Verkeerd advies en ingewikkelde retourprocedure zonder meedenken

Na verkeerd advies (kentekencheck en telefonisch) een niet-passend product besteld. Retourneren duurde eindeloos, waardoor ik uiteindelijk op eigen kosten een nieuw onderdeel heb moeten bestellen. Meedenken was niet mogelijk.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

Good

Always perfect parts for car!

Goede omschrijving

Super klantenservice

Goede levering en prima service en kwaliteit

Uistekend

Tevreden

Levering is zoals tijdens het bestelproces was aangegeven. Artikelen zijn volgens de beschrijving, voldoen technisch aan alle eisen.

Alsnog het juiste product ontvangen!

Aanvankelijk was ik op een niet-passend product uitgekomen, maar na overleg met Winparts is het perfect opgelost en zitten er nu top klasse wissers op de auto!! Winparts heeft het perfect geregeld en bovendien heel snel!

Voor een creditnota een dikke 2

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Al meer dan 10 jaar zeer tevreden

Al meer dan 10 jaar gebruik ik de onderdelen van Winparts voor de onderhoud van mijn auto(s). (Fiat, Ford, Mitsubishi) Ik gebruik voornamelijk de B-merken en ik heb daar nog nooit problemen mee gehad. Prijs/Kwaliteit is erg goed.

Snel en goed!

Bestelling is snel binnen, mocht er iets retour moet dan wordt dat ook snel geregeld.

Prima klantenservice

Goede producten plus goede klantenservice

Goede webshop snel en goede kwaliteit

Winparts is niet altijd de goedkoopste maar wel een zeer betrouwbare en fijne webshop die kwaliteitsproducten verkoopt. Ik koop al jaren onderdelen en olie bij Winparts.

Duidelijke site veel keuze

Ik bestel vaak bij Winparts. Via het kenteken de juiste onderdelen. Veel keus in merken en kwaliteit.

Aandrijfhoezen voor m'n subaru, prima pasvorm en nette prijs. Snelle levering

goede service met goede produkten

De onderdelen die ik hier bestelde waren op tijd geleverd. Vragen werden zeer snel beantwoord door Roland. Met andere woorden; als ik iets nodig heb voor mijn auto is Winparts het bedrijf voor mij.

Product snel en goed ontvangen

Bijzonder tevreden!

Verkeerd product geleverd. Geld na 3 dagen teruggestort

Dynamo was niet geschikt voor mijn auto. Contact opgenomen met het bedrijf. Er werd een retour label toegezonden. Had de keuze product vervangen of geld terug. Ik heb voor het laatste gekozen Het bedrag stond 3 dagen daarna weer op mijn rekening. Daarvoor mijn dank.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Snelle levering en kwaliteit producten en op kenteken

Je weet direct of de artikelen passend zijn voor je auto

Vlotte levering

Onderdelen worden vlot geleverd.en altijd het juiste product

Zeer correcte service

Whattsapp communicatie bij een probleem verloopt correct!

Gewoon goed

Het juiste onderdeel en snelle levering

prima site

prima site met veel dingen voor de auto

Fijn bedrijf voor automaterialen

Je kunt er bijna altijd alles vinden wat je nodig hebt, merk specifiek. Goedkoop en snel geleverd.

Goede ervaringen

De levertijden zijn wel een dag later. Maar daar ben ik 100% okay mee.

Snel geleverd en goede ondersteuning van de helpdesk

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.