Alles altijd netjes optijd en alles past

Alles altijd netjes optijd en alles past

Product voldoet aan de verwachting

Zeer correcte afhandeling. Waarschijnlijk door drukte een dag later afgeleverd. Voor de rest prima!

Product voldoet aan de verwachting

Goede onderdelen voor een scherpe prijs

Fijne webshop voor het bestellen van onderdelen voor mijn auto. Door het invullen van je kenteken bestel je altijd de juiste onderdelen. Levering duurt ongeveer drie dagen, wat acceptabel is. Ik zou zo weer bestellen!

Goede onderdelen voor een scherpe prijs

Gewoon zoals het hoort

Besteld en volgende dag ontvangen, gewoon zoals het hoort.

Tevreden

Onderdelen vinden via de webshop via kenteken, erg goed. Prijskwaliteit goed. Levering met track and tracé, goed. Levertijd is niet erg snel

Tevreden

Overzichtelijke website en snel in huis

Netjes en vriendelijk afgeleverd

Leveren snel en handelen alles netjes en correct af

Ze hebben alles en het word altijd binnen zeer korte tijd geleverd .

Levertijd niet kunnen waar maken

Als je niet op de aangegeven tyd kan leveren! Dan moet je dat op tyd melden en je slogan veranderen

Snelle levering en product voldeed aan mijn wensen.

2 bestellingen eigenlijk

Had al een keer iets eerder besteld via een vriend, ging toen al snel, ook nu weer tevreden

Verkeerd product gekregen

Verkeerd product gekregen. Mail gestuurd maar na een week nog geen antw gekregen.

Netjes en goed verlopen. Niets op aan te merken!

Zeker de moeite waard, een aanrader!

Netjes en goed verlopen. Niets op aan te merken!

Zeker de moeite waard, een aanrader!

Snelle levering.

Artikel is helemaal goed en past perfect

Snel en top

Gewoon uitstekend

Overzichtelijke site, spullen snel geleverd, geleverd conform planning. Geen poespas, gewoon goed.

Prima geregeld

Alles netjes geregeld we gaan kijken hoe de vochtvreters werken

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.