de bestelling was precies de goede

mijn dank daarvoor ben goed behandeld

Duidelijkheid

Wat ze zeggen dat doen ze, vanaf het bestellen tot het bezorgen, een goede service.

Slecht retourbeleid + klantenservice

Producten worden verkocht met misleidende informatie en wanneer je je producten wilt terug sturen worden ze niet meer aangenomen omdat je ze als consument hebt “getest”. Ze verzinnen zo ze eigen retourbeleid wat tegen de wet is.. echt belachelijk en voor mij nooit meer dat ik hier iets bestel!

Dik tevreden

Tevreden met artikel en met snelle en gratis levering.

Snelle correcte levering.

Product zoals omschreven.

Super geregeld

Makkelijk bestellen, snel geleverd. Foutje in de levering supersnel opgelost.

Kan niet beter.

Na problemen met betalen wegens storing op internet is de bestelling met slechts een dag vertraging aangekomen. Fantastisch gedaan.

Snelle levering juiste product

Tijdens bestelling waren er betaalproblemen op de website. Order is blijven staan en een paar uur later alsnog besteld. Keurig track en tracecode en bestelling tijdig geleverd. Via kentekencheck product gecontroleerd en past perfect.

Ik bestel hier regelmatig, altijd in orde!

Alles wat ik bestel past op mijn auto, en snel geleverd. Dit is mijn go to plek als ik onderdelen nodig heb. Ga zo door!

Goede services

Snel bezorgt en goede kwaliteit zoals verwachting

Ik bestel hier graag omdat ik weet wat voor kwaliteit ik geleverd krijg !

Perfecte service!

Ik had een onderdeel besteld en wist op dat moment niet dat er voor dat onderdeel een paar millimeter verschil zat tussen verschillende bouwjaren van het model waar het onderdeel voor is. Na een belletje was omruilen snel en probleemloos geregeld en heb ik in Winneweer het onderdeel kunnen omruilen. Winparts is in mijn ervaring vriendelijk en tegemoetkomend in de service en hulpverlening en ik ben inmiddels weer met een complete auto onderweg!

Vriendelijk snelle en goede service

Levering sneller als verwacht

Zie hierboven

Super tevreden.Besteld voor vrijdag 21u en geleverd op zaterdag.Het onderdeel past perfect en precies hetzelfde als het origineel.Wel van tevoren het goede onderdeel gezocht en fijn dat het origineel onderdeelnummer ook word vermeld bij jullie.

Correcte afhandeling van bestelling binnen korte tijd.

Bestelling was netjes verpakt en ook keurig snel geleverd erg fijn vooral dat laatste!

Geen levering

Nog steeds niets ontvangen, DHL beweert dat de verpakking stuk was. En daarom terug gestuurd naar Winparts. Van deze nog steeds geen ontvangst bevestiging gehad ?

Goede service!

Ik had een pingi maxi ontvochtiger volgens de gebruiksaanwijzing gedroogd in de oven, was er toch een gaatje ingekomen door smelten van het zakje. Kreeg ik gelijk een nieuwe! (en volgende keer droog ik hem op de radiator. Staat niet op het ding zelf als optie, maar wel op de doosje!)

Goede en snelle service en goede kwaliteit

Makkelijk gevonden wat ik nodig had op de website, redelijke prijs en snel geleverd, kwaliteit van levering iets minder doordat de doos waarin de spullen zaten flink gedeukt was, echter het product was niet beschadigd, maar dit ligt aan de vervoerder.

nette prijs en snelle levering

duidelijke product omschrijving en snelle levering.

Correct en snel

Snel en correct geleverd

Snel en voordelig

X

duidelijke site en snel verzonden

heel fijn dat je met behulp van het kenteken de onderdelen kunt bestellen. Paste perefect.

Banksstraat 5

6718 XP Ede

Over Winparts.nl

Winparts.nl is een Nederlandse online winkel die zich richt op de verkoop van auto-onderdelen, accessoires en gereedschap. Het assortiment omvat een breed scala aan producten, zoals motoronderdelen, remmen, filters, verlichting, olie, autobekleding en onderhoudsmaterialen voor zowel personenauto's als bedrijfswagens. Winparts.nl richt zich op het leveren van hoogwaardige onderdelen tegen scherpe prijzen, met een focus op klanttevredenheid, snelle levering en deskundig advies.