Perfecte snelle levering

Gevonden, besteld en ontvangen, Super aankoop!

Netjes geleverd

Netjes verpakt en geleverd.

Perfecte kwaliteit voor een mooie prijs

erg goed

Winparts is een uitstekend bedrijf met een zeer goede service

Super service. Ik had een verkeerd product besteld. Eigen schuld. Geen probleem om retour te regelen. Fijn geregeld

Ben gewoon goed geholpen toen ik over mijn remblokken belde.

verbazingwekkend

Geweldige ervaring met dit" bedrijf! De service is uitstekend, de levering was super snel en de kwaliteit is top. Echt een aanrader voor iedereen. Ik kom "!hier zeker nog eens terug

Snel, goede prijzen goeie kwaliteit

Ik ben opzich heel tevreden met winparts, maar de bestelling klopt niet altijd. Ik had veren besteld voor een slk 200 r170 met pasgarantie, maar de veren waren veel te zwaar voor deze auto, ondanks pasgsrantie. Nieuwe besteld en de andere terug gestuurd. Dit ging alles erg soepel. Dus toch wel tevreden. Maar ik vind toch dat onderdelen met pasgarantie ook echt moet kloppen bij de auto waarvoor ze besteld zijn.

Op tijd verzonden

De verzendingssnelheid was prima. Mooie deal. Helaas lagen de drie flessen Alu Teufel Velgenreiniger los in een grote doos en rook de verpakking inmiddels naar dit schoonmaakmiddel. De volgende keer iets van krantenpapier in de transportdoos, zodat de flessen niet tegen elkaar aan klotsen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

ik had met spoed onderdelen nodig en Winparts beloofde deze de volgende dag te leveren Jammer dat Postnl deze order een dag heeft laten liggen.

Perfectico

Verkeerde bestelling uitstekend opgelost. Nieuwe bestelling weer prima geleverd

Verkeerde onderdelen geleverd, geen fijne oplossing.

Verkeerde onderdelen geleverd, geen fijne oplossing.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Bestelde producten, leveren ze snel Wat retour moet ,wordt ook uitstekend geregeld

Goed geholpen

Ben goed geholpen met het juiste onderdeel te vinden, daarna was het sneller geleverd dan verwacht. Toppertjes ga zo door

Zeer goede ervaring

Mijn ervaringen met Winparts zijn zeer goed. Zeer goede prijzen tegen uitmuntende kwaliteit en zeer snel verzonden.

Duidelijk, snel en correcte levering.

Duidelijke website en snelle levering

Goede afhandeling

Bij bestelling, bleek er 1 artikel kapot te zijn. Dit gemeld en er was binnen “ no time “ een goede oplossing gevonden.

Overzichtelijk

Mede dankzij de kenteken optie de goede ruitenwissers besteld.

Goede website, duidelijke uitleg en keurig snel verzonden.

Breed assorti, snel geleverd, prima service.

Kan meestal goed vinden wat ik zoek, ze hebben niet alles, maar wel veel. Soms niet de goedkoopste maar ik betaal graag voor service.

Te laat

Accu besteld voor de scooter snel nodig jullie adverteren voor 22uur bestellen volgende dag in huis ik heb 5 euro meer betaald dan ergens anders om dat ik de Accu snel nodig had de accu is niet de volgende dag afgeleverd slechte hoor jammer hab ik de Accu maar ergens anders gekocht

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

Service

Goede service, snelle levering

Snel en betrouwbaar

Snelle levering. Goed retour systeem.

Netjes op tijd. Leuk dat er een confirmatie e-mail wordt gestuurd zodat je zeker het juiste onderdeel hebt besteld voor de juiste wagen.

Prima ervaring, bestelling snel ontvangen.

De bestelling werd snel geleverd en het product was zoals beschreven. Geen problemen gehad en alles verliep soepel.

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.