Beschadigde wieldoppen die niet goed passen!

Ik had Wieldoppenset Storm X Black 15 inch besteld. Er waren twee wieldoppen beschadigde en zitten ook nog er los op de velg! Goedkope troep!

Bestellen met duidelijke uitgangspunten, snel en volgens afspraak geleverd, goed produkt.

Top bedrijf en snelle levering

Mijn mat aan de bestuurderskant moest vernieuwd worden, besteld bij Winparts, snel geleverd en past perfect. Top!

waardeloos een 0

het moment dat je betaald heb is het service level van opvolging , order plaatsen, versturen , en of levering .. nul .. De klant moet bijna smeken om informatie, en als DHL er door wat voor reden een potje van maakt , schuilt het bedrijf zich hierachter, geen directe opvolging , en ik heb het niet niet over 20 min , maar gerust over 4 werkdagen . het is niet de eerste error die er gemaakt wordt door winparts , ik kan alleen maar eraan opmaken dat er niet geïnvesteerd is in aftersales en klantenbinding . misschien is er onder het personeel wel de wil , maar policy van het bedrijf zal geen interesse hebben in zoiets , alleen winst maken . . anyway , ze hebben nog uitdagend traject te gaan ,en het advies is , kijk eens naar opvolging bij de grotere Amerikaanse merken . het service level ligt daar velen malen hoger . klant is daar nog koning ..

snelle en goede aflevering bestelling

Kleppendeksel motor besteld. Artikel op voorraad, bestelling ging gemakkelijk met pasgarantie. Artikel is volgens verwachting geleverd.

snelle en goede aflevering bestelling

Duidelijke site.

van bestelling tot levering duurt veel te lang, meerdere malen meegemaakt nu..

zie boven, rest prima

van bestelling tot levering duurt veel te lang, meerdere malen meegemaakt nu..

zie boven, rest prima

Prima.

Duidelijke website met veel info, ruime keuze, scherpe prijzen, vlotte verzending.

Scherp geprijsd, goede uitleg op website.

Goed assortiment, scherpe prijzen met goede website en toelichtingen, snelle levering, wat wil je nog meer? ;-)

Snelle levering en top herstel

Via kenteken een complete set ruitenwissers besteld. Bleek achteraf de ruitenwisser voor de achterruit voor een gewone ipv station uitvoering van mijn auto te zijn. Kosteloos en binnen een dag alsnog de juiste achterwisser gekregen en dat na 1 telefoontje van 3 minuten.

Prima ondersteuning, mooi product

Had wat vragen en dit werd goed via app opgepakt en beantwoordt. Super vriendelijk top

Snelle levering!

Prijzen olie goed. Veel keus aan onderdelen.

Snel gemakkelijk en scherpe prijs

Ideaal..snelle levering en producten volgens beschrijving

Goede prijs snelle levering.

Geen oordeel gewoon super tevreden.

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.