snel geleverd en goed verpakt

wederom snel geleverd, ruime keuze op de website en goed verpakt voor het transport.

Weinig problemen

TEVREDEN !

AL VELE JAREN PRIMA ERVARINGEN

Top !

Mooie en duidelijke website . De achter demper die ik bestelde paste perfect :) De vervoerder legde de delen voor mijn huisdeur , maar belde niet aan. Ik was thuis , maar goed dat doet niks af aan het bedrijf zelf.

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Snelle levering en goede pasvorm.

Goed en snelle levering

Zeer te vrede met winparts en snelle levering van de bestelling

Ze leveren wat ze beloven

Prima service voor een nette prijs

Snelle levering,sneller dan verwacht

Beter als Autodoc

Levering duurt te lang

Alle producten waren op voorraad zaterdag besteld donderdag zou het binnen moeten zijn. Nu bericht nog bijna een week wachten. Het is wel eens anders geweest. Normaal duurt het niet zo lang

Prima spiegel snel geleverd

Prima spiegel snel geleverd

goed.

Altijd duidelijk en correct.

De Bosch ruitenwissers zijn correct en snel geleverd

De bestelede Bosch ruitenwissers zijn goed en snel geleverd. Wel zelf goed opgelet, als ik een andere set die bij mijn kenteken had besteld dan had de achterruitenwisser niet gepast terwijl de site bij deze achterruitenwissen juist aangaf dat deze niet juist zou zijn. Gelukkig staat bij de afbeeldingen een een afbeelding van de doos waarop de geschikte auto typen te zien zijn waarop ik mijn (juiste) keuze kon baseren. Overigens controleren ze bij Winparts de bestelling ook voor verzending dus wellicht was het anders ook goed gekomen

Teleurstelling over “pasgarantie”

Tweemaal een buitenspiegel besteld. Eerste paste niet, ondanks een pasgarantie. Vervelend, maar kan gebeuren. Retourproces is makkelijk, maar contact met klantenservice zoeken als je een vraag hebt is dramatisch. Telefonisch meerdere keren bijna 10 min aan het wachten tot iemand opneemt, wat niet gebeurde. Via whatsapp geen reactie. Enige manier om iemand uiteindelijk te pakken te krijgen was via chat. De service was wel gewoon correct. Vervolgens nieuwe spiegel besteld die €35 duurder was en ook pasgarantie had. Krijg ik gewoon exact hetzelfde product! Maar van een andere verkoper. Ongelofelijk geïrriteerd, gezien ik een week verder was en snel een buitenspiegel nodig had. Hierdoor maar genoodzaakt om deze te houden en het beste van te maken (met een hoooop geklooi en aanpassingen) Al met al erg ontevreden.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 4

Bestellen gaat simpel bezorgen altijd te laat

Bestellen is top,maar de bezorg datum die er bij staat wordt nooit gehaald,terwijl er bij de onderdelen bij staat dat het op voorraad ligt.Dat is nu bij elke bestelling zo das jammer.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 7

goede en snelle service

Er was een issue met een item in mijn bestelling, dit kwam door de unieke situatie/model van de auto waardoor het onderdeel soms wel en soms niet past. Dit werd zeer gemakkelijk door Winparts in behandeling genomen.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 8, 9

Goed in gepakt

Top service,Alles snel verzonden en het is alles in orde gekomen

Super snelle levering en prima produkt

Winparts levert razend snel! Zondagavond sneeuwkettingen besteld, dag erna rond 12.00 al in huis!

Winparts: een betrouwbaar adres

Voor het eerst bij Winparts besteld. Onderdelen werden keurig op tijd geleverd, maar pasten helaas niet. De kentekenchecker had dit keer niet goed gewerkt. Alle kosten (incl. verzendkosten) vergoed gekregen, prima service! Volgende bestelling waarschijnlijk vijf sterren.

Kundig en snelle levering

Heb laatst ruiten wisser besteld set. achtzijde klopte niet. Maar snel opgelost.

Snel en netjes geleverd

uitstekend

onderdelen snel en goed te vinden op de site. volgende dag thuis.

Duidelijk en snel

Duidelijke website, snelle service. Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling, s'avonds laat besteld en ik had het de volgende dag in huis. Goeie service top

Goede levering minder bij retour

Snelle en correcte levering, bij levering met een defect is de service niet echt super, omslachtig. Je denkt dan al snel bij een goedkoop onderdeel: laat maar…… kan iig voor vaste klanten de bedoeling niet zijn. Een defecte schakelaar geleverd krijgen is bijv. een lastig te fotograferen en te omschrijven defect.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je het bedrijf aanbeveelt bij vrienden of bekenden (kies één) 6

Makkelijk bestellen en onderdelen worden snel en compleet geleverd.

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.