Prima prijs, snelle levering

Ontluchtingsklep voor mijn auto bestelt op kenteken, keurige prijs en snelle levering, zoals gewoonlijk. Prima bedrijf.

Altijd leveren

Veel besteld. Tot nu toe altijd juiste product.

best goed, behalve..........

Ik heb deze op trustpilot gezet: De belofte van Winparts 'Gratis retour binnen 30 dagen' is niet conform de werkelijkheid. Gratis retour en geld terug is binnen 14 dagen, na die tijd krijg je een voucher. Dat is nog niet zo'n bezwaar, maar je moet het bedrag van de voucher in één keer spenderen. In mijn geval dus voor €108,- na een jaar niets besteld te hebben ben je je geld kwijt! De retourzending kwam door een verkeerd advies, trilling in de voorwielen tijdens het remmen: kromme remschijf, dus had compleet nieuwe remmen besteld. Bleek dus de voorwiellagers te zijn. Nu wilde ik de nieuwe lagers bij Winparts bestellen, maar dan ga ik het dubbele betalen of ik moet dingen bestellen die ik niet nodig heb! Slechte beurt voor Winparts! Alsof zij de enige leveranciers van onderdelen zijn! Dus begrijp me goed, mijn kritiek betreft alleen de retourvoorwaarden.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 4

top service snelle levering kleur wijkt af van de foto, had zwart gezien op de foto maar grijs geleverd gekregen.

Onbetrouwbare info

Door winparts Voorgestelde remblokken besteld, niet voor deze auto, konden niet retour ivm met overschrijding van 1 mnd, op bezwaar nooit meer iets van gehoord.

Altijd snel geleverd

top!!!

Pakketje zoals beloofd de volgende dag gekregen , helemaal blij mee :)

Vlot geleverd

Jammer dat ik niet alle onderdelen kon vinden op de website

Voorraad artikelen heel erg overzichtelijk. Daardoor keuze niet moeilijk, ook niet voor een leek. En zeer snelle levering. Bedankt. Ik ben super tevreden.

Zeer tevreden regelmatige klant

Duidelijke website met veel informatie. Goede snelle service.

Goed en snel

Weer snel en goed geleverd als altijd

Altijd snel geleverd en precies zoals wat er besteld is!

Altijd snel geleverd

Hele fijne website. Met uitgebreide omschrijving en gebruiksaanwijzing van het gekochte product.

Bestelling komt maar niet

Ik wacht al een week.op mijn bestelling. Winparts geeft aan pas na 5 werkdagen bij de bezorger te kunnen reclameren. Bijzonder dit. Keurig contact maar geen bestelling.

Altijd netjes optijd

Ruime keuze goede prijzen

Altijd snelle levering, behulpzaam indien nodig

Ik ontvang bijna altijd in één keer de juiste onderdelen maar als dit niet het geval is wordt je prima geholpen met het juiste onderdeel.

onbetrouwbare vervoerder

Hele dag gewacht op bezorging,laat in de avond bericht dat bezorging naar volgende dag verschuift. Dan weer bezorgtijdstip met een tussentijd van 4 uur. Wordt je niet vrolijk van

Netjes op tijd geleverd

Nu enkele keren iets besteld en steeds volgens afspraak geleverd. Product komt ook overeen met wat op site staat.

Klantvriendelijk

Goed geholpen met technische ondersteuning en communiceren met mensen is beter dan met robots.

Два роки

Все добре

Uitstekende service

Snelle levering, garantie netjes en snel afgeha

Gemakkelijk bestellen

Goed bedrijf , snelle levering, juist product voor betreffende voertuig, mooie prijs.

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd

Zeer snelle levering. En goede service

Zeer goede website met goede producten.

Leveren van goede producten voor een nette prijs, met duidelijke communicatie tussen bestelling en levering. Een echte aanrader!

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.