede begeleiding snelle levering

Bestelling niet gekregen

Om een onbekende reden is mijn bestelling retour gegaan zonder dat ze tot in het afhaalpunt is geraakt.

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag, Bedankt voor uw review! We vinden het spijtig om te lezen dat u uw bestelling niet heeft ontvangen doordat deze is geretourneerd door de vervoerder. Onze excuses hiervoor. Wij nemen uw feedback mee richting de vervoerder om te kijken hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren. Uiteraard lossen we het ook graag met u op en daarom heb ik u een persoonlijke e-mail gestuurd. Met vriendelijke groeten, Erin

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.