SERVICE

Goed advies voor brandstofpomp van Faisal. Korting als nieuwe klant werd keurig gecrediteerd en de pomp de volgende dag geleverd. Dit is SERVICE!

Super fijne winkel met ruim aanbod en snelle service!

Wij zijn al ruim 8 jaar klant bij Winparts. De service en leveringen zijn in de loop van de jaren goed verbeterd en blijven wij inkopen doen bij Winparts.

Goede onderdelen voor een prima prijs. Levering had voor mij iets sneller, gemogen, dan had ik 5 sterren gegeven. Maar binnen drje dagen in huis is ook prima. De pasgarantie service is ook top, zo bestel je niks verkeerd.

Top bedrijf

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering. Groot assortiment, ook voor de kleine knip. Ben al jaren een tevreden klant.

Gewoon goed

Alles ging naar wens

geweldige shop

zeer goede prijs en kwaliteit, aanrader!!

Heel slechte verpakking

De dienst en help desk zijn ok.de verpakking van het verzonden materiaal daartegen is een ramp twee maal koplampen besteld twee met breuk toegekomen slecht verpakking !!

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 3

Snelle levering, uitstekende product!

Goede en snelle levering. Product is zoals omschreven en doet zeer goed zijn werk.

Snel en goed

Snelle levering goede kwaliteit

levering niet zoals beloofd, vertraging komt door Transmission zeggen ze

auto accu plus paar filters en ruitenwisser,etc. besteld. na ontvangst email dat zending onderweg is, voor levering de andere dag. Dag van levering tracktrace link geopend, die werkte niet, toen gebeld met klantenservice, heb ik een email ontvangen met daarin een tracktrace link, die wel werkt. En tot mijn verbazing, zie ik dat afleverdatum 26 mei is, in plaats van 23 mei. Niet blij mee, had ik dat geweten, dan liever ergens anders besteld. Eerste keer dat ik een auto accu heb besteld bij winparts, en omdat ze iets duurder waren, had ik de hoop dat het wel goed zou komen.

Prima op tijd

Vooral de prijzen zijn zeer gunstig vergeleken met bijvoorbeeld parts point

Snelle levering en top ding

Mooie en degelijke ruitenwissers

Met kenteken makkelijk besteld en correcte levering

Prettig

Super bedrijf

Hele goede service, vriendelijk en heel goed meedenkend om oplossingen te vinden

0 stars

Ordered a Dogbone from Meyle, i get a used one, with a open packaged, they didnt even respond. Ordered every 3 months for more than 400 euros and always they try to sell opened packages,used, or broken. Lost the hope in Winparts and buying from the dealer, more expensive but quality.

Uitstekende ervaring. Makkelijk zoeken in de webshop via kenteken of automerk en type. De juiste onderdelen snel thuisbezorgd en goed verpakt.

Gewoon goed en als er wat is wordt het goed en kundig opgelost

Zie mijn omschrijving

Snel en goed. Ook passen de onderdelen altijd.

Snel geleverd voor een nette prijs.

Alles gaat zoals het hoort.

Niet super.

Er was beloofd ene dag besteld volgende dag in huis, dat was dus niet het geval, jammer.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 5

Ik ben tevreden

De dienstverlening was precies op tijd, zoals beloofd.

Alles is goed geregeld

Zeer te vreden

Is goed

Is goed

Alles correct, goed verzorgd.

Goed materiaal en snelle levering

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.