Goed.

Tot op heden zeker tevreden.

Perfecte prijs/kwaliteit, snelle levering.

Perfecte prijs/kwaliteit, snelle levering.

Topservice tegen goed prijs

Ik per ongeluk 2x besteld. 1 mailtje en het was opgelost.

Alles perfect geregeld omtrent onze bestelling.

Goede communicatie en correcte bezorging

Boven verwachting

Zeer goede klacht/ garantie afhandeling.

Altijd de juiste onderdelen !

Duidelijke website, en keuze uit diverse merken en prijsklassen.

Correct

Heel betrouwbaar

Goede producten snel levering

Zeer goed bedrijf.

Uitstekend verpakt en op tijd geleverd.

Goede ervaring

Wat ik nodig had kon ik vrij eenvoudig uitkiezen, en de keuze maken of ik het product thuis wil laten bezorgen of naar een afhaalpunt wil brengen.

Snel en correct

انها تجربه ممتاز جدا

انها حقآ ممتاز جدا

Redelijk goed

Verkeerde binnen gekregen duurt wel lang voordat ik het goede krijg

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

TOP

Kwaliteit is zeer goed en de verlichting werkt perfect

Makkelijk en snel.

Als ik onderdelen nodig heb dan bestel ik altijd bij winparts altijd zeer tevreden

Snelle levering en er gaat weinig mis

Prima en snel geleverd

Goed bedrijf alles netjes geleverd

Uitstekende service

Super, snel en kwalitatief goed

snelle verzending en goed verpakt

Redelijk wat onderdelen besteld bij Winparts en tot nu toe tevreden met de snelheid en hoe de producten verpakt zijn.

Gewoon goed. Zoals het hoort

Snelle levering, goede service

Te laat, klantenservice telefonisch niet bereikbaar

Jammer, ze konden de drukte kennelijk niet aan. Bestelling zou veel te laat bezorgd worden. Telefonische helpdesk onbereikbaar. Uiteindelijk bestelling via de online chat online toch nog kunnen annuleren. Deze dame hielp me wel goed. Gevolg was wel dat ik er in de auto op uit moest om de benodigde spullen elders te halen.....leve fysieke autoshop!

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 3

Accu vervolgens afspraak geleverd

Accu besteld bij winparts omdat ze deze op 2-1-2026 konden leveren na bestelling werd de leverdatum na 5-1-2026 dus al die tijd geen auto wat zeer slecht uitkomt

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Snel bezorgd, ik heb de producten nog niet gebruikt .

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.