Heeft een totaal van 47.704 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,5
Review overzicht
Positief sentiment86%
Uit de reviews blijkt een overwegend positieve winkelervaring met snelle leveringen en behulpzaam personeel. Klanten waarderen de duidelijke informatie,de goede prijzen en de ruime assortiment. Enkele meldingen gaan over vertraagde leveringen of foutieve leveringen, maar het algemene beeld blijft positief over service en betrouwbaarheid.
Sterke punten
Prijs-kwaliteit verhouding
Gebaseerd op 120 reviews
Leveren altijd op tijd soms sneller
Ik heb meerdere ervaringen met winparts alle onderdelen die ik heb besteld passen altijd in één keer top bedrijf Met vriendelijke groet nol.
Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één)
Nol De Kater
Landsmeer
Onderdeel past niet
Onderdeel past niet
Beveelt niet aan
Henk Peeters
Heerlen
Geweldig!
Mijn ervaring met winparts zijn geweldig.
Artikel besteld in goede orde ontvangen werkt perfect!
Gr Edwin
Edwin Van Der Jagt
Lelystad
meedenkers
zonder hun advies had ik de verkeerde accu besteld.
Henk Van Hoof
Dongen
Pervekt
Veel beter dan het is gewerst goede sevice telefoon contackt geweldig .
Snelle bezorging top
Dick Pilage
Lelystad
geweldig
mijn bestellingen worden altijd nog door winparts
na gekeken of deze voor mijn auto geschikt is
dat geeft vertrouwen !
V/d Sanden
Roosendaal
Alles goed geregeld en op tijd netjes terug
Alles goed geregeld en netjes op tijd
Carla
Zwijndrecht
gemakkelijk shoppen
het gaat er om dat je de juiste producten voor je auto kiest (kentekencheck) en dat kan bij Winparts. Prijzen zijn goed. levering conform afspraak. Prima.
Pierre Smits
Veghel
nettjes
heel netjes en goed verpacht
W.j.h. Van Keulen
elst ( utrecht )
Prima service bij twijfel nemen ze contact op. 2 kleine min puntjes de bot van de klanten service en tweede ik had om een leverdag gevraagd er werd een dag te vroeg gelevert niet dat de buren het niet aannemen maar ik wil dat zelf liever niet.
Rob Kornelissen
Haarlem
Grote keus ,eerlijke prijzen en snelle
Levering
Ben
Maastricht
Super goed, duidelijke bestelsite en verzending op tijd.
Vagn Krooder
Hoef en Haag
Uitstekende service
De service is uitstekend en de producten ook. De prijzen zijn hier stukken beter dan elders en het is fijn dat de medewerkers met je meedenken om de juiste onderdelen te vinden. Ouderwets betrouwbaar en goed.
E Harder
Langenboom
Fijne samenwerking
Tevreden, veel keuze in producten en prijzen , bezorgtijd zou wat sneller mogen
H G
Niet goed
Beveelt niet aan
Afrim Meshi
Venray
Goed en alles wat je nodig hebt
Ik kijk altijd op winparts als ik iets nodig heb
Ze zijn goedkoop en hebben bijna alles
Wempe
Nieuwegein
Professioneel bedrijf en snelle levering.
Had een bestelling geplaatst, maar gezien het kenteken gaf het bedrijf aan dat ik hoogstwaarschijnlijk niet passende artikelen had besteld. Na telefonisch contact werd mij andere artikelen aangeraden. Tijdens het gesprek werd het direct geregeld en aangezien ze goedkoper waren, werd het verschil gecrediteerd.
Top advies en service!
P van den Broek
Hilversum
Top club altijd alles wat ik nodig heb
Bestel en volgende dag had ik het al binnen, ongelooflijk en zo eenvoudig gegaan
Harry Eijkemans
Tilburg
Snel kompleet goed
Onderdelen makkelijk te vinden op website, daarna snel geleverd.
Geert
Nijmegen
Since n lange tijd klant, altijd het juiste artikel gevonden , en voor een goede prijs
en natuurlijk een snelle levering
Roehl
Hellevoetsluis
Correcte levering
Jan Van Gorkum
Sint Oedenrode
Groot assortiment en goede prijzen.
Dezelfde kachelweerstand voor mijn Zafira bij de leverancier in mijn woonplaats 3x zo duur. Zelfde merk.
Gerard Havenaar
Oss
Review overzicht
Positief sentiment86%
Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.