Klantgericht en kwaliteit

Prettige overzichtelijke website waar je snel de juiste onderdelen makkelijk kunt vinden in verschillende prijsklassen. Bestelde onderdelen bleken niet leverbaar zoals aangegeven maar goed en snel opgelost door een vergelijkbaar alternatief te bieden.

ErsinY29

Teşekkür ederım Iyı bır servıs harıka ıstenılen malzemeleri eksızsız gonderdıler harıka herkese tavsıye ederım

Snelle levering voor een goede prijs

Winparts is een top winkel met goede service en snelle leveringen voor een fatsoenlijke prijs

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Prima prijzen en goede service

Goede passing en aanbevelingen.

Prima service en vriendelijke gesprekken.

Helemaal tevreden.

TRAAG TRAAG TRAAG…

Een respons tijd van (meer dan) DRIE dagen via mail is onaanvaardbaar. Ik wacht al meer dan een week op een oplossing voor een onderdeel dat niet past. Stel U voor dat ik een klant moest verderhelpen die zijn wagen dagelijks nodig heeft…

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Alles gemakkelijk en goed verlopen

Prima.

Snel geleverd, goede prijs. Niet alles gehaald bij Winparts, maar ze komen goed mee.

Snelle levering en zeer goede prijs.

Kosten voor een set ruitenwissers bijna 50% goedkoper dan de plaatselijke onderdelen firma

goed geregeld

snel gehandeld

Gewoon goed

Makkelijk kiezen vlotte afhandeling

Geweldige service

De bestelde artikelen kwamen niet overeen met de praktijk. Aangezien het niet milieuvriendelijk en wat betreft kosten niet rendabel was de artikelen terug te sturen, kreeg ik mijn geld volledig terug en hoefde ik de artikelen niet terug te sturen.

SLECHT, telefonisch contact tot 2 x toe na 12 min niemand aan de lijn!

alles goed te vinden, echter telefonisch niet goed bereikbaar. 1 artikel besteld met gratis verzenden en voor het volgende artikel moest ik wel €4,99 aan verzendkosten betalen terwijl het in een doos geleverd is, dit vind ik heel erg raar. groetjes, F.Deckers.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Zwaar teleurgesteld

Zwaar teleurgesteld zie bericht in eerdere mail Mark Akkerman (you) wil wel graag een andere passende manchet hebben ik heb ook telefonische contact gelegd met een collega van u en heb meteen verteld dat er bij de bestelling een fout gemaakt was ik kreeg bij mijn bestelling een koplamp recht van merk buko bij geleverd daar krijg ik een retour bon voor aangeleverd, afbeelding die ik mee stuur is fout moet helemaal rond zijn aan de binnenzijde Mar 31, 2026 3:40 PM Scherm­afbeelding 2026-03-31 om 15.38.47.png Lorenzo E Zojuist heb ik een extra label toegevoegd in de aanvraag voor de koplamp. Apr 2, 2026 11:02 AM Mark Akkerman (you) Goedenmiddag ik zou een label krijgen voor de koplamp maar heb zojuist weer dezelfde label voor de manchet gekregen, en wat ik ook niet echt goed geregeld vind dat ik niet antwoord op mijn vraag heb gekregen terwijl ik juist degene ben die jullie eerlijk heb verteld dat jullie een koplamp hebben gestuurd die niet voor mij bestemd was. Nu wil ik weten of ik het manchet en koplamp in dezelfde doos moet doen met het label van de manchet hoor graag. Groet Mark Akkerman QR / barcode Asmanchetten set Asmanchetten set Artikelnummer:BSG 16-705-002 Product ID:1504069 Aantal 1 / 1 Reden Verkeerde maat of pasvorm Hoe heb je gecontroleerd of het product geschikt was? Kenteken ingevuld Wat is het probleem bij montage? Aansluitingen passen niet (stekkers, kabels) Wat is volgens jou de oorzaak? Kenteken-/voertuigcheck geeft onjuist advies Wat klopt er niet met de website-informatie? Onderdelen uit set wijken af van omschrijving Opmerkingen (0) Vragen over retourneren Heeft u opmerkingen of vragen over de retourzending? het manchet heeft bellen in de grote ronding en die horen er niet te zitten moet gewoon rond zijn Wat kunnen we voor u doen? Ik ontvang graag een voucher ter waarde van het aankoopbedrag. Heeft u nog hulp nodig van onze technische afdeling voor het vinden van het juiste product? Ja QR / barcode Asmanchetten set Asmanchetten set

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

de juiste remblokken

Levering top. Retour sturen is veel gedukd hebben

Ik heb pas een artikel retour gestuurd. Het onderdeel bleek niet te passen. Dat is op zich geen probleem maar wel als je twee weken moet wachten totdat je retour is verwerkt. Ik heb tot tweemaal gebeld. Eerst een dame aan de lijn gehad. Geen resultaat Daarna een man aan de lijn gehad. Daarna duurde het nog 5 dagen. Je kunt dus het beste niet bellen want het helpt niet. Het probleem zit hem hierin dat er een coupon voor je wordt aangemaakt. Dat is een goed systeem als je regelmatig wat hebt te bestellen. Dat word lastiger wanneer je weet dat je voorlopig niets hebt om te bestellen, dus je moet wachten tot je retour is verwerkt of je moet er genoegen mee nemen dat je het vervangende artikel (wat dan wel past) gewoon weer betaald en de coupon laat voor wat het is totdat je weer wat nodig hebt.

Prima product geleverd

Gelukkig de juiste een schakelaar besteld. Probleem met mijn voertuig opgelost. Als er iets te verbeteren valt is het de verzending. Had best een dagje eerder mogen komen.

Prima site met goede informatie

Ik kreeg goede informatie betreft de ruitenwissers die ik nodig had voor mijn auto

Goede service .

Snel antwoordt ,goed geholpen. Onderdelen top kwaliteit.

Livraison rapide et prix au top

Livraison rapide, prix top, recherche facile sur votre catalogue.

• Sur une échelle de 0 à 10, quelle est la probabilité que vous recommandiez notre entreprise à un ami ou un collègue? 10

Goede levering

Voor een boot: het was niet mogelijk om op de website de MANN filters aan te duiden. Wel aan de hand van mijn vorige bestelling (één jaar geleden)

Goede service en snel ontvangen, ga zo door

Goed bedrijf

Goed bedrijf goede service Goed retour beleid Gewoon fijn om er onderdelen te bestellen

altijd op tijd geleverd

Altijd op tijd geleverd ,alleen de laatste keer, Besteld op 19 Mrt kon geleverd worden op 21 Mrt. met bijbetaling via post.nl voor zaterdag levering. helaas geen levering. Bestelling werd pas geleverd 24 Mrt. Helaas wel extra betaald voor zaterdag levering.

Goeie prijs en snelle bezorging product super

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.