correcte levering

Vrijdagmorgen een accu besteld en zaterdagmorgen volgens afspraak geleverd. Accu was de juiste en paste prima.

Goed is goed

Fout geleverd maar snel opgelost

oke

snele en goede levering

onderdelen paste goed

onderdelen paste goed en werden snel geleverd

Top product

Makkelijk besteld Snelle levering

Snelle levering, groot assortiment

Ruitenwissers besteld, snel geleverd. Helaas 1 wisser niet correct. 1 mailtje en een nieuwe wisser werd gratis gezonden Prima service!

Subliem

De juiste onderdelen in korte tijd ontvangen, prima.

Klantenservice kennen ze niet

Defect product ontvangen. Via Whatsapp contact opgenomen en ik zou maandag teruggebeld worden. Je hoort niets van ze. Inmiddels van meer mensen gehoord dat hun service belabberd is. Koop hier NIETS mensen!

Betrouwbaar en kwaliteit

Een ruim assortiment en snelle levering. Fijne webshop en een betrouwbare service. Kostentechnisch zijn de producten netjes geprijsd. Al met al aan te bevelen.

n.v.t.

n.v.t.

Snelle levering tegen strakke prijs.

Onderdelen worden snel geleverd

Snel geleverd voor een goede prijs

Makkelijk het juiste onderdeel gevonden met pasgarantie. Zo besteld, geleverd en geplaatst (was simpel knipperlicht.

Veruit de beste onderdelen verdeler in België en Nederland. Ik bestel alles op winparts . Tegenover andere onderdelen verdelers hebben zij een uitstekende klantenservice en zeer snelle levering.

Nog steeds niet geleverd

Post NL levert dafs nadien blijkbaar niet in het weekend pakket zogezegd niet kunnen leveren ik was gewoon thuis pakket in Postpunt waar je bij a niet geraakt

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Alles top geregeld

Goede service, prijzen en levering

Van alle keren dat ik besteld heb, is er slechts 1 levering niet volgens de norm geleverd. Verder altijd alles in orde. Aanbod/assortiment is groot, prijzen zijn goed en de levertijden, met hier en daar eens een uitzondering, zijn snel (Winparts is natuurlijk afhankelijk van een externe koeriersdienst). Al met al enorm tevreden. Een goede en betrouwbare webshop is vandaag de dag niet een gegeven!

Goede service bij foutoplossing

Een verkeerd artikel geleverd maar heel goed opgelost

Perfecte service

Ik had verkeerd artikel besteld. Gezien de geringe prijs hoefde ik het niet terug te sturen en kreeg een voucher om het juiste te bestellen zonder verzendkosten. Perfecte service dus.

Levertijden kloppen niet

Houden zich niet aan de levertijden, bij artikelen staat voor 19.00 besteld is morgen in huis , maar wanneer je bestelt hoor je pas de volgende dag dat het later komt, in mijn geval na het weekend. Dit is niet de eerst keer dat het zo gaat maar nu al 3 keer. Producten zijn tot nu toe goed maar vanwege deze misleiding qua levertijd toch 2 sterren

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Prima levering

Goede levering, 1 onderdeel was kapot en dit is goed opgelost.

Goede ervaring

Goede communicatie goed betrouwbaar en snel binnen als het besteld. Blij met de service die ik krijg!

Super geholpen

Door fouten van mijn kant heb de klantenservice gemaild en men heeft alles naar veel genoegen geholpen. Het product voldoet volledig aan mijn wensen. Toppers

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Prettig winkelen

Overzichtelijk en gemakkelijk keuzes maken in één zin

Goede pakjes bezorger

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.