Laden reviews...
4.837 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt een overwegend positieve winkelervaring met snelle leveringen en behulpzaam personeel. Klanten waarderen de duidelijke informatie,de goede prijzen en de ruime assortiment. Enkele meldingen gaan over vertraagde leveringen of foutieve leveringen, maar het algemene beeld blijft positief over service en betrouwbaarheid.
Snelle levering en goeie kwaliteit van onderdelen!
Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één)
Patrick De Vos
Overijse
Altijd snel en goede prijs.
Hans Dondorp
SOEST
Nieuwe accu nodig? Duidelijke webshop en goede ondersteuning.
Marco
Heemstede
Niets op aan te merken! Alles was zoals omschreven dus top!
Isabelle L.
Sint-Katelijne-Waver
Snel geleverd en ze checken of voor je auto past
Jo
Loenen
Altijd een snelle service
Franky
Ninove
ik kon de onderdelen makkelijk vinden met kenteken, en passen perfect
Nico Baars
VIANEN UT
Goed en gemakelijk
Abdel Amrabat
Bussum
Zeer ruim assortiment waar men gemakkelijk alles vindt en aan een zeer scherpe pris;deze winkel is een echte aanrader.Mijn ordernummer 107841.
luc expeels
BELGIE
altijd de juiste producten voor je wagen
Patrick Reyniers
Deinze
Zo ht speciale olies en alles was voorradig, geweldig
R Verbove
Roelofarendsveen
Goede producten tegen goede prijzen en snel geleverd
Ton Terink
Brummen
+++
David Smets
Gingelom
Prima winkel
E.g Moussaten
Zeist
De klantenservice heeft mij uitstekend geholpen bij het kiezen van het juiste onderdeel voor mijn auto. De levering was razendsnel, precies wat ik op dat moment nodig had.
Y.G. Albayrak
Amersfoort
Altijd goed en snel geleverd! Ga zo door!
Frans Van Der Meulen
Surhuisterveen
Ivm andere auto nieuwe rubbermatten besteld. Zelfde goede kwaliteit als de vorige matten. Ik las in andere reviews dat het geen rubber is, maar het is in ieder geval prima kwaliteit, zien er mooi uit, passen perfect, en, niet onbelangrijk, ze zijn geurloos!
Gijs Van Der Plas
Rijnsburg
Snelle levering, verkeerde artikel besteld, mocht kosteloos retour en zonder verzendkosten de juiste ontvangen. Netjes verpakt en product zoals verwacht
Sylvia Teeuwen
Bergambacht
Had een bestelling gedaan en wilde nog wat bijbestellen op dezelfde order ivm 1 x verzendkosten maar dit ging niet helemaal goed. Maar werd perfect opgelost en de dubbele verzendkosten terg gekregen. Dit noem ik nou service.
Evert Eikema
Beekbergen
Uitstekende wisserbladen en snelle levering
Gerhard Van Der Land
Apeldoorn
Beveelt niet aan
Peter Bouvrie
Stein
Specifiek bij Winparts.nl besteld omdat er een leveringsbelofte bij stond DIRECT LEVERBAAR en "Op werkdagen voor 21:00 uur besteld is morgen in huis", wat achteraf een pure misleiding blijkt te zijn geweest. Mijn bestelling werd simpelweg doorgestuurd naar Climair.nl waarna ik alsnog 5-8 werkdagen mocht wachten. Had ik zelf rechtstreeks besteld bij Climair had ik exact zo lang geduurd als nu, maar scheelde het me ruim 50 euro in de aanschafprijs. Ordinaire dropshipping. Trap er niet in als je het rechtstreeks bij de fabrikant kúnt kopen!
Beveelt niet aan
20 August 2026
Boj Grob
Geesteren
Beste Boj Grob,
Bedankt voor je review.
Wat vervelend dat je pakket te laat is geleverd, dit is niet de bedoeling en ik begrijp dat dit niet gewenst is.
Een deel van onze bestellingen versturen we als dropship, maar dit is een heel klein deel van ons assortiment. Het overgrote deel versturen wij gelijk uit ons eigen magazijn en een ander groot deel wordt eerst vanuit een leverancier naar ons magazijn gestuurd en de volgende dag naar de klant verstuurd. We willen dus echt niet onze klanten het idee geven dat wij onze hele website dropshippen, want dit is niet zo.
Ik begrijp dat het alsnog niet gewenst is dat je pakket daardoor te laat is aangekomen en er is bij ons ook zeker nog winst te behalen met communicatie omtrent dropships.
Wel wil ik benadrukken dat de levertijden op onze website nooit leveringsbeloftes zijn, want dit kunnen we helaas niet beloven. We vinden dit zelf ook erg jammer, maar we willen geen loze beloftes maken als we afhankelijk zijn van externe leveranciers en pakketdiensten. Onze levertijden blijven verwachtingen, maar we doen ons uiterste best om deze waar te maken!
We hopen je in de toekomst te kunnen laten zien dat dit echt beter en vooral sneller kan, onze excuses hiervoor.
Met vriendelijke groet,
Floor
Pakket kan beter met DHL gestuurd worden is op tijd en Pakket Wordt in de dichtbijzijnde buurt geleverd. Ik woon in centrum van Nijmegen en moest van post.nl helemaal naar Weurt om een Pakket te halen en daar zijn ze van 12.00uur tot 17.uur open.
20 August 2026
Robinson Thomasia
Nijmegen
Top service. Raad deze webshop zeker aan.
19 August 2026
Koen Olde Monnikhof
Abbenes
19 August 2026
Jacob Muskee
Emmen
Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.
Banksstraat 5
6718 XP Ede