Kwaliteits onderdelen voor een goede prijs

Al diverse keren onderdelen besteld voor verschillende auto's, altijd snel geleverd en past als o.e. onderdelen.

Snel en correct

N.a.v. het ingevoerde kenteken, kreeg ik een passend onderdeel, Had extra betaald voor een snelle levering, dat was niet gelukt, maar kreeg ook m’n extra bezorgkosten weer terug. Dus jammer maar oké.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Gewoon goed

Als ik onder delen nodig ben bestel ik ze hier. Altijd goed en snel geleverd.

korekt

Goed maar

Is wel goed!snelle levering.maar aan de telefoon leek het of een robot zat die niet wist niet een advies te geven en ook via what’s app!dat AI vind het niks!wil gewoon een persoon aan de lijn dat je kan vragen en ook me advies kan geven!dat is een min puntje!

Nooit problemen

Top service ,

Slecht

Pakket besteld,zou volgende dag bezorgd worden,niet gebeurd kan gebeuren maar na een week nog nietbezorgd. Telefonisch contact opgenomen, moest geduld hebben werd er gezegd,nog een week gewacht,nog niks,vroeg om een oplossing maar ze konden niks doen. Na een paar dagen kreeg ik eindelijk een vriendelijk persoon aan de lijn en die heeft gezorgd dat ik gecrediteerd werd,Pakket was verdwenen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 2

Geen verantwoording

Helaas verkeerde levering ondervonden maar jammer dat zij dit afschuiven op Post Nl en zich niet bekommeren om de consument.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 1

Een goede siliconen creme die niet conform afspraak werd geleverd

De crème zou de volgende dag geleverd worden. Dat werd enige dagen later. Beter is om aan te geven dat het ook langer kan duren.

Goede service op tijd geleverd

Telefonisch bereikbaar vriendelijke en op tijd geleverd bedankt zo doorgaan.

Super slecht

Ik had een zijspiegel bestelt, aangegeven datum niet aangekomen. Wel een excuses mail. Daarna weer niks vernomen. 2x via whatsup info gevraagd iedere keer zou het aankomen. Bij de 3x wilde ik mijn geld terug, dit is wel soepel gegaan.

Lage prijs en snelle levering

Lage prijs en snelle levering

Goede website en snelle verzending

Duidelijke en goede omschrijving, makkelijk om de juiste onderdelen te vinden

Goed en snel geholpen

Nieuwe ruitenwissers voor een bijna nieuwe auto

Een prima webwinkel waarin je op een eenvoudige wijze naar de juiste ruitenwissers wordt geholpen. Want dat is niet eenvoudig….. - Bosch ruitenwissers zijn top. - communicatie uitstekend - levering binnen 24 uur , top.

Regelmatig Bestellingen geplaatst en steeds weer alles oké!!

Steeds weer alles oké

Het was heel makkelijk om de juiste ruitenwissers te bestellen via de site. En de leveling was ook binnen een twee dagen. Ze pasten goed. Wat wil je nog meer.

Is goed en sel

Bevalt goed

Zijn snel, en verpakken uitstekend

Ik koop hier al een aantal jaren naar tevredenheid. Heb slechts 1x een minder leuke ervaring gehad bij een kwestie met private screens voor mijn auto.

Snel gekomen

Stuurpomp bestelt en snel aangekomen. Volgens de website past ie en dat maakt het makkelijk met bestellen als je geen verstand hebt

Fijne site duidelijkheid bij bestelling met kenteken en chassisnummer

Makkelijke site ,zeer overzichtelijk En een goede dubbel check kenteken en chassisnummer.

Dellivery poor!!!

Poor delivery. The order stated next-day delivery, but it arrived two days later. I needed the order the next day, but it didn't arrive, so I had to buy it again from a different store, and now the order is just sitting there. I don't accept excuses for delays! If you say it will be delivered the next day, that's 100% proof it will be! So, the sales service is very good, but the delivery is poor.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 4

Supersnel

Supersnelle levering , en gunstige prijzen

Goede kwaliteit onderdelen, passen goed.

De complete uitlaat die ik besteld had paste perfekt. Alleen de uitlaatklem voor de achterdemper was niet passend, daarom de oude klem gebruikt. Zou eigenlijk niet moeten kunnen als ik op kenteken besteld heb, en al modellen 107, C1, Aygo zijn allemaal hetzelfde.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 9, 10

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.