Juiste product, makkelijk te bestellen

Binnen een dag had ik de juiste onderdelen.

Super bedrijf

Originele onderdelen voor een eerlijke prijs.

Zeer ervaren medewerkers.

Op advies van een van de medewerkers olie gekocht om slijtage te voorkomen. Zeer goed geholpen, nam de tijd om dingen uit te zoeken en gaf een advies dat goedkoper uitviel dan ik had verwacht. Zeer aan te raden online winkel.

Slechte service

Voor een retour is er geen antwoordnummer. Dus je betaald 6,95 Ook als je perongeluk de verkeerde maat hebt besteld. Op Whatsapp wordt helemaal niet gereageerd. De medewerkster van de klantenservice zei net dat t berichtje nog in een of andere box zit. Hele slechte service dus!!

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Prima werken met dit bedrijf

Als je op tijd weet wat je nodig hebt en besteld, kun je op tijd aan je klus beginnen. Wel zelf goed op de kwaliteit van wat je besteld letten, winparts - net als vele anderen - bieden ook duidelijk mindere kwaliteiten aan dus ga niet zonder meer voor een goedkoper artikel uit de lijst. Ondanks dat je merk en type ingevuld hebt.

uitstekend

snelle levering, goede prijs

Snelle levering, goed verpakt

Duidelijke website met kentekencheck.

Perfecte snelle service

Duidelijk snel en goede en voordelig

Snelle verzending

Eenvoudig bestellen, kenteken invullen en onderdeel klopt altijd

buitengewoon goed

hoe langer ik klant ben hoe beter

Vertrouwbaar

Ik ben vanaf jaren onderdelen bestellen,en ik ben altijd blij mee.

Wordt niet geleverd

Artikelen staan al dagen in een sorteercentrum. WP wenst blijkbaar ook geen klanten aan telefoon. Chatbot zinloos. Service mail lijkt ook automatisch gegenereerd. Klanten wegjagen is eenvoudig...

Goed, snel, top.

Goed assortiment, snel geleverd en top passend.

Snelle levering, hulp bij juiste keuze

Ruitenwissers besteld voor mijn type auto. Online direct de juiste voor mijn auto kunnen kiezen en bestellen. Vrijwel direct geleverd.

Snelle levering van de producten

top bedrijf

Snelle levering hoop op voorraad en bereikbaar

Snelle levering, kwalitatief goed

Het onderdeel was goed verpakt, montage was ook goed, het paste perfect. De werking net zoals bij het origineel!

Goede prijs met pas garantie

Intuïtieve site. Spullen met pas garantie tegen een goede prijs. Snelle levering.

snelle service

Gemakkelijk te bestellen en snelle levering

Vlotte en nette orderafhandeling

Met behulp van het kenteken de artikelen snel gevonden en binnen 24 uur in huis

kan veel beter

Stukken zijn ver na de voorziene leveringsdatum toegekomen. Ik had carrosserie delen besteld en deze waren enkel ingewikkeld met folie en uiteraard gedeukt/geplooid als ik ze uitpakte.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 4

Scherpe prijzen en prima retouren. Blijf bij ze bestellen. Wel weinig reviews.

Bestelling geplaatst, vanaf dat moment hebben ze mij op de hoogte gehouden van m'n bestelling (waar en wanneer geleverd). Precies op de afgesproken dag geleverd.

Goede kwaliteit ruitenwissers

Goede prijs en snelle bezorging

Redelijke prijzen en snelle levering.

Lambdasonde en oliefilter gekocht voor mijn ford fiesta mk5, alles werkt weer prima.

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.