snelle levering!

Makkelijk te bestellen. Snelle levering.

Kwaliteit, ruim aanbod en een snelle verzending

Duidelijk en overzichtelijk van het aanbod met de juiste selectie. De onderdelen waren heel snel binnen. Ik bestel al heel lang bij Winparts en blijf dat doen. Ik ben er blij mee. Dank Winparts!

Uitstekende dienst verlening

Zendingen verlopen altijd soepel. Prima onderdelen. Retouneren word goed en degelijk afgehandeld.

Alles klopt

Mijn selectie via mijn kenteken in filters , ruitenwissers en oliën klopt gewoon. Dus heel makkelijk om iets voor mijn auto te bestellen.

Makkelijk, snel

Makkelijke site, snel geleverd, ook retour snel geregeld top

Ik zocht een kwalitatief goede accu voor mijn Golf. Heb je juiste gezocht online en deze is keurig en snel afgeleverd. Perfect

Goede producten en snelle levering.

snel, accuraat en goedkoop.

Zoals boven. Meer is niet nodig.

Op Kenteken onderdelen besteld!.

Ik heb onderdelen besteld en deze zijn binnen twee werkdagen geleverd. Helaas bleek eea niet te passen op mijn auto en dat terwijl deze wel als zodanig vermeld waren op de webshop. Het contract met de klantenservice verliep prima en op mijn eigen account kon ik gratis een retour label aanvragen. IOM de klantenservice heb ik voor een voucher gekozen en deze spullen teruggestuurd. Op advies van de klantenservice heb ik een ander merk besteld wat wel zou moeten passen. HELAAS!, deze geleverde onderdelen waren niet compleet. Omdat wij op vakantie gingen heb ik iom de klantenservice ervoor gekozen om elders mijn geluk te beproeven en uiteraard werd mij toegezegd dat ik het product gratis retour kon sturen… Nu nog ff wachten op mijn terugbetaling… Wel wil ik benadrukken dat de klantenservice vriendelijk,behulpzaam en echt wel de moeite heeft genomen om mij te helpen…

Heeeeeel goed

Alles super goed verlopen . Goed bedrijf.

Super snel en goed geholpen.

Woord is woord

Probeer maar dan snap je waarom ik zeg woord is woord

Ondanks een fout top opgelost.

Ondanks dat er iets fout is gegaan met mijn bestelling, was de klantenservice goed bereikbaar, en na overleg alles na behoren opgelost. Top!

ik ben zeer goed geholpen met mijn bestelling.

ik ben zeer goed geholpen met mijn bestelling.

De ruitenwissers waren snel geleverd en werken goed

Deze ruitenwissers set is zeker aanbevelen

Artikel snel geleverd. Contact met klantenservice goed Probleem snel opgelost

Perfecte service.

Het is altijd een no-brainer waar ik onderdelen bestel. Winparts maakt het makkelijk en is niet duur.

eerlijkheid wordt niet beloond

Uit goede wil en eerlijkheid hebben wij gemeld dat wij niet 1 maar 2 fietsendragers gekregen hebben. Nu moeten wij allerlei moeite doen om het terug te brengen naar een post nl locatie. Heel jammer dat het zo moet gaan. Van jullie kant hadden wij wel wat op meer sympatie gerekend.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

Paste prima . Geleidings plaatjes te klein voor de klauw maar de ouden schoongemaakt.

Artikel functioneert niet

Na installatie functioneert het artikel niet waardoor de storing aanwezig blijft, na telefonisch contact zou ik het artikel kunnen retourneren vervolgens wordt deze afgewezen en zou ik een garantieaanvraag moeten doen echter geeft het systeem aan dat deze geretourneerd is wat niet klopt waardoor de garantieaanvraag ook niet kan worden ingediend

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

weer 100% gelukt

Bestelling vlot geleverd en naar verwachting

Zoals altijd stipt op tijd en met de juiste onderdelen

Met mijn kenteken de juiste onderdelen gevonden

En de juiste ontvangen

Winparts is oké, bezorging kan véél beter

Alles goed

Top webwinkel

Bestelling snel ontvangen, goed prijs en kwaliteit.

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.