Gekozen voor de hogere prijs en levering volgende dag. Kwam te laat.

Duurder dan andere toko’s, maar wel snellere levering volgens de site. Bewust voor gekozen, maar teleurgesteld. Kwam te laat binnen.

Super goeie website en top medewerkers.

Had een aantal spullen nodig voor onze mercedez, na telefonisch contact alle juiste spullen doorgekregen. Snelle service en snelle bezorging, in 1 woord TOP!

Goede en snelle levering.

Snelle levering van de juiste artikelen

goede service

goede service

heel goed

snel geleverd. Alle onderdelen passen goed

Weer uitstekend zoals ik gewend ben van ze

Blij met hun snelle en goeie levering en afhandeling

Goed en snel matten voor mijn Octavia geleverd..

Zie zin.

Snelle levering en goede service!

Zeer goede ervaring!

Uitstekend zoals verwacht

altijd goed

altijd snel geleverd

Top en slecht

Producten top. Levering en ontvangen pakket een drama. Volgende keer elders bestellen.

geweldig

een zeer goede webschop van auto onderdelen en laag geprijst en top merken

Uitstekend bedrijf kan er niets anders over zeggen.

Snelle levering en communicatie en ook after sales prima!

Perfect en vriendelijk geholpen !

Tot nu toe alles geregeld.

Goed, duidelijk, snel.

Duidelijke site, zoeken gaat makkelijk. Op kenteken lukt niet in mijn geval ivm andere motor ingebouwd. Kreeg bericht ter controle omdat ik niet op kenteken gezocht had, toch handig als check.

Correcte en snelle levering

Goed assortiment, makkelijk via de kenteken-zoek-optie. 's middags bestelt, volgende dag voor 10u in huis.

snel goed verpakt

alle lof over winparts snel goed verpakt goed begelijding in tekst en daad

Goede prijs , snelle levering

Goede prijs , snelle levering. verbeterpunt , lagere verzendkosten.

Super service

Goede producten en een super service

Snel geleverd, in een wip gemonteerd

Snel geleverd, in een wip gemonteerd

perfect

snel geleverd tegen een redelijke prijs

Te weinig kennis van zaken.

Zowel via chat als telefonisch contact gehad met verschillende medewerkers. De deskundigheid van deze medewerkers is ondermaats. Gelukkig kan ik de artikelen makkelijk en kosteloos terugsturen, als ze niet goed zijn.

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.