Ruime keus, vlotte levering, blij met optie "past in uw voertuig".

Ruime keus aan artikelen, ook qua prijs. Maar vooral content met de optie "toepasbaar in uw voertuig" omdat mijn Corolla van 2000 soms net andere onderdelen nodig heeft dan bouwjaren ervoor en erna.

materialen zijn toppie

Laatst mijn interieur filters ververst ik als vrouw :)) jaja,en ik kreeg er een extra tekening bij,had `t niet nodig omdat `t allemaal duidelijk was.

Snelle correcte levering duidelijke site

Perfect zoals altijd!

Als de bestelling goed gaat is Winparts een hele goed keuze

Winparts heeft sterk concurrerende prijzen voor OEM producten waarvoor je bij een dealer de vette hoofdprijs voor betaald. Dat doen ze hartstikke goed. Voor aftermarktproducten die prima te gebruiken zijn betaal je grappige prijzen ten opzichte van een dealer. Als je dan een keer naar de dealer moet omdat je een OEM product nodig hebt dat Winparts niet heeft doet het in ieder geval wat minder pijn als de dealer je weer ..... Verzenden gaat bijna altijd goed maar als het fout gaat.... Dit kan zeker beter. vandaar dus goed. Niet uitstekend.

Correct geleverd en past perfect.

Het raammechanisme van de Fiat 500 daar was 1 onderdeeltje van gebroken. Revisie setje besteld waar dat onderdeel in zit. Dat onderdeeltje vervangen en de raam werkt weer prefect.

Snel bezorgd en past altijd

Super snel en goed verpakt. En goed op de hoogte gehouden.

Verbazend snel bezorgd.

Ordernummer: WP225-1029859 Besteldatum: 30-10-2025 16:35 Verwacht aflevermoment: 31-10-2025 Bezorgd op 01-11-2025 Ondanks andere ervaringen in het verleden toch maar weer geprobeerd om een bestelling te plaatsen om te kijken of er iets veranderd was m.b.t. het verzenden. En verbaasd als ik was, ook erg tevreden, hoe snel ik de onderdelen dit keer had ontvangen. Ga zo door Winparts!

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Prima eigen merk accu

Besteld een nieuwe accu voor mijn Mitsubishi Colt czc. Snelle levering en een prima kwaliteit accu.

uitstekend

Wanneer je onderdelen besteld via je kenteken dan passen onderdelen 100 %, zeer tevreden

Goede en vlotte service

Ik plaats een bestelling en deze wordt snel geleverd. Prima service

Betrouwbaar

Goede noordelijke betrouwbaare leverancier

Makkelijk dat je op de site kan checken of het geschikt is voor je auto.

Super kwalitiet.

We kochten een nieuwe gril voor onze camper. Binnen enkele dagen geleverd, keurig en degelijk verpakt. Het vervangen was een fluitje van een cent. De nieuwe paste perfect. Super kwaliteit...onze camper ziet er weer prachtig uit.

goede service!

product is van kwaliteit.

Onderdelen worden ook gecheckt naar de auto(kenteken)

goed en snel

prima. Snelle levering en vragen snel beantwoord!

Levert vrij snel juiste onderdelen op kenteken tegen een redelijke prijs

Tegenwoordig de eerste site waar ik naartoe ga als er weer eens wat vervangen moet worden. Ook goede servicedesk.

Mijn ervaring was geweldig

De service was uitstekend, snel in de afhandeling, nauwkeurig en goed georganiseerd.

Slechtste bedrijf die der is liegen tegen mensen

Onderdelen komen niet op tijd Jullie liegen tegen klanten wat onzin en slecht bedrijf zijn jullie Komen hún afspraken niet na wat op hún webshop staat voor 8 uur besteld volgende dag in huis dat gebeurt nooit. Ik raad mensen af om hier niet te bestellen.

Goed met 1 minpuntje

Accu geleverd volgens afspraak. Helaas was wel de buiten rand beschadigd

Goede prijs kwaliteit

Set koplampen besteld voor mijn v70 . Snelle levering en ze pasten goed. Wereld van verschil in lichtbeeld met de 20 jaar en 476000km oude

Zou het niet weten

Zou het niet weten

Goede onderdelen

Alles helemaal prima. Alleen vermelde verzendtijd mag iets eerlijker. Staat: volgende dag in huis, blijkt dus niet te kloppen. Is pas de volgende dag klaar gemaakt om te versturen. Verder top.

Super goed zaken doen.

Perfecte kofferbakmat gekocht en het paste prima. Mooi product.

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.