Goede prijs en snelle levering.

Ik heb Bosch ruitenwissers besteld voor een mooi prijsje, en de levering was super snel.

Trage levering

Er wordt geschermd met levertijden die niet worden waargemaakt TransMission is supertraag. Volgende keer betaal ik met liefde een paar tientjes meer bij de lokale onderdelenwinkel. Waardeloos.

Super goed geholpen

Super goed geholpen door de dame aan telefoon

Slechte klachten afhandeling

Ik had een BMW product besteld maar kreeg een ander merk geleverd. Na telefonisch contact gehad te hebben wacht ik nog op antwoord.

Mooi bedrijf die zich aan de afspraken houdt

Had per ongeluk 2 dezelfde onderdelen besteld en kon zonder moeite retourneren

Snelle levering. Goede prijs

Ruime keuze üt producten Snelle levering Scherpe prijs

Heel makkelijk de juiste onderdelen bestellen door het invoeren van je kenteken.

Erg jammer

Maandag heb ik een bestelling geplaatst, nadat een medewerker van Winparts bevestigde dat de onderdelen op voorraad waren. De levering stond gepland voor donderdag. Woensdagavond had ik nog steeds geen track & trace ontvangen, dus nam ik donderdag contact op. Toen bleek dat de onderdelen pas die dag verstuurd zouden worden. Levering op vrijdag, dus. Ik heb mijn afspraak met de garage verzet naar zaterdag, ervan uitgaande dat het dan wel zou lukken. Uiteindelijk kwamen de onderdelen pas zaterdag eind van de dag binnen. Kortom: “Vandaag besteld, morgen in huis” blijkt bij Winparts iets anders te betekenen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Dit keer niet zo best!

Remblokken besteld en kreeg bericht dat 1 set niet zou passen, alternatief voorstel een paar euro bijbetalen geen probleem. Geleverd gekregen past niet!! Nu lokaal duur moeten kopen aangezien ik geen tijd meer had ivm apk.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Alles altijd netjes optijd geleverd en de goede onderdelen. Als je iets retour stuurt krijg je gelijk het aankoop bedrag retour.

Product klopt met info van website

Prijskwaliteit is goed

Pas garantie is top.

Prijs kwaliteit goed in verhouding tot nu toe erg tevreden.

Goede service!

Maken de levertijd zelden waar

Al jarenlang ieder excuusje gehoord, al jarenlang beloven ze beterschap, maar uiteindelijk blijft het baggerslecht. De artikelen zijn prima, de website ook, maar de leverbelofte een absolute 1.

Komen afspraken na.

Komen afspraken na.

Goede service en levering

Nieuwe Accu besteld via de site, kenteken ingevuld en de mogelijke accu's kwamen in beeld. Keuze gemaakt, besteld en de volgende werkdag geleverd. Top service en snel geleverd zoals het hoort.

Correct en stipt uitgevoerd

Overzichtelijke website en een snelle en fijne levering van kwalitatief goede producten.

Mooie prijs voor goede producten voor mijn auto, de website is overzichtelijk en er word goed gecommuniceerd met de klant. De levering was snel en kwam aan in een nette doos met bijbehorende bescherming.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 9, 10

Betrouwbaar en snel!

Inmiddels voor de tweede keer besteld bij winparts. De volgende keer dat we wat nodig hebben komen we zeker terug.

Wijd assortiment, goede klantenservice maar zeer matige levering.

Ik heb al 10+ bestellingen bij deze winkel geplaatst, en al bij een stuk of 5 bestellingen hebben ze zich niet aan de levertijd kunnen houden. Jammer dat ze beloven dat als het voor 21:00 besteld is de volgende dag in huis is, en zelfs al bestel je om 13:00 halen ze het vaak nog niet. Klantenservice helpt vaak wel goed, als je ze te pakken kunt krijgen. De pasgarantie is ook fijn, alleen al wel eens meegemaakt dat ze beloven dat het onderdeel past en voor een andere auto bleek te zijn.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Netjes en correct geleverd

Redelijk op tijd.

Het kan weleens een week duren, maar dit komt waarschijnlijk omdat ik een ouder type auto heb. Over het algemeen zijn ze redelijk op tijd. Ze hebben ook genoeg keus en retourneren wordt netjes afgewerkt.

Slechte

Leveren het verkeerde onderdeel en de klantenservice wilde niet helpen voor een oplossing en wilde je gewoon aan afschuiven. En dan moest men maar naar een carpoint.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

Kwaliteit ruiten wisser prima maar te laat geleverd

Product was niet de volgende dag geleverd terwijl ik op tijd besteld had.

Goede producten voor een nette prijs

Onderdelen altijd snel geleverd

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.