Snelle levering met het juiste product.

De prijs was scherp, de levering snel en het product was goed verpakt.

Op tijd geleverd en goede prijs

Alles volgens verwachting

Makkelijk zoeken op de website en snelle levering!

De gewenste ruitenwissers snel gevonden op de website en de volgende dag al in huis.

Duidelijke site, goede prijzen, snelle levering...

Helder en duidelijke site. Snelle levering.Top..

Duidelijke site, goede prijzen, snelle levering...

Helder en duidelijke site. Snelle levering.Top..

Niet blij

Goedenavond, Bijna elke periode bestel ik wat dingen voor mijn auto en het komt binnen maximaal twee dagen aan Maar deze keer heb ik veel dingen besteld en ook voor een hoog bedrag, maar de bestelling liep meer dan twee weken vertraging op en door deze vertraging was ik €150 euro kwijt aan de garage vanwege Late afspraak Ik heb vier winterbanden besteld, er zijn er maar twee aangekomen, ik weet niet of de rest komt of niet? groeten Anmar.

Snel en makkelijk besteld

Snel en makkelijk op kenteken dingen besteld, retour is eenvoudig en snel geregeld.

goed beschreven en goed geleverd

goed beschreven en goed geleverd

Bestelling snel en eenvoudig te plaatsen

Bestellen gaat snel en eenvoudig. Levering ook altijd snel en goed. Wel jammer dat er zelfs bij hoog bedrag aan betaling nog altijd verzendkosten bijkomen. Zou toch redelijk zijn dat boven de 50 euro verzending gratis is.

Levering goed

Mijn bestelling was keurig op tijd was makkelijk te bestellen alleen had ik iets meer licht opbrengst verwacht na wat osram had geschreven

Top service , denken mee en komen met oplossing

Al heel wat jaren koop ik daar.......netjes geholpen.....

Top service , denken mee en komen met oplossing

Al heel wat jaren koop ik daar.......netjes geholpen.....

Snelle levering van het bestelde item

Heb op tijd gekregen wat ik besteld heb

top en snel

goede kwaliteit

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.