Zoals altijd stipt op tijd en met de juiste onderdelen

Met mijn kenteken de juiste onderdelen gevonden

En de juiste ontvangen

Winparts is oké, bezorging kan véél beter

Alles goed

Top webwinkel

Bestelling snel ontvangen, goed prijs en kwaliteit.

Lekker snel en duidelijk.

Juiste onderdelen. Goede website.

te laat

bestelling komt dag later dan eerst wordt aangegeven

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Snel en goed

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 4

Altijd goede ervaringen, alleen het retouren van een bestelling via de website vond ik een beetje onduidelijk (wel prima gegaan verder). Vandaar 1 ster minder.

Super materiaal voor een goede prijs

Zou t zo weer doen

Goede service, geen gezeur met retour.

Andere onderdelen leveranciers doen wel eens moeilijk met het retourneren van spullen. Soms zit je er wel eens naast en heb je het verkeerde besteld. Zie dan je spullen maar kosteloos terug te krijgen. Hier geen gezeur en goed geregeld.

Altijd Top

Nog nooit problemen en of verkeerde onderdelen aangekregen. Steeds correcte prijzen en levertijden. Up to date track en trace. binnen 3 dagen geleverd in Belgie. Ik bestel hier al jaren, en dat gaat niet veranderen.

Prima product en een snelle levering volgens afspraak.

Ik heb dakdragers voor mijn auto gekocht. Het product is boven verwachting goed, en precies volgens afspraak geleverd. Ik kan niet meer verlangen.

Positief

Positieve aanbeveling,snel en gemakkelijk online bestellen via je kenteken!veel verschillende opties voor onderdelen en snelle levering!top

Tevreden over alles

Vlotte levering

Veel keuze en dat op kenteken zodat je weet dat het geschikt is voor jouw auto.

Kwaliteit voor een nette prijs

Heb van bosch ruitenwissers voor voor en achter besteld voor een redelijke prijs en werd snel verzonden, ben zeer tevreden met winparts.

Alles goe

Alles goed

Verkeerd advies en ingewikkelde retourprocedure zonder meedenken

Na verkeerd advies (kentekencheck en telefonisch) een niet-passend product besteld. Retourneren duurde eindeloos, waardoor ik uiteindelijk op eigen kosten een nieuw onderdeel heb moeten bestellen. Meedenken was niet mogelijk.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

Good

Always perfect parts for car!

Goede omschrijving

Super klantenservice

Goede levering en prima service en kwaliteit

Uistekend

Tevreden

Levering is zoals tijdens het bestelproces was aangegeven. Artikelen zijn volgens de beschrijving, voldoen technisch aan alle eisen.

Alsnog het juiste product ontvangen!

Aanvankelijk was ik op een niet-passend product uitgekomen, maar na overleg met Winparts is het perfect opgelost en zitten er nu top klasse wissers op de auto!! Winparts heeft het perfect geregeld en bovendien heel snel!

Voor een creditnota een dikke 2

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.