perfecte service bij incompleet product

Na ontvangst van incompleet product super goede bereikbaarheid en afhandeling. Absoluut aan te bevelen!

Directe beschikbaarheid en snelle levering!

Fijne Webshop met veel alternatieve mogelijkheden

Los van één dag levering vertraging is alles naar wens.

Product was snel geleverd. Kwaliteit is van minder kant, met een duwtje is het gebroken, daarom moet het product zeer voorzichtig geplaatst worden.

Prima site, prima assortiment

Alleen pakket kwam laat door DHL . De rest was uitstekend.

Goede automat geleverd, past perfect en snel geleverd

Snel

Nette omruilgarantie, en goed geholpen met de chat van de klantenservice

Snel en goed.

Snel en makelijk het product gevonden en de volgende dag binnen.

Géén Mail gekregen voor aftehalen bestelling.

Men krijgt een Mail als het bestelde produkt klaar ligt om af te halen. Na twee dagen eens gebeld om te informeren. Het lag klaar om afgehaald te worden maar wisten niet waar het fout was gelopen. Ze hebben zich hiervoor verontschuldigd. Kan gebeuren, zeg ik dan maar.

Nog niks binnen

Duurd veel telang nog steeds niks ontvangen

Goede prijs kwaliteit verhouding

Fijne overzichtelijke website. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Altijd goed en netjes

Elke bestelling gaat, snel en accuraat. De prijs en kwaliteit verhouding is uitstekend en een zeer ruime sortering voor elk merk en type.

Precies wat ik nodig had

Precies wat ik nodig had

Snelle correcte levering

Onderdelen snell bezorgd gekregen en perfecte passing op mijn auto

Laat bezorgd

Op de site stond er vermeld dat als ik voor 21:00 bestel, ik het de volgende dag bezorgd zou krijgen. Dat werd t dus niet en kreeg te horen dat t nog een dagje zou duren, kan gebeuren. Kreeg mijn bestelling pas na ongeveer een week.. Het ging om een autoband die ik met spoed nodig had, dagen lang op een spoedband moeten rijden. Mijn eerste negatieve opmerking ooit!

Top winkel

Gemakkelijke en snelle site, levering conform afspraak, er was toch een kleine aanpassing nodig om de accu te bevestigen. Vandaar geen 10 maar een 9,5. Al met al zeer tevreden.

Uitmuntent

Topper echt aanrader

snel goed

SPAM

Je bestelt er iets waarna je systematisch gespammed wordt voor het afgeven van een beoordeling. Op die e-mail antwoorden gaat natuurlijk niet, is no reply. Afmelden ook niet, daar moet je eerst een e-mail adres voor opzoeken wat wel werkt. Snappen dit soort bedrijven niet dat een mens geen zin en tijd heeft om voor hun de marketing te doen!

Goede en snelle service

Via Winparts al verschillende onderdelen besteld laatste x een ventilatorblower weerstand

Goed kwaliteit snel bezorgd!

Uitstekende dienstverlening

In de geleverde bestelling bleek één verkeerd artikel zitten. Een mailtje verzonden met oa een foto van het verkeerde artikel. Binnen een uur een mail retour van Winparts met verontschuldigingen. Ze stuurden direct het juiste artikel opnieuw en het verkeerde artikel hoefde niet retour. Perfect. Eén minpuntje maar dat kan Winparts niet verweten worden: De 2e levering is verzonden via DHL (de 1e via PostNL) en het duurde 3 dagen voordat er van DHL een berichtje kwam over de bezorging. Uiteindelijk wel correct geleverd.

Alles is goed gegaan: juiste advies, juiste producten snel ontvangen.

Prima prijzen voor de minderbedeelde mensen

Makkelijke site snelle levering klantvriendelijk via mail

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.