De snelheid van leveren is nu heel goed. Vroeger was dit anders. Daardoor kunnen we nu vaker inkopen

jammer

Remblokken besteld voor mijn suzuki santana sj 410. Zouden voor de handrem zijn, leken er op de foto ook wel op. Nadat er gevraagd werd om een kentekencheck te doen werd er aangegeven dat het zou passen. Maar dat is niet zo. Dus ik heb niks aan deze blokken.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 3

Maken waar wat zij beloven

Contact gehad met de klantenservice over het niet kunnen monteren van een product. Retourzending direct geregeld. En een passend artikel gevonden voor mij als klant. Na ontvangst alles in weinig tijd en moeilijkheden gemonteerd. Dat is pas service.

Snel geleverd en altijd het juiste product ontvangen

Hele goede ervaringen met winparts

Netjes verpakt, goede kwaliteit en passend!

Prima site

Scherpe prijzen en supersnel geleverd

Goed klantvriendelijk

Ook als het tegenzit toch makkelijk te annnuleren

Snelle levering.

Goede ervaring

er wordt gedaan wat er beloofd word.

De onderdelen worden volgens de fabrieks specificatie gedaan en passen altijd. ga zo door.

Prima pasvorm

Goed product en prima pasvorm. Ligt goed vast door de meegeleverde drukkers

Top bedrijf

Goede website duidelijk om te bestellen. Levering is ook perfect. Niet duur

Alles goed

Mooie collectie en snel verzonden!

Dubbel gevoel

Hebben een dubbel gevoel aan het bestellen bij Winparts. Onze eerste bestelling met de kenteken checker ging prima, het onderdeel paste en voldeed aan onze verwachtingen. Toen de verlichting van de auto kapot ging, dachten we het zelfde trucje nog eens te doen. Maar helaas niet de juiste lampen ondanks de kenteken garantie. Maar verpakking kapot gemaakt , dus weg geld. Misschien volgende keer beter weer langs de garage voor onderdelen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

Goed materiaal, snel geleverd

Juiste materialen, goed en beschermd verpakt. Snel geleverd

Goeie service

Correct geholpen na retour zending

Prima onderdeel

Ik koop altijd mooie onderdelen die passen bij mijn auto

Door zoeken op kenteken weet je altijd dat je het juiste onderdeel hebt. Assortiment is erg compleet, levering snel en prijzen prima!

Vorige keer was pet maar nu echt super snel en goed meegedacht !!!!

Vorige bestellen heeft er heeeeel erg lang over gedaan en slechte communicatie maar nu was het super snel ook werd er goed meegedacht en gecommuniceerd dit was echt top !!

Prima leverancier automaterialen

Goede prijs, snelle verwerking, degelijke materialen.

Uitstekend geholpen.

Prima contact, er wordt meegedacht.

Goed bedrijf

Mooi en duidelijke website via kenteken te bestellen en gaat er een keertje wat mis word het snel en netjes opgelost, mooie prijzen voor de onder delen,medere merken voor iedere portemonnee

Snelle levering, snel en simpel te bevestigen. Degelijk.

Vertrouwde site

Vertrouwde site

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.