Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering, ik had de verkeerde accu besteld weer een nieuwe nu de juiste besteld deze is ook snel bezorgd. De fout bestelde accu is keurig opgehaald.

Snelle levering en goed product

Handige fietsdrager, eenmaal afgesteld snel te monteren op de trekhaak. Zeer stabiel.

Goed meedenken

Mijn bestelling was toch niet de juiste, kreeg een mail dat er een goedkoper alternatief wel de juiste was. Hoefde alleen maar te bevestigen en deze werd thuisgestuurd en terugbetaling was snel geregeld! Top.

Aanrader ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zoals altijd snelle levering goede prijs kwaliteit ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Snelle levering en scherpe prijs

Bestel nu al enkele jaren bij Winparts. Altijd een snelle levering. Producten zitten goed qua prijs. Bovendien kan ik steeds de juiste producten in de webshop terugvinden.

De onderdelen worden snel geleverd en zijn makkelijk te vinden op de website

Ja

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Was heel snel bezorgd

Ik ben blijbaar

Goede kwaliteit spullen en snel geleverd

Goede spullen voor een goede prijs en snel en goed geleverd!….. Ben zeer tevreden over winparts!…..

Makkelijk en snel geleverd tot nu toe alles wat ik besteld heb komt snel en goed passend binnen top

Tot nu toe alles op voorraad en snel geleverd.

Goedemorgen surfers.

Product is goed maar verpakking niet

Door omstandigheden heb ik 2x een dakkoffer ontvangen (mijn schuld). Beide koffers ontving ik in beschadigde verpakking. Een koffer was daardoor iets beschadigd. Ik denk dat de verpakking resulteert in onnodig veel retour en ergernissen.

Bestelling was snel binnen

Koffermat voldoet prima. Snelle levering.

Accu binnen 2 dagen geleverd Weer prima voor elkaar

Altijd correct artikel snel geleverd aan een scherpe prijs

Altijd correct artikel snel geleverd aan een scherpe prijs

super

snel in huis geweldig

Altijd op tijd, tot heden nog geen slecht ervaring gehad.

past en werkt perfect

Achterveer set.. past perfect

Volledig volgens verwachting

prima kwaliteit producten tegen een eerlijke prijs. Snelle correcte levering.

Geleverd wat ik besteld heb.

Werkt goed!

Snelle en goed levering onderdelen

Onderdelen met pasgarantie goed en snel

Overzichtelijk website, snel en eenvoudig bestellen en ontvangen.

Tevreden klant

Pasgarantie?

Onderdelen met pasgarantie besteld voor mijn auto, helaas bleek de helft van de bestelde onderdelen niet te passen. Omdat er tijdens montage al gebruikssporen zijn ontstaan neemt winparts deze niet terug en krijg je te horen dat ze niet kunnen garanderen dat onderdelen passend zijn. Tot zover dus pasgarantie.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Vriendelijk bedrijf

Ruime keuze en voorraad en mocht je er even niet uitkomen kan je chatten met een medewerker en zit je niet meteen vast aan een chatbot

Super goed

Goede aanbieding van de producten en pasvorm is weer super goed

Zeer snelle dienstverlening

Communicatie kanalen (mail, chat) zijn langzaam en onvoldoende efficient (bij mij gingen er 2 dagen wachten over). Ook accuraatheid van levering soms minder correct - soms komt beeld op site niet overeen met beschrijving (bijv: rechtse koplamp beschrijving maar beeld van linkse!). Maar retourneren ging vlot, en de correcte levering daarna zeer snel.

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.