Zeer snelle levering. En goede service

Zeer goede website met goede producten.

Leveren van goede producten voor een nette prijs, met duidelijke communicatie tussen bestelling en levering. Een echte aanrader!

Binnen 24 geleverd. Top

Product gemakkelijk gevonden op de site, goed omschreven, en volgens opgave snel geleverd.

Redelijk.

Spiegel besteld maar past niet

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Levering binnen de gestelde, aftersales iets langzaam.

De levering van de producten is iet next day maar wel binnen de gestelde tijd vooraf aan gegeven. Helaas was een van de 2 producten dead on arrival, hoewel dit goed opgelost is duurt het lang voordat er gereageerd wordt op de mail met een vraag hierover. Dit is echter wel van tevoren aangegeven. De retour aanmaak en afhandeling gaat dan verder weer goed.

perfect bedrijf

snel correct levering prijs kwaliteit prima

Prima spullen op overzichtelijke website

Op zoek naar schaalmatten voor mijn auto kan ik op de site van Winparts.nl. Je kunt hier zoeken op kenteken naar passende spullen voor jouw auto. De bezorging gaat snel en de prijs is prima.

Altijd goed ervaringen gehad bij Winparts

Prettige site. Ik schat in dat de prijs kwaliteit verhouding hier steeds goed is. Je word goed geïnformeerd. Snel verzending. Vaker hier besteld.

Hel God en snel

ruime keuze

ik had onderdelen besteld voor mijn BMW en kon kiezen in de bezorgtijd iets extra betaald voor de avondlevering de volgende dag maar dat werd toch een dag later dat was jammer want dan moet je niets schrijven over vandaag besteld morgen binnen, verder viel het mij op dat het doosje van de beltspanner al open was geweest en dat er geen nieuwe montage bout inzat. Wat de geleverde materialen betreft die waren prima in orde dus tot de volgende keer

Nette snelle levering

Voldoet aan de verwachtingen.

Hele prettige website

Makkelijke website voor het bestellen van alle onderdelen op spullen

Goede snelle levering

Onderdelen worden snel geleverd. Door de pasgatarantie zekerheid van het juiste onderdeel

Zero klantenservice

Pakket was verloren bij transportbedrijf. Meermaals gevraagd om actie te ondernemen maar pas een week na beloofde leveringsdatum werd gezocht naar het vermiste pakket nadat ik zelf contact heb opgenomen met het transportbedrijf. Het is de plicht van de verkoper om te zorgen dat een pakket op tijd geleverd wordt en om het op te lossen indien er iets misloopt... niet de klant Klantenservice kan beter.

Winparts heeft alles voor je auto

Makkelijk toegankelijke uit, op kenteken zoeken waarbij je alle benodigde informatie vind. Een aanrader voor de autoliefhebber.

Super Snel geleverd !!!!

Super snel geleverd en goede producten die ze verkopen ronduit Top! Ga hier zeker vaker bestellen

Supersnel

Sipersnelle levering en goed verpakt. Volgende keer weer!

Er is ruimte voor verbetering

Mailcorrespondentie loopt niet soepel waardoor het proces mi onnodig langer duurt en retouren voorkomen kunnen worden. Dat scheelt voor beide partijen tijd en kosten. Ik had bijvoorbeeld tijdens mijn 1 na laatste betsellening graag gezien dat de bestelling even tegen was gehouden waardoor er een correctie had kunnen worden doorgevoerd omdat u aangaf dat niet zeker was dat de dynamo zde juiste was. Telefonisch bespreken van zaken gaat prima. Ik weet niet of het kan, maar streven naar een goede match door jullie systeem lijkt mij heerlijk. Maw als systeem zegt deze past/kan dan is dat in 99,5% ook zo. In mijn geval (Dynamo) was dat niet zo. Maar ik ben te vreden met de oplossing en vriendelijke service.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Prima web-side met een ruim assortiment en scherpe prijzen. Bij vragen wordt er meegedacht en naar een oplossing gezocht dan wel het juiste product geadviseerd. Niet te vergeten de snelle levering/bezorging.

Goede site

Snelle levering en schitterend product

Al verschillende keren besteld en steeds netjes geleverd. laatste bestelling ontbrak er een item

Spijtig genoeg deze keer fout gelopen . de doos was maar half dichtgekleefd, met als gevolg dat de bestelling niet volledig was. bus olie van 1L ontbrak. deze staat wel op de picking Een vraag aan "Edwin" is steeds te lang. dus geen antwoord. Bellen naar de helpdesk was ook geen oplossing wegens niet bereikbaar. Tip ; verpakkingen beter sluiten

keurig, de juiste materialen en op tijd.

Kenteken invullen, uitzoeken wat je wil en de koerier levert het op het beloofde moment.

Top én de juiste onderdelen voor de juiste model wagen

Met de wagen type en model selector heb je altijd de juiste onderdelen en als je een vraag hebt is de assistentie correct.

Ruim assortiment, goede prijzen, goede levering

Niets te klagen eigenlijk. Bijna alles wat je nodig hebt voor je auto kun je hier bestellen. Liqui Moly 10w-40 super leichtlauf besteld, dat kun je niet krijgen bij de bouwmarkt hier.

Super good

Super snel en alles klopte precies

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.