Geen gedoe levering volgens kenteken.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Geweldig.

Snelheid, makkelijk en niet echt duur.

Juiste product en snel geleverf

Product snel kunnen vinden. Bestelling plaatsen eenvoudig en product snel geleverd.

Makkelijke website. Snelle levering

Ruime keuze en goede communicatie.

Goed te vinden

Alles was optijd geleverd

Prima service, prima parts

Makkelijk het juiste onderdeel vinden snel geleverd

Alles is correct en best snel aangekomen

Goed geregeld

Fijn het onderdeel te hebben ontvangen. Hopelijk gaat deze langer mee als de vorige.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

Matig

Matig aangezien niet alle stukken passen zelfs Na selectie voertuig

Snelle levering.

Good

Everything I ordered was a great fit.

Duurt lang

Vind na 10 dagen nog geen pakket erg lang

Snelle sevice

Dik tevreden, door de snelle service. Supersnel geleverd.

Klantenservice, kommunikatie en oplossen van klachten is een drama

Na jarenlange goede ervaringen, was mijn laatste bestelling een drama. Na melding van een missend onderdeel in de gestuurde doos, heeft het mij vele mails gekost om vervolgens na een week (?) het missende nagestuurde onderdeel niet te mogen ontvangen aangezien het naar het verkeerde adres was opgestuurd. De "klantenservice", de kommunikatie en de nazorg zijn een complete catastrofe. Had ik niet verwacht. Inmiddels weer een paar mails verder waarbij ik heb aangegeven dat ik alsnog het missende onderdeel wil ontvangen op het juiste adres. De reactie was wederom vlostrekt onbevredigend, na 25 mei zal het pakket worden teruggestuurd door Post.NL naar Winparts. Daarna zal een creditering en terugbetaling volgen. "Ik mag het onderdeel dan opnieuw bestellen inclusief verzendkosten".. Ik zal het onderdeel bestellen maar natuurlijk niet meer bij Winparts. Nooit meer...

Beloofde levering

Lever datum word steeds verlengd, dure verzendkosten « voor 16u besteld volgende dag geleverd word niet gehaald. Het is nu bijna een week en nog niet verzonden

Gewoon goed en doen niet moeilijk bij eventuele retourzending

Gewoon goed en doen niet moeilijk bij eventuele retourzending

Netjes zoals altijd

Netjes

Uitstekend.

Mooie webwinkel. Snel verzonden. Prijs ook oke.

Bestel vaker bij winparts, altijd snel en goed.

Goed spul en snelle service

Goed om te bestellen en snel geleverd en de juiste prijs

Dat is snel!

Razend snel geleverd. Volgens mij een prima dakdrager voor af en toe gebruik.

Makkelijk en prettig, voordelig

De mensen van winnares kijken mee of je het goede artikel hebt besteld, klasse daarvoor .

Door het totaal aanbod en de snelle levering zeer aan te bevelen.

Ik bestel nu al enkele jaren bij Winparts, en de bestelling wordt altijd snel afgehandeld en verzonden. De bestelsite is overzichtelijk en zonder de irritante popups van de concurrentie. Het is ook erg prettig dat ze meestal alles wat nodig is voor verschillende klussen in huis hebben. Dus geen gezoek en bestellingen (plus extra verzendkosten) bij andere webshops!

Duidelijke communicatie en goed product

Duidelijke communicatie en goed product

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.