goede kwaliteit, zoals afbeelding correct en snelle levering.AANRADER

Overzichtelijk site

Gemakkelijk monteren

Vlotte levering

Nvt

Levertjes niet na komen

Besteld voor….

Kreeg geen 10 procent korting bij eerste aankoop

Ik had mij aange meld voor de nieuwsbrief en kreeg geen 10 procent korting bij de eerste aankoop een Fietsendrager voor ebiks van 339 euro, dat produkt viel buiten de actie maar dat stond er niet bij vermeld. Ik heb mij direct laten uitschrijven van de nieuwsbrief

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

Goed als te verwachten

Redelijk prijs kwaliteit verhouding vlotte levering. Duidelijke en goede informatie materiaal en levering

Goede service medewerkers

goede en snelle levering

De bestelde producten zijn goede kwaliteit en goede prijzen. Als zij het kenteken weten controleren ze of het onderdeel geschikt is voor de auto. Dat is een goed systeem. Daardoor voorkomt men frustratie en onnodige onkosten.

Klantvriendelijk

Prima retour beleid

Verkeerde besteld..

Supersnel en alle pakketjes in 1 keer geleverd

Super alle onderdelen in 1 doos bij elkaar en alles tegelijk bezorgd konden gelijk aan de slag toppie

Snelle levering tegen een nette prijs

Snelle levering tegen een nette prijs

Betrouwbaar en snelle levering

Duidelijke site, bestellen op kenteken, vlot geleverd. Hier kan je op rekenen als je wat voor je auto wil bestellen.

Goede service ten prijs- kwaliteitverhouding

Snelle levering van bestelde fietsendragers voor op het dak. Pasten helaas niet op onze dakdragers. Deze waren te breed. Maximale breedte was niet aangegeven op de site. Was universeel. Misschien de maximale breedte van de dakdragers opgeven. Retour is netjes en snel afgerond. Moest de fietsendragers jammer genoeg wel zelf versturen.

alle lof

Winparts verdient alle lof voor verzending en retourverwerking. De prijs van het artikel werd terugbetaald en zelfs de verzendkosten werden volledig voor hun rekening genomen.

Goede webshop

Goede webshop

Verzenden slecht

Volgens mij kunnen ze transmision de vervoerder beter wegsturen het is altijd wat met dat bedrijf!!!!!!! NOOIT OP TIJD ALTIJD VERTRAGING!!!!!!! ronduit waardeloos.

Makkelijk bestellen, snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding!

Super veilig en snel

Als je niet weet welke onderdelen aan u auto past , en je vraag aan winparts personeel je krijgt antwoord en je hebt al direct gepast onderdeel

Gewoon goede sevice

Verkeerde achterlichten besteld, voor mijn SEAT. Contact opgenomen met de klantenservice, het probleem voorgelegd en verholpen met het uitzoeken van de juiste achterlichten en voucher voor de inruil. De verkeerde producten weer opgestuurd en weer snel de juiste achterlichten binnengekregen.

Soepele en prettige service

Ik had een fietsendrager gekocht. Deze vond ik veel te zwaar (voor mij). Deze terug gestuurd en een lichtere bij hen gekocht. Bij het vinden hiervan erg prettig en deskundig geholpen. De terug betaling van de retour drager werd vlot afgehandeld.

Snel en juist geleverd

Al geregeld besteld en goede producten Fijn bestellen en afrekenen.

Goede ruitenwisser en goede olie

Kan beter!

Voor bijna €500 aan spullen besteld. Dakdragers en dakkoffer. Koffer perfect en nieuw. Dakdragers waren al open geweest en iemand had allerlei onderdelen al in stukken gezaagd. Was geschokt over de staat. Direct retour gemeld en verstuurd, nu bijna 2 weken later en nog niet mijn geld terug! Terugbetaling kan echt sneller!!!

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Snelle onbeschadigde levering en item goed verpakt

Had hier een rubberen kofferbakmat besteld. Nette prijs en past perfect en werd binnen 24 uur geleverd. Erg tevreden mee.

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.